Gość: chantal IP: uroczysko:* / 10.140.116.* 09.08.03, 19:43 Co lepsze??? Cennik znam. A prosze o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: octava czy hyperion? IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 09.08.03, 20:45 Da się wytrzymać.Jednak często internet nie działa w dni wolne (soboty, niedziele). Są też przerwy w dostarczaniu sygnału w czasie burzy i ok. doby po burzy .Gorzej jak burza jest w piątek to nie ma sygnału aż do poniedziałku.Szybkość otwierania stron też jest rózna w poszczególne dni . Najdłuższa przerwa jaką miałam w działaniu internetu trwała miesiąc (aż) . Hyperion odlicza przerwy trwajace dłużej jak 12godz ,jednak na pisemne zawiadomienie o braku sygnału. Octavy nie znam ,więc nie będę się wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: octava czy hyperion? IP: proxy / 10.1.0.* 21.08.03, 12:32 Octave mam od 3 dni i natazie działa. Transfer max 128 kb/s jak w umowie i tak się utrzymuje. Kolega ma hyperiona od roku i moim zdaniem jest szybszy, zwłaszcza że w sieci lokalnej transfer ok 1 Mb/s. U niego strony otwierają się kilka razy szybciej niż u mnie na Octavie. Ale nie narzekam. Przestrzegam przed Vectrą kicha na maxa. Tak przynajmniej słyszałem od kilku jej urzytkowników. Tam transfer 5 kB/s to szczyt marzeń. Jeśli miałbym wybór to wybrałbym Hyperiona. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala OCTAVA !!! 21.08.03, 19:50 Ja mam OCTAVE i działa bardzo dobrze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mambo nr 5 Re: octava czy hyperion? IP: 213.199.193.* 23.08.03, 14:46 mam stałe łącze w HYPERIONIE jest super! Nie narzekam! A z tymi przerwami to nie kituj! Jak była burza w piątek to włączyli na drugi dzień, chyba że mieszkasz na wsi i musieli przyjechać. Ja mieszkam na os. dalnia i miałem na dtugi dzień. Pozdrawiam ludzi z miasta a nie ze wsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: octava czy hyperion? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.03, 00:38 rasista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: octava czy hyperion? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.03, 00:53 Gość portalu: ja napisał(a): > rasista? Jaki tam rasista! Po prostu uważa, że asfalt powinien leżeć na jezdni :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gery Re: octava czy hyperion? IP: 217.96.23.* 24.08.03, 14:19 Powiedzcie proszę czy na osiedlu Sandomierskei działa któraś z wymienionych firm (ul. Romualda niedaleko renówki na manifestu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mambo no 5 Re: octava czy hyperion? IP: 213.199.193.* 25.08.03, 00:24 Chyba działa HYPERION! Mozesz sprawdzić na stronce www.neostrada.pl czy mozesz mieć neostrade ale to jest droższe. HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM HYPERIONA POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_t Re: octava czy hyperion? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 11:56 ja natomiast prowadzilem wczoraj (25.08) dyskusje ze znajomym posiadajacym hyperion - wg niego to SYF!!!!! (os. bocianek) ... w dodatku ktos mowil tu o braku netu "po burzy" a ile, pomijajac ostatnie tygodnie, nawiedzilo kielce owych BURZ ?? hehe zawsze moze serwisant powiedziec ze burza byla ... i tyle, pozatym nagminne jest w braku awarii w piatek odzyskanie netu (o ile wogole) w poniedzialek :D w nosie mam taki "staly" dostep... co jeszcze slyszalem ... podobno kiedys w razie awarii userzy uslyszeli ze: "switch padl" hmm ... ale mieli LAN !!! nie mieli tylko dostepu do netu !!! uwazalbym na ta f-me... co do Octavy ... hmm ja mam osobiscie negatywne odczucia (po przeprowadzeniu rozmowy telefonicznej z pania, ktora niby sie zna na wszystkim) ale to odczucie subiektywne ... jest jeszcze interbit strona ... chyba ... internet.kielce.pl ... ale z nimi znow ciezko sie dogadac, mozna dzwonic i dzwonic ... i czekac ... i ehh ... sie zdolowac i samemu zmontowac sprzet ... postawic antene - takich klientow to lubia :D - inny znajomy ma net z tej f-my juz ok 3 miesiace i jedna przerwa (burza hehe) !!!! uwaga na ten hyperion !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekkielce:) Re: octava czy hyperion? IP: 213.199.193.* 27.08.03, 23:46 JA mam hyperiona i jak burza była w piatek to właczyli w sobote do południa (mieszkam w mieście a nie tak jak ci co mieszkaja na wsi i im właczaja w poniedziałek) HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION HYPERION I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH I NIE MA LEPSZYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_t jasne :-D IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 08:03 hehe ... i pewnie jeszcze pracujesz w hyperionie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: octava czy hyperion? IP: proxy / 10.1.0.* 26.08.03, 19:51 Gość portalu: Gery napisał(a): > Powiedzcie proszę czy na osiedlu Sandomierskei działa któraś z wymienionych > firm (ul. Romualda niedaleko renówki na manifestu) Ja mieszkam na Romualda i odbiera. Przeczytaj to co napisałem wyżej. Niestety u nas można wybierać między Octavą i Vectrą. No chyba że TP S.A. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA 27.08.03, 23:49 OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA >>> OCTAVA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ary Re: octava czy hyperion? IP: proxy / 10.3.0.* 04.09.03, 20:50 Mam inet z Octavy 6 mcy (Barwinek).Nie narzekam,a przerwy spowodowane resetowaniem się serwerów to normalka.Jak najbardziej POLECAM - "OCTAVA". Odpowiedz Link Zgłoś