Dodaj do ulubionych

Dyrektor ARiMR przed sądem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:02
fiu fiu..walka wysokich stanowisk..a co z szaraczkami?
"Góra" przegina na wszystkich szczeblach..ale najbardziej cierpią BP. Idzie
okres urlopowy i niech tylko któryś z kierowników powie ze nie puści na
urlop..to się dopiero zacznie afera. Ja tam na wszelki wypadek spisuje kiedy
sie zalogowałem do systemu a kiedy wylogowałem..dla PIPu może się to
przyda..bo wtedy będą musieli zweryfikować czy to prawda.
Obserwuj wątek
    • Gość: celina Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:19
      Najlepsze są te ich harmonogramy w których musimy się zmieścić bo inaczej nie
      wiem co, zwolnią nas? :) pewnie będą sprawy prowadziły te jełopy z samoobory
      które zostały zatrudnione :) Chciała bym zobaczyć takowego(takową) jak
      obsługuje sprawy z lat 2004-2006, eeeee co ja gadam..chciała bym zobaczyć jak
      obsługują sprawy z 2007 roku bo jak do tej pory to po katach siedzieli i sie
      cieszyli że fuche załapali. Biedacy nie wiedzą na co weszli. Świat chyba
      zmierza ku zagładzie :)
      • Gość: Baron Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:24
        hehehe jak do tej pory to musimy ich niańczyc, i tak chybą będzie jeszcze z rok
        jaknie lepiej bo kierownik będzie musiał im umowy przedłuzyć pomimo tego że
        widzi i wie jakie dno musiał przyjąć
      • Gość: gringo Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:27
        Ty..a może kierownik BP będzie miał jaja i nieprzedłuży umowy? hmm hmm hmm wiem
        wiem..nie realne..rozkaz to rozkaz trza wykonać :)
    • Gość: echu Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 21:40
      Nudny już temat. Tylko ta kierowniczka i kierowniczka..fakt..prawo po jej
      stronie..nie ulega wątpliwości..Batóg przegiął..może nie tyle Batóg co kadrowa
      ale to już pozostawmy sumieniu oraz sądowi który sprawe rozpatruje. Jeszcze
      tylko tego wielkiego człowieka od zabezpieczeń brakuje..wiadomo o kogo
      chodzi..o osobę która wchodząc do BP czepiała się czy komputer jest wylogowany
      (historyk). trafiły ludki do BP i się załamały..może troswzke doceniły tą
      niewdzięczną robote. No dobra..a co sie dzieje ze sprawami dotyczącymi śmierci
      ŚP Artura???!!! jakubowskiej terrory..ich przydupasków którzy cały czas
      pracują..te pomówienia przez gosiewskiego że niby Artur pił (audycja
      radiowa)..ja nie zapomniałem..Wy też...więc czemu o tym nikt nie pisze w GW..to
      jest dramat.
      • Gość: Marian do echu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:11
        wiedzy ci brak ludziku, a pracownika nie deleguje kadrowa tylko dyrektor, choć
        tej kadrowej tez niewiele brakuje, niewątpliwie coś tak pustego napewno nie
        utonie.
        • Gość: echu Re: do echu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 00:04
          wszystko wiedzący Marianie a czy ja napisałem że kadrowa oddelegowała?.. skoro
          piastuje tak zaszczytna funkcję jak gł kadrowa to powinna dbać w pierwszej
          kolejności o interesy swojego szefa i wykazać sie wiedzą
    • Gość: Gość Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:00
      Najśmieszniejsza jest w tym wszystkim ewentualna kara jaka grożi dyrektorowi
      5 tys. zł. TEMU ŁOTROWI WARTEMU CONAJMNIEJ PALA
      • Gość: Zet Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:21
        Mnie to już ręce opadły. Nawet już nie chce mi się komentować tego co ta zasrana
        pisowska banda zrobiła z ARiMR w świętokrzyskim i zresztą z całym krajem. Jestem
        załamany sytuacją w Polsce i tymi zakłamanymi debilami u władzy.
    • Gość: Pancelot Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:57
      Ktoś musi mieć jakąś rodzine w GW bo tylko artykuły o sprawach sądowych w ARiMR
      i na dodatek na okrągło to samo a jakoś brak tematu o aktualnych sprawach w
      agencji. Dobrze że znalazł się jeden wojownik "mały_żuczek" który wsadził patyk
      w mrowisko pisząc na "irzpowiaty" to co wszystkich gnębi. Skoro boimy się
      zastrajkować, to nie widzę chyba nic złego aby pracownicy zaczeli się mylić
      podczas wpisywania hasełek do zsziku i blokowali sobie nagminnie tą
      beznajdziejną aplikację :) Za chwilową amnezję chyba nas nie zwolnią :)
    • Gość: ZD Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.197.udn.pl 28.06.07, 23:16
      A ja z innej beczki...
      Autor artykułu ziem (chyba Ziemowit Nowak) poraz kolejny pisząc na łamach GW
      wykazał się brakiem podstawowej wiedzy na temat, który opisuje. W tym tekście
      twierdzi, że Biuro Powiatowe ARiMR w Kielcach mieści się na ul. Zagnańskiej.
      Otóż Panie ziem na tej ulicy to Pan możesz znalźć OBI, cmentarz czy więzienie
      ale BP ARiMR nie. Dla Pana i innych czytających pragnę sprostować tą pomyłkę.
      Biuro Powiatowe ARiMR w Kielcach mieści się przy ul. Magazynowej 4.
      Howgh
      • Gość: teodolit Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 23:38
        Zgodnie z pomiarami dokonanymi za pomoca urządzenia GPS firmy LEICA (może nawet
        tego przez który stracił pracę przyzwoity pracownik ARiMR) odległość BP Kielce
        od ulicy Zagnańskiej wynosi 88 metrów w linii prostej. Co to ma za znaczenie
        czy to biuro jest na Magazynowej w Kielcach czy w Kurozwękach lub na innym
        zadupiu?
        • Gość: TOTAL STATION Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:13
          chodziło o GPS - TRIMBLE
    • Gość: c2h5oh Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:53
      Kolega dyrektor już zaliczył kilka wystąpień w sadzie. Dobrze mu idzie:)
      • Gość: stal Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:06
        więcej o pracy w ARiMR- www.armirek.yoyo.pl
    • Gość: ZZ ARIMR Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:19
      kolejna sprawa już w piątek
    • Gość: miki Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:33
      Hehe kierowniczka myślałe ze z pracą ślub wzieła?? Jeśli faktycznie prawo
      zostało złamane to kara sie należy, ale 5tys zł, buhahahahahahahaha to przecież
      dla takiego prezesunia tyle co nic hehe oni na tych wysokich stołkach to sobie
      wiecej premii sami sobie dają. Ale z drugiej strony w papierach zostanie a po
      wyborach gościu z wyrokiem heh cieżko mieć może.
    • Gość: ciekawa Re: Dyrektor ARiMR przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 18:22
      Czy Wojtek Mojzesowicz przywróci do łask byłego dyr ARiMR Edzika A.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka