Dodaj do ulubionych

kursy autobusow

03.11.07, 17:53
Kochani moze ma ktos pomysl ja ulepszyc nasze Kieleckie rozklady jazdy aby byly ekonomiczne i przede wszystkim DLA PASAZEROW a nie sobie a muzom???ostatnio duzo jezdzilam i powiem szczerze kupowalam bilet dzienny i wiekszosc tras biegalam nogami bo komunikacja jest u nas tak zrobiona zeby bron boze nic nie pasowalo.Albo jezdzi niepunktualnie , albo 6 kursow na dobe. Po cholere mi autobus ,ktory przyjedzie za 1,5 godziny albo za 4. To jest jakies chore.Teraz dostalam prace i normalnie mialabym 1 autobus to musze jechac dookola miasta tracac czas i nerwy bo ta linia chodzi tylko kilka razy na dobe pomomo ze zakladow i szkol namnozylo sie tam od cholery.Kto tu w koncu jest dla kogo??? moze ktos wymysli cos rozsadnego i uda sie nam to jakos zracjonalizowac. W konu to nasze miasto i chyba nam ma byc wygdnie a nie pracownikom zarzadu MPK.Prosze o Wasze opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ZTM Re: kursy autobusow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.07, 19:54
      Za rozkłady odpowiada komórka ZTM - www.ztm.kielce.pl
      • Gość: ania Re: kursy autobusow IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 17:07
        tak ma pan racje autobusy jezdza co 2 godziny przyklad 8 do mojczy malo tego co 2 tygodnie nowy rozklad i jeszcze gorszy niz poprzedni a gmina nie ma pieniedzy aby zaplacic haracz dla mzk a mowia ze mojcza to sypialni kielc
      • Gość: fela Re: kursy autobusow IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 17:14
        no i co z tego jak oni robia zmiany nie pytajac nikogo o zdanie tak zrobili z wczesniejszym rozkladem 8
    • Gość: ZUZA Re: kursy autobusow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 21:09
      W KIELCACH JEST CHYBA NAJGORSZA KOMUNIKACJA MIEJSKA W POLSCE! JA STRACILAM
      NADZIEJE ZE TU BEDZIE LEPIEJ!
      • Gość: dd Re: kursy autobusow IP: *.chello.pl 09.11.07, 16:41
        Dziecko,to chyba nie byłaś w LONDYNIE.Popytaj a zrozumiesz o co mi
        chodzi i bądż szczęśliwa że masz to co masz.Masz problem-ZTM
        KIELCE!!!
      • Gość: ght Re: kursy autobusow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 00:35
        Jaki Pan taki kram ;) (jaki prezydent taka komunikacja xD)
        • Gość: aska Re: kursy autobusow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 21:34
          a prezydent to tylko mysli gdzie postawic pomniki a nie dac ludziom pracy tak
          tloczno w czasie szczytu jak autobus ma jechac na czas aprezydent wlasnie jaki
          prezydent to tak jest
    • tetika Re: kursy autobusow 09.11.07, 20:42
      Po pierwsze nie jestem dla ciebie zadnym dzieckiem tylko dojrzala ( zeby nie powiedziec starsza) kobieta a po wtore mieszkam i zyje w Kielcach i tu chce przemieszczac sie godnie i komfortowo bo za to place. W wakacje zmarla moja kolezanka i sprawdzalam w necie dojazd na cmentarz ( dojazd 1,5 godziny w jedna strone po miescie) i autobusy chodzily do do sekundy ,tak ze na uroczystosc dojechalam dokladnie tak jak zaplanowalam . Skoro w tak duzym i rozkopanym miescie mozna upilnowac porzadku i zaplanowac to na takim zadupiu jak Kielce sie nie da?. A ponadto w Warszawie bilety miesieczne sa dokladnie DWA razy tansze od naszych. Kto nie wierzy niech sobie sprawdzi.
      • Gość: xxx Re: kursy autobusow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.08, 00:37
        tylko ze w warszawie było inwestowane w komunikacje miejską....
        a w kielcach był i jest syf... a lubawski umywa rece
        • Gość: asia Re: kursy autobusow IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.08, 17:11
          jak chcial sprywatyzowac prezydent mzk to cala polska o tym wiedziala a teraz mamy to co mamy
    • Gość: paulina Re: kursy autobusow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 21:29
      ludziska sami nie wieta czego chceta w angli sie czeka pol godziny na autobus i
      jest lepsza kultura u ludzi niz tutaj
      • Gość: Danius Re: kursy autobusow IP: 82.139.45.* 27.02.08, 14:02
        Ale przyznajcie że Radom ma o wiele lepsze autobusy i że wogule komunikacja
        miejska jest tam na 6 :D
        • Gość: won plebsie Re: kursy autobusow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:46
          "wogule" to co ty tu robisz?
          • Gość: BAMBO Re: kursy autobusow IP: *.gprs.plus.pl 12.04.08, 22:14
            ludzie i po co wy tak nazekacie na kieleckie autobusy czy
            porównujecie z innymi miastami trzeba zauważyc ze w innych miastach
            to się inwestuje w komunikacje a w kielcach to się rozkradało i nie
            tylko mpk ale pks tez zrójnował zarząd i miasto .Teraz moze będzie
            lepiej .powiniście sie cieszyc ze wogule autobus przyjechał patrząc
            na ich stan warkoczą trzęsą sie jakby miały się rozleciec i jeszcze
            narzekacie nakierowców ze to szarpnie przy rószaniu moglibyście
            pomyślec trochę ze nie sztuka prowadzić takie złomy wiec trochę
            wyrozumiałości a nie nałuczyliście się nazekać to nam polakom
            najlepiej wychodzi a moze tak zamiast narzekać to byście pomogli
            osobą które tej pomocy potrzebują jak stałem na przystanku na
            zytniej to widziałem jak ludzie się pchają do autobusu niezwracając
            uwagi na nikogo tylko zeby wejść i nazekać ze jest tłok ,a jak juz
            weszli to przyglądali się jak niepełnosprawny próbuje wejść do
            autobusu i co myślicie ze ktoś mu pomóg NIE tylko się gapili dopiero
            po jakiś 30 sekundach a może lepijej młody człowiek mu pomugł miał
            około12-15 lat i chyle czoła dla niego a Ci któzy mogli tylko rękę
            wyciągnąc bo mieli tak daleko do niego to tego nie zrobili i pewnie
            nazekali jeszcze czemu kierowca czeka czemu nie jedzie czemu ten
            niepełnosprzwny tak długo wchodzi tylko tyle umiecie
            NRZEKAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co by wam się stało jabyśmy
            MY ludzie pomagali drógiej osobie jak tyle samo narzekań zamienić na
            pomoc blizniemu to w tym kraju było by lepiej dobrem i szanowaniem
            zmieniło by się społeczęstwo i nawet mniej by było chuliganów bo to
            jest tak ze jeden chce się popisać przed drógim wicęc cieszmy się ze
            autobus przyjechał i nas dowiózł tam gdzie chcieliśmy a jak nas
            nawet nie dowiezie to trochę wyrozumiałości bo tabor kielecki jest w
            nienajlepszej formie i pomagajmy innym wokół nas .pozdrawiam
            wszystkich .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka