rencle 21.05.09, 21:26 Czesc! Czy ktos wie jaka jest roznica jesli ktos jest 8 z 3i5 a np.z 2i6 albo 4i4? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: co oznacza? 22.05.09, 13:54 Witaj Różnica jest zasadnicza. Ósemka z 35 będzie wibracją bardzo dynamiczną, gdyż zarówno trzy jak i pięć, to wibracje bardzo dynamiczne. Trójka w powiązaniu z piątką dać może jednak spore rozproszenie, pewien chaos, tendencje do zbytniego ryzyka, chęć do używania życia i korzystania z przyjemności wyłącznie, co przynosić może brak wytrwałości i determinacji w dążeniu do celu, tak potrzebny do realizowania podstawowych aspektów ósemki. 26 będzie wibracją zdecydowanie bardziej wyciszoną. Napędzać ją będzie troska o najbliższych i duża odpowiedzialność za rodzinę. Będzie to elementem motywującym dla typowej ósemki, będzie działać nie dla siebie lecz dla najbliższych. 26 jest uznawana za wibrację karmiczną i może przynosić sukces materialny okupiony problemami zdrowotnymi własnymi jak i najbliższych. 44 to wibracja mistrzowska najwyższej mocy. Niezwykle trudna w realizacji, bardzo wymagająca, dająca jednak wielką energię.Urodzeni pod wpływem tej wibracji odznaczają się nieprzeciętną osobowością i licznymi zaletami t.j. : wytrwałość, panowanie nad sobą, silna wola i kierowanie się w życiu wzniosłymi ideałami. Osoba o wibracji urodzenia 44 obdarzona jest przez los niezwykłą charyzmą i zdolnością do rządzenia. Wibracja ta daje wysoki potencjał, jednak niezwykle rzadko można go realizować w sposób ciągły. Pozdrawiam Odpowiedz Link
rencle Re: co oznacza? 02.06.09, 00:18 Serdecznie dziekuje Panie Januszu. Faktycznie zgadza sie! ja jestem 8 z 35 (25.6.1975) i jestem energiczna ale raczej jak juz cos zaczne to dociagam do konca. Z tym chaosem i rozproszeniem i uzywaniem zycia tez sie zgadza. Goraco pozdrawiam Odpowiedz Link