dm_ 14.12.01, 21:33 nie wiem co powiedziec... nie wiesz jak mi żal...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aussie Re: aussie :(( IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 21:49 dm_ napisał(a): > nie wiem co powiedziec... nie wiesz jak mi żal...... nina a czy Ty wiesz jak mnie jest zal?????????:((((((((((((((( ja sie chyba jednak potne na te okolicznosc buuuuuuuuuuuuu:((((((((((( ale nie martw sie malenka-bedziecie sie swietnie bawic beze mnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: aussie :(( 14.12.01, 21:53 Gość portalu: aussie napisał(a): > nina a czy Ty wiesz jak mnie jest zal?????????:((((((((((((((( > ja sie chyba jednak potne na te okolicznosc buuuuuuuuuuuuu:((((((((((( > ale nie martw sie malenka-bedziecie sie swietnie bawic beze mnie:)) wydaje ci sie. ty specjalnie nie chcesz przyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: aussie :(( IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 21:57 dm_ napisał(a): > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > nina a czy Ty wiesz jak mnie jest zal?????????:((((((((((((((( > > ja sie chyba jednak potne na te okolicznosc buuuuuuuuuuuuu:((((((((((( > > ale nie martw sie malenka-bedziecie sie swietnie bawic beze mnie:)) nina kochanie!!!!!! nie mow tak!!!!!!!!!!!!!!! zrobie wszystko co jest mozliwe i nie tylko zeby byc za Wami:)))) (ale wiem ze sie qrde nie uda):(((((((((( nina ja nie robie tego specjalnie:(((((( > wydaje ci sie. > ty specjalnie nie chcesz przyjsc Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: aussie :(( 14.12.01, 21:58 Drogie Aussie i Dm_! Łączę się z Wami solidarnie w bólu :-((( Co za zapaćkany los: gorączka 39, katar, katar, katar ... Marne widoki sobotnio - niedzielne. Jeśli Was to pocieszy - mnie też smutno. Pozdrawiam Was serdecznie, gAPSIKtosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: aussie :(( IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 22:14 gaptosia napisał(a): > Drogie Aussie i Dm_! > Łączę się z Wami solidarnie w bólu :-((( > Co za zapaćkany los: gorączka 39, katar, katar, katar ... > Marne widoki sobotnio - niedzielne. > Jeśli Was to pocieszy - mnie też smutno. > Pozdrawiam Was serdecznie, > gAPSIKtosia. Kochana Gaptosiu to zdrowia zyczymy i nie wiem jak Wysoki Sąd ale ja na pewno wypije za Twoje zdrowie :))) trzymaj sie ciepluto zdrowiej:) aussie Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: aussie :(( 14.12.01, 22:18 Gość portalu: aussie napisał(a): > Kochana Gaptosiu to zdrowia zyczymy i nie wiem jak Wysoki Sąd ale ja na pewno > wypije za Twoje zdrowie :))) > trzymaj sie ciepluto > zdrowiej:) > aussie tak ausik ma racje, zdrowiej :) pij grzecznie syropki i zazywaj lekarstwa!!!:)) i soczek z malinek:) Duzo zdrowia i buziaczki:) AUSSIE masz przerabane! Odpowiedz Link Zgłoś
aussie4 Re: aussie :(( 14.12.01, 22:21 dm_ napisał(a): > Gość portalu: aussie napisał(a): > > > Kochana Gaptosiu to zdrowia zyczymy i nie wiem jak Wysoki Sąd ale ja na pe > wno > > wypije za Twoje zdrowie :))) > > trzymaj sie ciepluto > > zdrowiej:) > > aussie > > tak ausik ma racje, zdrowiej :) pij grzecznie syropki i zazywaj lekarstwa!!!:)) > i soczek z malinek:) > Duzo zdrowia i buziaczki:) > AUSSIE masz przerabane! Gaptosia ratuj!!!!!!!!!!!!! ona mnie zabije!!!!!!!!!!!!!! i za co?????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: aussie :(( 14.12.01, 22:28 aussie4 napisał(a): > > Gaptosia ratuj!!!!!!!!!!!!! > ona mnie zabije!!!!!!!!!!!!!! i za co?????:)))) pilnuj sie kochana. Mowilam ci jak mozesz wywinac sie od pracki:))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: aussie :(( - do dm_ 14.12.01, 22:28 Ojej - nie rób biedaczce krzywdy Dm_. Mówię Ci, ona napewno się poprawi! W imieniu Aussie prosze o łagodny wymiar kary. Aha, no i pewna jestem, że będziesz godnie reprezentować białogłowy na Forum w wersji "na zywo". Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: aussie :(( - do dm_ 14.12.01, 22:29 gaptosia napisał(a): > Ojej - nie rób biedaczce krzywdy Dm_. Mówię Ci, ona napewno się poprawi! W > imieniu Aussie prosze o łagodny wymiar kary. Aha, no i pewna jestem, że > będziesz godnie reprezentować białogłowy na Forum w wersji "na zywo". > Powodzenia! 1. Aussie nei daruje! 2. Postaram sie reprezentowac, ale bede sama jedyna...:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: aussie :(( 14.12.01, 22:19 Dziękuję bardzo za życzenia - też Wam zdrówka życze i wznosze toast za pomyślność "Kapituły" kubkiem gorącego mleka z miodkiem (oczywiście z Gór Świętokrzyskich, a co!). Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: aussie :(( 14.12.01, 22:27 gaptosia napisał(a): > Dziękuję bardzo za życzenia - też Wam zdrówka życze i wznosze toast za > pomyślność "Kapituły" kubkiem gorącego mleka z miodkiem (oczywiście z Gór > Świętokrzyskich, a co!). Gaptosku, my tez wzniesiemy toast za twoje zdroweczko, tyle ze nie mleczkiem:)) Zobaczysz, w niedziele bedzie zdrowiusienka:) Odpowiedz Link Zgłoś
gaptosia Re: aussie :(( 14.12.01, 22:31 No chyba, że nie mleczkiem :-))) A w niedziele to ja już chyba będę mogła grzane piwko ... Ojej, ale się rozmarzyłam ... Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ AUSIK, GAPTOSIA 14.12.01, 22:34 gaptosia napisał(a): > A w niedziele to ja już chyba będę mogła grzane piwko ... > Ojej, ale się rozmarzyłam ... :))))))) Dziewczyny. Ide spac:) Aussie masz nocke na przemuslenia:) podobno F(kurdele) pytal o cie:) Dobrej nocy .Gaptosia kuruj sie. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aussie Re: AUSIK, GAPTOSIA IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 06:31 dm_ napisał(a): > gaptosia napisał(a): > > > A w niedziele to ja już chyba będę mogła grzane piwko ... > > Ojej, ale się rozmarzyłam ... > > :))))))) > Dziewczyny. Ide spac:) Aussie masz nocke na przemuslenia:) > podobno F(kurdele) pytal o cie:) > Dobrej nocy .Gaptosia kuruj sie. !! tak intenywnie myslalam w nocy ze mnie teraz glowa boli :(((( ja jeszcze mam nadzieje(ze mi sie uda) ale Nina i tak se dasz rade jako jedyna niewiasta:)))))))))))) a moze Gaptosia zrobi wszystkim niespodzianke i....:))))))))) goracy buziak na ten mrozny dzionek aussie Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: AUSIK, GAPTOSIA 15.12.01, 10:00 ausik, ostatni raz cie prosze:((( prosze prosze prosze... Odpowiedz Link Zgłoś
zachariusz cześć - Dziewczyny :-) 16.12.01, 20:09 Jestem tu nowy, wiec mam odwagę (dużo odwagi) by się z Wami przywitać :-) pozdrawiam i do zobaczenia mam nadzieje na kolejnym spotkaniu formułowiczów zachar :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: cześć - Dziewczyny :-) 16.12.01, 20:15 zachariusz napisał(a): > Jestem tu nowy, wiec mam odwagę (dużo odwagi) by się z Wami przywitać :-) > > pozdrawiam > i do zobaczenia mam nadzieje na kolejnym spotkaniu formułowiczów > > zachar :-) no zachar mysmy liczyly na ciebie:) jako jedyny deklarowales piwo:))) aussie i tak dala plame!! Odpowiedz Link Zgłoś
aussie4 Re: cześć - Dziewczyny :-) 16.12.01, 20:48 dm_ napisał(a): > zachariusz napisał(a): > > > Jestem tu nowy, wiec mam odwagę (dużo odwagi) by się z Wami przywitać :-) > > > > pozdrawiam > > i do zobaczenia mam nadzieje na kolejnym spotkaniu formułowiczów > > > > zachar :-) > > no zachar mysmy liczyly na ciebie:) > jako jedyny deklarowales piwo:))) > aussie i tak dala plame!! ale obiecuje ze juz nastepnym razem sie (w)stawie:))))))))) w umowionym miejscu i zobaczysz dm nie bedzie zadnej plamy:))) buzka Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: cześć - Dziewczyny :-) 16.12.01, 21:37 aussie4 napisał(a): > > ale obiecuje ze juz nastepnym razem sie (w)stawie:))))))))) w umowionym miejscu > i zobaczysz dm nie bedzie zadnej plamy:))) > buzka ok ok ok ok:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś