Gość: Skco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 06:27 mpkkielcestrajk.ovh.org/ - Unikalne zdjęcia z konferencji Koniec Strajku Dziękujemy za poparcie Wracamy od 1 Września Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MoherowyPodrzegacz Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 31.08.07, 06:49 Poparcie ? Ja bym cię pałą poparł po plecach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawok Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:49 Ty z tą pałą to burak musisz nyć niesłychany!jak wielu w tym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.bibl.tuniv.szczecin.pl 31.08.07, 15:03 No takich buraków to w Kielcac nie ma...o przepraszam rydzykowy :) podgrzewacz jest pierwszy i ostatni. Cieszcie się, ze strajk się skończył, a ja też się cieszę, bo przynajmniej może trochę ucichną głosy takich buraków jak mój przedmówca pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 15:08 Ja też Was nie popierałam tzn. waszych metod. Mam nadzieję, że któregoś dnia to Wy staniecie po drugiej stronie ludzi którym nie będzie pasowało i którzy oleją wszystko. Będę miała oczy i uszy szeroko otwarte. Mam zamiar kupić samochód do własnego użytku i olać MPK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.205.udn.pl 31.08.07, 17:17 No no! Ależ zmiany zachodzą w twoim życiu z powodu tego strajku. Organizujesz związki zawodowe, kupujesz samochód - rewelacja! Jeśli można 2 rzeczy odnośnie samochodu: 1) mam nadzieję, że nie kupisz zdezelowanego poniemieckiego rzęcha, tylko coś z klasą 2) mam nadzieję, że nie będziesz musiała go rejestrować w kieleckim urzędzie, bo sukces na tym polu graniczy z cudem Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:08 Ja o związkach nie pisałam z prostego powodu-MAMY Z.Z. Co do kupna i rejestracji-bój się nic. Wiesz cuda się zdarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.205.udn.pl 03.09.07, 08:14 Szkoda, że obsługa interesanta w naszym urzędzie jest rozpatrywana w kategoriach cudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anes Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 18:03 to sobie kup ku... i nie pisz bzdur bo 40% nie wie o co chodzilo w strajku i ty pewnie sie tam miescisz. kup nawet sobie samolot, to nie bedziesz musiala stac w korku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.dsl.bell.ca 31.08.07, 18:35 Ja też Was nie popierałam tzn. waszych metod. Mam nadzieję, że któregoś dnia to Wy staniecie po drugiej stronie ludzi którym nie będzie pasowało i którzy oleją wszystko. Będę miała oczy i uszy szeroko otwarte. Mam zamiar kupić samochód do własnego użytku i olać MPK. _____________________________________________________________________ ...bardzo mnie sie podoba taka wypowiedz...MI-MI...ona daje szanse uswiadomienia sobie ...ile powinien kosztowac przejazd autobusem odcinka powiedzmu 5-ciu kilometrow....i okazuje sie ze MIMI jezdzi za darmo placac 2.50 3.50 za bilet. ...ano przekarkulujmy; 1....spadajaca rocznie wartosc nowo zakupionego samochodu 1.000zl .minimum. 2....roczna konsumbcja benzyny jej samochodu 1500 zl. 3....ubespieczenie samochodu 1000zl. 4....amortyzacja...naprawy /srednio300zl/r....minimum z czasem suma ta wzrasta systematycznie. ...przez 10 lat nie posiadania samochodu oszczedzamy sume rzedu; okolo 40.000 zl....czyli na pol mieszkania m1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:11 Nie chce mi się z tobą gadać, a tak przy okazji to póki co jeżdżę za 1zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubak Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 11:57 tak Filip, "konsumbcja" i "ubespieczenie" są masakryczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 31.08.07, 23:10 To czemu mieszkańcy nie wiedzą o co chodziło?? To po pierwsze! Po drugie napisałam, że nie podoba mi się FORMA. Kumasz różnicę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: 80.48.137.* 01.09.07, 08:04 Co do formy, to widzieliście ten film o ataku na zajezdnię na stronach MPK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 01.09.07, 09:44 To był tylko fragment i ciężko powiedzieć jak zachowywali się kierowcy. Tym bardziej, że to oni nagrywali więc wiedzieli kiedy i jak się zachować. Przykre to wszystko, ale ich zachowanie to terroryzm. Nie wiem co trzeba było zrobić, żeby opuścili zajezdnię. Myślę, że każda forma była by ganiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZOK Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 01.09.07, 09:56 Dziecko przestań pisać te androny, bo człowiek ma odruch zwrotny. Czy ty nie masz podstawowych wiadomości o świecie, czy rżniesz głupa jak mawia JKM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewy Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:33 www.sld.kielce.prv.pl/aktualnosci.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozczarowany Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.134.219.81.static.kielce.msk.pl 01.09.07, 10:45 NIEETYCZNE ??? :-) ŁAGODNIE POWIEDZIANE. To jest PRZESTĘPSTWO P-KO PRAWOM CZŁOWIEKA. Zlecenie zbrodniczej usługi powinno być ocenione w kontekscie zasad państwa demokratycznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 01.09.07, 17:01 Przestań debilu pisać pod różnymi nickami te same bzdury!!!!!! Nie jestem dzieckiem! Najprawdopodobniej jestem starsza od ciebie. Myślę, że prezydent miał jakiś cel (dalszy), żeby odpuścić. Jest ZASADNICZA ZASADA- Z TERRORYSTAMI NIE NEGOCJUJE sIĘ!!!! Prawa człowieka należą się każdemu, a nie tylko leniwym, śmierdzącym, niewychowanym kierowcom z MPK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YTI Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 07:27 Popieralem strajk kierowcow,MPKa-nie majac nic wspolnego z nimi.Istnieja inne srodki transportu,dla sportu;rower,rolki.Czy zauwazyliscie ze kierowcy tez musieli dojechac na baze?Jednak wynajecie za 100 000zl pudzianow w pelnym ubiorze na wyrzucenie strajkujacych z bazy to jest paranoja Lubawskiego po urlopie...Czy Kaczynski tez tak zrobil gdy pielegniarki okupowaly mu gabinet???Rada miasta powinna natychmiast pozbyc sie takiego WARCHOLA z urzedu!.Terrorysta alkaida-pracownicy mpka?Jak mozna tak porownywac i oceniac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 03.09.07, 07:54 Nie porównuj pielęgniarek z kierowcami!!!!!!!! Nie odeszły od łóżek okupując jednocześnie szpitale, pracują za gorsze pieniądze w gorszych warunkach, wykształcone bardziej od kierowców. Chcesz porównać Kaczyńskiego z Lubawskim??? Nie bądź śmieszny, nie ta skala. To co Kaczyński zrobił to najgorsze świństwo-z pazerności na władze, dopuścił do niej dwóch cepów, którzy przynieśli wstyd na cały świat!!!!! A co Kaczyński na prawdę zrobił to się zapewne dopiero okaże! A na rolkach to sam pomykaj-szczególnie zimą jak jest po 6 -15st.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YTI Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 23:26 MiMi-kierowca nie ma czasu na kawe i jedzie zgodnie z rozkladem jazdy,czyli mysli caly czas-pielegniarki tez mysla ale maja luzny czas .Lubawski-to cham wobec kielczan i pracownikow MPKa...Mamy lato,nie zime i jezdze poldkiem bo taki mam pojazd w pracy prywatnej.Co powiesz jak ktos nagle wejdzie w nocy i spaluje Cie za to ze chcesz jeszcze rozmawiac???lubawski pisal z urlopu i olewal powrot oraz rozmowy z nimi.Bal sie jajek obrzuceniem,nie bal sie placic za pacyfikacje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiMi Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.chello.pl 04.09.07, 07:10 Nie wiem czy ma czas czy nie, ale widziałam jak piją kawę z termosu, i papieroski kopcą pomimo zakazu. Czy wszystkie pielęgniarki mają luźny czas?? Nie sądzę, ale wiem, że nie maja rozkładu jazdy i są oddziały gdzie w sekundzie zaczyna się coś dziać i na nogach muszą stać parę godzin (np. przyjmowanie po wypadkach). I wiesz co odpowiedzialność chyba większa, a na pewno ryzyko. Co do pałowania to się nie boję bo nie mam nic na sumieniu.Kierowcy odmówili pracy i nie pozwolili pracować innym, okupowali nie swoje mienie i jakby np. Twoja służba (oczywiście to czysta teoretyka) nie chciała sprzątać, gotować, prać itd. i przy tym wszystkim nie chciała opuścić TWOJEGO domu (chociażby po to żeby teściowa przyszła pomóc) to CO BYŚ ZROBIŁ???? Ja bym ich wzięła głodem. Lubawski i tak ma dużo cierpliwości. Ciekawe jak mieszkańcy zaczną coś okupować bo nie będą w takich warunkach jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielczanin Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: 212.160.196.* 03.09.07, 15:33 jest mi przykro że Prezydentowi nie udało się skończyć z tym chamstwem w MPK ,teraz zobaczycie jak brudasy i niedomyci szofery będą nas traktować ,a firma i tak padnie bo z tym motłochem nic się nie da już zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YTI Re: MPK - Dzikujemy za poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 23:37 Oglaszaja wybory na nowy zarzad,wystartuj jak ich zrujnowac-taczki czekaja na bydlakow... /Dajcie im wolna reke i ocencie pozniej zamiast wieszac psy u gardla!!! Odpowiedz Link Zgłoś