Dodaj do ulubionych

MPK - Dzikujemy za poparcie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 06:27
mpkkielcestrajk.ovh.org/ - Unikalne zdjęcia z konferencji
Koniec Strajku Dziękujemy za poparcie Wracamy od 1 Września
Obserwuj wątek
    • Gość: MoherowyPodrzegacz Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.08.07, 06:49
      Poparcie ? Ja bym cię pałą poparł po plecach...
      • Gość: sawok Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:49
        Ty z tą pałą to burak musisz nyć niesłychany!jak wielu w tym mieście!
        • Gość: kierowca Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.bibl.tuniv.szczecin.pl 31.08.07, 15:03
          No takich buraków to w Kielcac nie ma...o przepraszam rydzykowy :)
          podgrzewacz jest pierwszy i ostatni. Cieszcie się, ze strajk się
          skończył, a ja też się cieszę, bo przynajmniej może trochę ucichną
          głosy takich buraków jak mój przedmówca
          pozdrawiam :)
    • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 15:08
      Ja też Was nie popierałam tzn. waszych metod.
      Mam nadzieję, że któregoś dnia to Wy staniecie po drugiej stronie ludzi którym
      nie będzie pasowało i którzy oleją wszystko.
      Będę miała oczy i uszy szeroko otwarte. Mam zamiar kupić samochód do własnego
      użytku i olać MPK.
      • Gość: ala Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.205.udn.pl 31.08.07, 17:17
        No no! Ależ zmiany zachodzą w twoim życiu z powodu tego strajku.
        Organizujesz związki zawodowe, kupujesz samochód - rewelacja! Jeśli
        można 2 rzeczy odnośnie samochodu:
        1) mam nadzieję, że nie kupisz zdezelowanego poniemieckiego rzęcha,
        tylko coś z klasą
        2) mam nadzieję, że nie będziesz musiała go rejestrować w kieleckim
        urzędzie, bo sukces na tym polu graniczy z cudem
        Pozdrawiam.
        • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:08
          Ja o związkach nie pisałam z prostego powodu-MAMY Z.Z.
          Co do kupna i rejestracji-bój się nic. Wiesz cuda się zdarzają.
          • Gość: ala Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.205.udn.pl 03.09.07, 08:14
            Szkoda, że obsługa interesanta w naszym urzędzie jest rozpatrywana w
            kategoriach cudu.
      • Gość: anes Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:03
        to sobie kup ku... i nie pisz bzdur bo 40% nie wie o co chodzilo w strajku i ty pewnie sie tam miescisz. kup nawet sobie samolot, to nie bedziesz musiala stac w korku.
        • Gość: Filip Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.dsl.bell.ca 31.08.07, 18:35
          Ja też Was nie popierałam tzn. waszych metod.
          Mam nadzieję, że któregoś dnia to Wy staniecie po drugiej stronie
          ludzi którym
          nie będzie pasowało i którzy oleją wszystko.
          Będę miała oczy i uszy szeroko otwarte. Mam zamiar kupić samochód do
          własnego
          użytku i olać MPK.

...bardzo mnie sie podoba taka wypowiedz...MI-MI...ona daje szanse
          uswiadomienia sobie ...ile powinien kosztowac przejazd autobusem
          odcinka powiedzmu 5-ciu kilometrow....i okazuje sie ze MIMI jezdzi
          za darmo placac 2.50 3.50 za bilet.

...ano przekarkulujmy;

1....spadajaca rocznie wartosc nowo zakupionego samochodu
          1.000zl .minimum.
          2....roczna konsumbcja benzyny jej samochodu 1500 zl.
          3....ubespieczenie samochodu 1000zl.
          4....amortyzacja...naprawy /srednio300zl/r....minimum z czasem suma
          ta wzrasta systematycznie.

...przez 10 lat nie posiadania samochodu oszczedzamy sume rzedu;
          okolo 40.000 zl....czyli na pol mieszkania m1

• Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:11
            Nie chce mi się z tobą gadać, a tak przy okazji to póki co jeżdżę za 1zł.
          • Gość: bubak Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 11:57
            tak Filip, "konsumbcja" i "ubespieczenie" są masakryczne
        • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:10
          To czemu mieszkańcy nie wiedzą o co chodziło?? To po pierwsze!
          Po drugie napisałam, że nie podoba mi się FORMA. Kumasz różnicę???
          • Gość: Jaga Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: 80.48.137.* 01.09.07, 08:04
            Co do formy, to widzieliście ten film o ataku na zajezdnię na
            stronach MPK?
            • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 01.09.07, 09:44
              To był tylko fragment i ciężko powiedzieć jak zachowywali się kierowcy. Tym
              bardziej, że to oni nagrywali więc wiedzieli kiedy i jak się zachować. Przykre
              to wszystko, ale ich zachowanie to terroryzm. Nie wiem co trzeba było zrobić,
              żeby opuścili zajezdnię. Myślę, że każda forma była by ganiona.
              • Gość: SZOK Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 01.09.07, 09:56
                Dziecko przestań pisać te androny, bo człowiek ma odruch zwrotny.
                Czy ty nie masz podstawowych wiadomości o świecie, czy rżniesz głupa
                jak mawia JKM ?
    • Gość: Lewy Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:33
      www.sld.kielce.prv.pl/aktualnosci.html
      • Gość: rozczarowany Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 01.09.07, 10:45
        NIEETYCZNE ??? :-) ŁAGODNIE POWIEDZIANE. To jest PRZESTĘPSTWO P-KO
        PRAWOM CZŁOWIEKA. Zlecenie zbrodniczej usługi powinno być ocenione w
        kontekscie zasad państwa demokratycznego...
        • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:01
          Przestań debilu pisać pod różnymi nickami te same bzdury!!!!!!
          Nie jestem dzieckiem! Najprawdopodobniej jestem starsza od ciebie.
          Myślę, że prezydent miał jakiś cel (dalszy), żeby odpuścić.
          Jest ZASADNICZA ZASADA- Z TERRORYSTAMI NIE NEGOCJUJE sIĘ!!!!
          Prawa człowieka należą się każdemu, a nie tylko leniwym, śmierdzącym,
          niewychowanym kierowcom z MPK!
          • Gość: YTI Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 07:27
            Popieralem strajk kierowcow,MPKa-nie majac nic wspolnego z nimi.Istnieja inne
            srodki transportu,dla sportu;rower,rolki.Czy zauwazyliscie ze kierowcy tez
            musieli dojechac na baze?Jednak wynajecie za 100 000zl pudzianow w pelnym
            ubiorze na wyrzucenie strajkujacych z bazy to jest paranoja Lubawskiego po
            urlopie...Czy Kaczynski tez tak zrobil gdy pielegniarki okupowaly mu
            gabinet???Rada miasta powinna natychmiast pozbyc sie takiego WARCHOLA z
            urzedu!.Terrorysta alkaida-pracownicy mpka?Jak mozna tak porownywac i oceniac...
            • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 03.09.07, 07:54
              Nie porównuj pielęgniarek z kierowcami!!!!!!!!
              Nie odeszły od łóżek okupując jednocześnie szpitale, pracują za gorsze pieniądze
              w gorszych warunkach, wykształcone bardziej od kierowców.
              Chcesz porównać Kaczyńskiego z Lubawskim??? Nie bądź śmieszny, nie ta skala. To
              co Kaczyński zrobił to najgorsze świństwo-z pazerności na władze, dopuścił do
              niej dwóch cepów, którzy przynieśli wstyd na cały świat!!!!!
              A co Kaczyński na prawdę zrobił to się zapewne dopiero okaże!
              A na rolkach to sam pomykaj-szczególnie zimą jak jest po 6 -15st.C.
              • Gość: YTI Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 23:26
                MiMi-kierowca nie ma czasu na kawe i jedzie zgodnie z rozkladem jazdy,czyli
                mysli caly czas-pielegniarki tez mysla ale maja luzny czas .Lubawski-to cham
                wobec kielczan i pracownikow MPKa...Mamy lato,nie zime i jezdze poldkiem bo taki
                mam pojazd w pracy prywatnej.Co powiesz jak ktos nagle wejdzie w nocy i spaluje
                Cie za to ze chcesz jeszcze rozmawiac???lubawski pisal z urlopu i olewal powrot
                oraz rozmowy z nimi.Bal sie jajek obrzuceniem,nie bal sie placic za pacyfikacje ...
                • Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 04.09.07, 07:10
                  Nie wiem czy ma czas czy nie, ale widziałam jak piją kawę z termosu, i
                  papieroski kopcą pomimo zakazu. Czy wszystkie pielęgniarki mają luźny czas?? Nie
                  sądzę, ale wiem, że nie maja rozkładu jazdy i są oddziały gdzie w sekundzie
                  zaczyna się coś dziać i na nogach muszą stać parę godzin (np. przyjmowanie po
                  wypadkach). I wiesz co odpowiedzialność chyba większa, a na pewno ryzyko.
                  Co do pałowania to się nie boję bo nie mam nic na sumieniu.Kierowcy odmówili
                  pracy i nie pozwolili pracować innym, okupowali nie swoje mienie i jakby np.
                  Twoja służba (oczywiście to czysta teoretyka) nie chciała sprzątać, gotować,
                  prać itd. i przy tym wszystkim nie chciała opuścić TWOJEGO domu (chociażby po
                  to żeby teściowa przyszła pomóc) to CO BYŚ ZROBIŁ???? Ja bym ich wzięła głodem.
                  Lubawski i tak ma dużo cierpliwości. Ciekawe jak mieszkańcy zaczną coś okupować
                  bo nie będą w takich warunkach jeździć.
          • Gość: kielczanin Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: 212.160.196.* 03.09.07, 15:33
            jest mi przykro że Prezydentowi nie udało się skończyć z tym
            chamstwem w MPK ,teraz zobaczycie jak brudasy i niedomyci szofery
            będą nas traktować ,a firma i tak padnie bo z tym motłochem nic się
            nie da już zrobić
            • Gość: YTI Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 23:37
              Oglaszaja wybory na nowy zarzad,wystartuj jak ich zrujnowac-taczki czekaja na
              bydlakow... /Dajcie im wolna reke i ocencie pozniej zamiast wieszac psy u gardla!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka