Dodaj do ulubionych

************cersanit - zarobki**********

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:26
zaproszono mnie na rozmowę kwalifikacyjną do cersanitu, jakich zarobbków na
początek mogę się spodziewać? nie chciałbym przesadzić, gdy spytają mnie o
moje oczekiwania, z góry dziękuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: pokojowa Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.chello.pl 21.07.07, 10:17
      Zależy gdzie się chcesz zaczepić - w marketingu płaca na dzień dobry troszkę
      mniej niż 4 000 zł na rękę plus premia, przedstawiciel dostanie tyle samo plus
      opla i komórkę, nastanowiskach managerskich płace zaczynają się od 8 000 zł
      plus auto i inne pierdoły.
      • bandybone Re: ************cersanit - zarobki********** 24.07.07, 09:57
        Witam, gratuluje koledze/koleżance dostania się na rozmowe do tak renomowanej
        firmy. Cersanit to bez wątpienia jedna z lepszych firm w regionie. Jeśli chodzi
        o zarobki to zgodze sie z przedmówcą, zarobki w dziale marketingu faktycznie
        nieco niższe od 4000 tys na reke okolo 1000 -1200 zł na początek, plus jakies
        premie to okolo 1400 więcej na pewno nie!!! Poza tym na pewno ciekawa praca,
        mozna zdobyc duze doswiadczenie. Ale z zarobkami to nie ma sie co cudów
        spodziewać. Duża fluktuacja kadry.
    • Gość: g Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.devs.futuro.pl 25.07.07, 19:27
      nie spodziewaj sie za wiele płacą tak jak reszta eirma w świetokrzyskim czyli
      nie za wiele, 2000 na reke to szczyt mozliwosci,

• Gość: Tom Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.chello.pl 26.07.07, 01:02
      Spokojnie mozesz powiedziec 5000 tys brutto na poczatek. Po 3 miesiacach 8000
      tys brutto. Nie daj sobie wmowic, ze w Cersanicie sa mniejsze zarobki. Zreszta
      spojrz sobie w sprawozdania finansowe Cersanitu. Podziel koszty wynagrodzen
      przez ilosc pracownikow i dostaniesz srednia 10 tys brutto.
      • Gość: troll Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 07:54
        ale ciemnote wciskacie. Kolega pracuje i ma 1400 zł na rekę. Interes jak
        cholera. Tez byłem na rozmowie i jak sie spytali jaka kwota mnie
        satysfakcjonuje - odałem kwote to jej omało oczy z orbit nie wyszły (2000 netto)
      • Gość: yaah Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 22:12
        Jasne. Możesz powiedzieć i 10tys. Kto Ci zabroni.
        • Gość: pisankas Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 26.07.07, 22:15
          Strusie jajko i tyle.
    • Gość: gumis Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:16
      a co mialbys tam robic ?
      • Gość: gargamel Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 23:51
        jesli ci moge pomoc to tylko powiem o sobie
        pracuje w budowlanej kieleckiej firmie
        [chyba cersanit tez mozna zaliczyc do budowlanki]
        w biurze a nie na budowie
        mam 2500 + premia uznaniowa (w zaleznosci od wyniku firmy max.1000zł)
        ale powiem ze gdybym pracowal w tej samej firmie tylko ze na budowie
        zarabialbym wiecej, tak sie teraz porobilo... :(
        a gdybym pracowal u nas jako przedstawiciel, to spedzalbym wakacje na
        malediwach a nie w rewalu :)
        no coz ale chlopaki maja prowizje od sprzedazy i to dzieki nim cala firma ma co
        robic :)
        znam dwa jezyki, mam dyplom magistra, wczesniej pracowalem w 2 miejscach, razem
        mam przepracowanych 8 lat w obecnej firmie 4.
        powiedz co ty soba reprezentujesz i co milbys tam robic a podpowiemy ile
        zarzadac :)

p.s.
        jezeli nie masz magisterki to sie nie przejmuj w dzisiajszych czasach
        wazniejsze jest doswiadczenie.
        znam kolesia, ktory ma 31 lat, ciagle studiuje i pracuje
        prace zaczal zaraz po sredniej szkole, studiowal zaocznie
        teraz jest szycha w firmie, choc bez magistra i zarabia tyle co trzech
        magistrow :)
        wyksztalcenie potrzebne, ale gdybym tak poszedl do pracy 4 lata wczesniej to
        moze tez teraz robilbym co innego :)
        • Gość: zbych Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 13:54
          to może powiesz mi ile zarobi np taki koordynator ds eksportu?
          dzieki
    • Gość: Karolina Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.4.udn.pl 13.08.07, 16:30
      witam, byłam w Cersanicie na 2 rozmowach i dalej się nie udało:( podałam
      przedział 900-1300zł netto za radą kolegi pracującego w Chemarze. Moim zdaniem
      lepiej zaniżyć (byle nie za bardzo)-powodzenia i pozdrawiam!
      • Gość: Tom Re: ************cersanit - zarobki********** IP: *.chello.pl 13.08.07, 18:24
        Za mało podałaś. Pomyśleli, że się nie cenisz i masz problem ze
        znalezieniem pracy. Jakbyś powiedziała z 6 tys zł na drugi dzień
        podpisałabyś umowę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka