Gość: Rita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.07, 19:59 Cały dzień nie było prądu w Zagnańsku. Nikt nad tym nie panuje? Bo to się zdarza kilkanaście razy do roku...... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zagnańszczanin Re: Brak prądu w Zagnańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 21:18 Od co najmniej 20 lat, zawsze w Boże Narodzenie i w Wielkanoc na terenie Zagnańska "znikał" prąd. Tzw. ZEORK ma ten problem głęboko w d...pie!!! Od przeszło 20 lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Brak prądu w Zagnańsku IP: *.gprs.plus.pl 26.12.07, 05:44 Ciemny lud, to i po ciemku niech siedzi. Wesołych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: Brak prądu w Zagnańsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.07, 21:05 Ja też tak miałem - ale odkąd mam świeczki i akumulatory to zawsze jest prund... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: Brak prądu w Zagnańsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.07, 21:28 A u nas w Zabłociu światełko jest bo u nas mieszka Heniek Milcarz - Poseł na Sejm RP Odpowiedz Link Zgłoś