Dodaj do ulubionych

MPK na czerwonym...

05.08.03, 08:57
...gratuluje kierowcy MPK boczny 191 (przegubowy Ikarus) - linia 46, odjezd
Ślichowice II g. 8.28, przejechania skrzyzowania Warszawska/IX Wieków na
czerwonym świetle, gratuluje odwagi bo zrobił to z pasażerami...
...moge mu wybaczyc pod warunkiem, ze trzymal sie rozkladu i bal sie
spoznienia... :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ktosiek Re: MPK na czerwonym... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 21:23
      I „pozdrowienia” dla jeszcze jednego kretyna-kierowcy MZK. Gdy jechałem późnym
      popołudniem Grunwaldzką, skrzyżowanie z Jagiellońską, zatrzymałem się przed
      drugimi wiszącymi światłami na rondzie gdyż Słońce znajdujące się „obok”
      świateł oślepiało niemiłosiernie, tak że nie było widać które światło się
      świeci. A ten idiota jadąc za mną ok. 100 m zaczął niemiłosiernie trąbić już
      z daleka i o mało nie wjechał mi w d... jak by nie mógł wcześniej zwolnić gdy
      widział że stałem lub ominąć mnie drugim pasem. Może on siedząc wyżej w swojej
      furze widział jakie jest światło – ja nie! I nie miałem zamiaru ryzykować. Gdy
      zobaczyłem że zaświeciło się żółte, szybko ruszyłem a ten dupek został na
      czerwonym.
      • Gość: W Re: MPK na czerwonym... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 22:11
        Gość portalu: Ktosiek napisał(a):

> I ?pozdrowienia? dla jeszcze jednego kretyna-kierowcy MZK. Gdy jech
        > ałem późnym
        > popołudniem Grunwaldzką, skrzyżowanie z Jagiellońską, zatrzymałem się przed
        > drugimi wiszącymi światłami na rondzie gdyż Słońce znajdujące się ?obok?
        > 8221;
        > świateł oślepiało niemiłosiernie, tak że nie było widać które światło się
        > świeci. A ten idiota jadąc za mną ok. 100 m zaczął niemiłosiernie trąbić już
        > z daleka i o mało nie wjechał mi w d... jak by nie mógł wcześniej zwolnić gdy
        > widział że stałem lub ominąć mnie drugim pasem. Może on siedząc wyżej w swojej
        > furze widział jakie jest światło ? ja nie! I nie miałem zamiaru ryzykować
        > . Gdy
        > zobaczyłem że zaświeciło się żółte, szybko ruszyłem a ten dupek został na
        > czerwonym.

Hihihi ktos mi to ostatnio opowiadal w ckm-ie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka