ospcheciny 04.04.08, 13:40 Zapraszam na: www.ospcheciny.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piecznik Re: www.ospcheciny.prv.pl 04.04.08, 17:48 Hell yeah... ;D Wyjechana stronka musze pochwalic niejeden zespol Hard Rackowy moglby szaty graficznej pozazdroscic... ;) Sporo informacji itp. Ale ten woz strazacki w sprzecie to jak resorak wyglada... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
miggru Re: www.ospcheciny.prv.pl 06.04.08, 15:01 no to jak wiesz to duży resorak musi być. Piszcie co wam pasuje, a co nie to postaramy si.ę usunąć jakieś błędy i dodać inne rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
nowa9 Re: www.ospcheciny.prv.pl 09.04.08, 11:39 Lista członków OSP nie jest aktualna.Widnieją tam nazwiska osób których nigdzie nie widac na żadnych imprezach a niema osób które się widzi , choćby w kościele w ostatnie święta. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.3 Re: www.ospcheciny.prv.pl 09.04.08, 16:24 To nie wiesz czemu tak jest- do OSP zapisane są całe rodziny bo z tego są pewne(niewielkie)korzyści-darmowe kolonie,wyjazdy na wycieczki,np. w tą sobotę.Niektórym działaczom marzy się utworzenie Zawodowej SP,mieli by ciepłe posadki do emerytury. Odpowiedz Link Zgłoś
tylkoniekler Re: www.ospcheciny.prv.pl 09.04.08, 21:07 Jak ci tak zależy na wyjazdach, możesz również zapisać się z całą rodziną. Nic nie stoi na przeszkodzie. Tylko czasem mogą to być wyjazdy do pożaru. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.3 Re: www.ospcheciny.prv.pl 10.04.08, 16:06 A może byłem albo jestem strażakiem i napisałem to bo widzę co się w tej "drużynie" dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszek74 Re: www.ospcheciny.prv.pl 10.04.08, 23:02 jeżeli macie jakieś pytania zapraszam was 19 Kwietnia 2008 o godz 16 do remizy postaram sie odpowiedzieć na wszystkie bo niemoge zboleć jak ktoś wyciera sobie buzie naszą STRAŻĄ czemu sie sami nie zapiszecie to poznacie to z drugiej strony deklaracje zgłoszeniowe bende miał i nawet zapoznam ze sprzentem i powiem o paru innych sprawach.jak tak wszystko wiecie to co to jest pożar ja wam powiem niema definicj pożaru jest tylko zarys ogulny.pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia Dowudca sekcj Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
saimon-3 Re: www.ospcheciny.prv.pl 11.04.08, 01:49 mam pytanie do dowudcy sekcj Mariusza kto bedzie ze strazy czy bedzie ROBERT,KISY,BOLEK,TITKI i inni pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ospcheciny Re: www.ospcheciny.prv.pl 11.04.08, 11:52 STOP Dyskusja poszła w złą stronę i aktualne dyskusje są nie na temat. Jak macie się kłócić to załóżcie sobie osobny temat. Jak by ktoś z was chciał to by się dowiedział dlaczego w straży są całe rodziny!!! To już jest z pokolenia na pokolenie przekazywane. Jeśli ktoś nie wierzy odsyłam do książki: "Historia Ochotniczej Straży Pożarnej w Chęcinach" Ale lepiej robić spiskowe teorie. Do admina forum: Jeśli w tym temacie znów będzie pojawiał się spam proszę o usuwanie wypowiedzi nie związanych z dyskusją lub usunięcie całego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
maggie81 Re: www.ospcheciny.prv.pl 11.04.08, 18:50 nie widzę potrzeby kasowania wypowiedzi. Temat jest o straży, stronie OSP, czy nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
miggru Re: www.ospcheciny.prv.pl 11.04.08, 19:27 temat miał się toczyć o witrynie internetowej straży. Jej plusach i minusach, możliwości zmiany strony na lepszą witrynę, a nie ludziach w niej działających. To jest duża różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszek74 Re: www.ospcheciny.prv.pl 11.04.08, 21:58 saimon wiem że napewno ja a kto jeszcze z zarządu straży to nie mogę obiecać jeśli jesteś zainteresowany to chęntnie czekam tak jak pisałem Odpowiedz Link Zgłoś