Gość: Hamster IP: 195.117.18.* 06.12.01, 18:48 bo ja nadgodziny w pracy :-(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJOKOCHA Re: Co dostaliscie na Mikolaja IP: 146.101.134.* 06.12.01, 22:42 A ja bol gardla i katar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msz Re: Co dostaliscie na Mikolaja IP: *.gazeta.pl 07.12.01, 07:32 A ja myślałem że już nic, ale dzisiaj po poduszką znalazłem trepki.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: Co dostaliscie na Mikolaja 07.12.01, 08:40 Gość portalu: msz napisał(a): > A ja myślałem że już nic, ale dzisiaj po poduszką znalazłem trepki.:-) ooo, to mikołaj wszystkim to samo nosi? moj maz tez dostał trepki:) dla mnie mikolaj byl zyczliwy,...dostalam fajne babskie pierdoły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaboom Re: Co dostaliscie na Mikolaja IP: *.radom.pl 07.12.01, 08:44 dm_ napisał(a): > ooo, to mikołaj wszystkim to samo nosi? moj maz tez dostał trepki:) > dla mnie mikolaj byl zyczliwy,...dostalam fajne babskie pierdoły:) Ja niestety rowniez mialem troche nadgodzin, ale jak wychodzilem z pracy dostalem od szefa duzego czekoladowego mikolaja :) Jak sie nie ma co sie lubi to dobry i taki mikolaj :) Za to dwa dni temu dostalem prezent od mojej dziewczyny, tu juz bylem calkowicie zadowolony z tego co dostalem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczusia Re: Co dostaliscie na Mikolaja IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 08:51 Gość portalu: Hamster napisał(a): > bo ja nadgodziny w pracy :-(((((((( To ja powinienem się chyba cieszyć, że codziennie do mnie przychodzi taki Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wywloka Re: Co dostaliscie na Mikolaja 07.12.01, 11:00 Ja dostalam kopa w dupe od swojego chlopa. Odpowiedz Link Zgłoś
jello_b Re: Co dostaliscie na Mikolaja 07.12.01, 12:11 wywloka napisał(a): > Ja dostalam kopa w dupe od swojego chlopa. o, biedna wywloka. czy on dostal to samo od ciebie ? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_tymczasowy Re: Co dostaliscie na Mikolaja 07.12.01, 15:42 jello_b napisał(a): > o, biedna wywloka. czy on dostal to samo od ciebie ? Wywloka to nie dziewczyna, tylko facet. takie jest moje wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo A ja jestem chory. IP: 195.116.124.* 08.12.01, 17:12 Ja przez cały tydzień (od 2.12.) jestem chory. Znakomity prezent. Zastanawiam się czy czasami nie wychodzi mi do wierzchu "białe szaleństwo"? Wariowało się na stoku i być może są to tego konsekwencje. Za bardzo się cieszyłem "nartami". Pojeździłem trochę a teraz łeb mi trzaska,w kościach łamie a chusteczek to nie wiem ile już złużyłem. Od wczoraj biorę na dodatek bardzo silny antybiotyk. Fajny prezent .Co???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mordor Re: Co dostaliscie na Mikolaja IP: 195.228.252.* 08.12.01, 19:13 Mikolaj przyniosl mi mala honde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_D Prezent od Mikołaja IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.01, 20:23 Ja nie dostałem w prezencie nadgodzin w pracy - bo jej nie mam :-) reporter@klub.chip.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zachariusz Re: Co dostaliscie na Mikolaja 16.12.01, 20:05 A mnie się dopiero teraz przypomniało, że ja nie dostałem nic :-) Hmm... hmm... E spoko, no przecież, jeszcze gwiazdka, przede mną :-) pozdrawiam zachar Odpowiedz Link Zgłoś