Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:31 Facet to świnia;(( chociaż chciałabym wierzyć, że jest całkiem inaczej...niestety nie mogę;(( a wy...???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inka Re: Facet to świnia... IP: *.chello.pl 07.10.07, 14:38 facet to wymyslił, facet to wyśpiewał- i co najdziwniejsze- facet miał w tym przypadku rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Facet to świnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 14:38 Zaproponuj jeszcze wszystkim zawiedzionym kobietom wpisywanie imion i nazwisk takich facetów w tym wątku, a będzie to najpopularniejsza baza danych:DDD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 15:16 otóż ja tak do końca nie jestem zawiedziona, chodziło mi o takie okropne uogólnienie, bo ten męski naród dziwny tak że ło...w każdym bądź razie ciesze się żem nie jest osamotniona i ktoś jeszcze odpisze na apel szkalujący...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelina Re: Facet to świnia... IP: *.klc.vectranet.pl 07.10.07, 19:58 Rózni sa ludzie takze nie ma co mowic bo nie kazdy czlowiek jest taki sam to ze ktos sprawil przykrosc nie znaczy ze drugi postapi tak samo.Świnia to takie żywe zwierzątko ale nie podobne do męzczyzn.Niechodzilo sie na lekcje przyrody biologii i dlatego stąd brak wiedzy.Trzeba poszanowac samego siebie a potem okazac innym poszanowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ta-aa Re: Facet to świnia... 07.10.07, 16:30 nie wierze ze tak mało osob ma w tej kwestii coś do powiedzenia???? no po prostu nie wierze ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moskit Re: Facet to świnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 16:55 Facet-swinia to raczej KNUR i tu sie zgadzam,nawet mi to pasuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.07, 17:43 ale pasuje Ci bo mozesz tłumaczyc w ten sposob swoje zachowanie? czy tak Ci sie przytrafiło i pospisujesz sie pod tym;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sza! Bywają męskie i żeńskie szczeciniaste sierściuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.07, 18:30 są "lale" żeńskie i męskie także "dziwki" męskie i żeńskie tak zw."bluszcze" czy "gnidy" występują w obu płciach są"takie male.."i są "żigolaki" Brak godności jednak bardziej brzydzi u płci męskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościara Re: Bywają męskie i żeńskie szczeciniaste sierści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 06:49 chociaż brutalne to jakie prawdziwe ech życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Facet to świnia... IP: *.vf.pl 16.10.07, 11:03 Zgadzam się z tym.Ale wtedy wychodzi na to:facet=knur to kobieta=świnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet-ka. Re: Facet to świnia... IP: *.ny5030.east.verizon.net 14.10.07, 21:17 ... a swinia to wieprz albo wieprzowina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plisak Re: Facet to świnia... IP: *.215.219.81.static.kielce.msk.pl 15.10.07, 00:40 Jaroszem jestem, mnie to nie doytyczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajo Re: Facet to świnia... IP: *.chello.pl 15.10.07, 23:21 Jak ja świnia, to ty maciora, cielęcinko... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Re: Facet to świnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 07:57 Jest jedna metoda, która pozwala przetrwać z takim (jednym) facetem-świnią. Wypowiedź z forum onetu: "Kobiety potrzebują trzech facetów 04.03.2007 22:12 ~Łukasz Kobiety potrzebują trzech facetów: Pierwszy - nieskrępowany zawadiaka, "hultaj", z pieniędzmi ( nie musi być dużo ) potrzebnymi na różne wygłupy. Drugi - namiętny kochanek, przyjaciel, opiekun, silne ramię. Trzeci - Ojciec dzieci, odpowiedzialny, zorganizowany, ustatkowany, który jest pewien swojego zdania i podejmowanych decyzji. Niestety bardzo rzadko się spotyka aby facet przeszedł przez te wszystkie stadia swojego rozwoju, jakie zaplanowała mu podświadomie kobieta." Trzeba stwierdzić, że jest w tym dużo racji:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mayjka Re: Facet to świnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 09:41 Czyżbyś miała na myśli Gosia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Re: Facet to świnia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 13:23 Gosia? Do nagrywania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 15:05 niee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciówa Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 15:03 jaka szkoda że takowych nie ma bo ja juz bym poprosiła o takowego ech...nie mozna w życiu miec wszystkiego ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:58 szkoda słów ja nie obrażam ale Cie ponieslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościara Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:57 ale wstydzisz sie za swoja płeć(przy zalożeniu że jestes TYLKO facetem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościara Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 14:57 na jedno wychodzi nic dobrego Cie z nim nie spotka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Świnia to świnia! IP: *.tkdami.net 20.10.07, 17:09 Bardzo mądry wątek. Tylko na to stać blondynki poszukujące kręconego ogonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)) Re: Świnia to świnia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 17:33 musisz mieć jakieś kompleksy mało tego skad pewnośc że osoba zakladajaca jest blondi ;)) pomysl nad tym jak Cię stać na taki wyczyn ekstremalny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmmm Re: Facet to świnia... IP: *.chello.pl 20.10.07, 20:53 teledyski.onet.pl/10172,1201909,teledyski.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Facet to świnia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.07, 21:54 mosz pojęcie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś