Gość: grazyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 13:58 poszukuję dla córki mieszkania tz. samodzielnego pokoju w mieszkaniu studenckim w poblizu AŚ.cena do 300 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia86 Re: szukam pokoju w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:04 a nie chciałaby do akademika? ja jestem w akademiku i jestem zadowolona. zawsze coś się dzieje, jest wesoło.. ja byn nie chciała mieszkać na mieszkaniu.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: szukam pokoju w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:08 może i fajnie w akademiku ale w Kieleckich akademikach nie ma pokoików 1 - osobowych.A ona chce być sama,, rozumiem ..ją. musi się zaklimatyzować przeciez to cos nowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budda Re: szukam pokoju w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 14:48 300 zł za bycie sama w pokoju blisko AŚ??!?! Kurcze ja zaczynam teraz 5 rok studiów i nigdy tak mało nie płaciłem, no paza akademikiem na pierwszym roku, ale to tez nie byłem sam. Tyle, że... ja nie studiuję w Kielcach, ale podejrzewam, że pomimo tego, iż kieleckie ceny są dużo niższe, to jednak 300zł za taki pokój to niewiele. Choć może nie znam tutejszych realiów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mańka Re: szukam pokoju w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 12:42 szkoda, że tak późno przeczytałam Twoje ogłoszenie tydzień temu wynajęłam pokój ale ...... jakieś to dziewcze dziwne... no szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: szukam pokoju w Kielcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:21 Co to znaczy blisko AŚ? Którego Wydziału?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamuśka Re: szukam pokoju w Kielcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 10:52 Wydział Matematyczno - Przyrodniczy Odpowiedz Link Zgłoś