Dodaj do ulubionych

Co wiecie o WSU?????

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 23:25
Kopsnijcie mi jakieś informacje na temat uczelni? Cokolwiek
Dzieks
Obserwuj wątek
    • Gość: wsu Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 00:31
      Gość portalu: Extra Gość napisał(a):

> Kopsnijcie mi jakieś informacje na temat uczelni? Cokolwiek
      > Dzieks

www.wsu.kielce.pl ;p
    • Gość: Boguchna Re: Co wiecie o WSU????? IP: uroczysko:* / 10.140.82.* 05.09.03, 15:14
      Zależy o jaki kierunek chodzi. Na niektórych jest niezła kadra, a na niektóych
      kierunkach strasznie niski poziom.. I przede wszystkim dużo forsy ciągną..
    • Gość: mag Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 16:54
      Wiem tyle z własnych doświadczen ze ze spokojem moge ta szkole odradzic.
      Nie pakuj sie w to, szkoda czasu pieniedzy i szarych komorek.
      Nie mam czasu rozpisywac sie teraz o szczegolach ale na niektorych kierunkach
      poziam ksztalcenia sie jest smiesznie niski.Ale nie tylko to jest
      problemem.Dzieja sie tam rozne dziwne sprawy
      PZDR
      • Gość: WSU Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.03, 12:21
        Gość portalu: mag napisał(a):

> Wiem tyle z własnych doświadczen ze ze spokojem moge ta szkole odradzic.
        > Nie pakuj sie w to, szkoda czasu pieniedzy i szarych komorek.

hmmm.... coz za szczegolowe wyjasnienia. czesne jest porownywalne do innych
        prywatnych kieleckich uczelni a szare komorki to trzeba miec zeby ich zalowac a
        ty zdaje sie ich nie masz ;p

> Nie mam czasu rozpisywac sie teraz o szczegolach ale na niektorych kierunkach
        > poziam ksztalcenia sie jest smiesznie niski.

nie masz czasu to sie wogole nie odzywaj i tyle

> Ale nie tylko to jest
        > problemem.Dzieja sie tam rozne dziwne sprawy
        > PZDR

ROTFL :DDDD pewnie kosmici tam przylatuja albo maja powiazania z ben ladenem

zycze zdrowia - przyda ci sie ;p
        • Gość: miki. Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 23:21
          Zwykła wyciągalnia pieniędzy z naiwnych studentów dająca w zamian żenująco
          niski poziom wykształcenia. I ponieważ misiu o nicku WSU zaraz nie zostawi na
          mnie suchej nitki wyjaśniam , że miałem przyjemność zatrudnić osoby po tej
          uczelni i w tej chwili jeśli widzę w CV tę uczelnię klient jest
          zdyskwalifikowany z miejsca. Odradzam.
          • Gość: deus Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:05
            Dokladnie. WSU to chala jakich malo... Zreszta sama nazwa mowi - szkolka
            umiejetnosci... jakich umiejetnosci ? szycia ? spawania ? czy skrawania ?
            Jezeli chcesz sie czegos nauczyc to wydaj pieniadze przeznaczone na edukacje
            zamiast na WSU to np. na AE w Krakowie. Przynajmniej wyniesiesz jakas wiedze i
            zdolnosc rozumowania.
            deus
            • Gość: student Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.cumberland.tn.ena.net 07.09.03, 14:09
              z tego co sie orientuje to na wsu wyklada sporo
              wykladowcow z ae z krakowa. co do "zdolnosci
              rozumowania" to IMHO tego sie nie da nauczyc - z tym sie
              trzeba urodzic i szkola nie ma tu nic do rzeczy.
              • Gość: deus Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 21:01
                Gość portalu: student napisał(a):

> z tego co sie orientuje to na wsu wyklada sporo
                > wykladowcow z ae z krakowa. co do "zdolnosci
                > rozumowania" to IMHO tego sie nie da nauczyc - z tym sie
                > trzeba urodzic i szkola nie ma tu nic do rzeczy.

Chyba na reklamowkach pisza o wykladowcach z ae.
                deus
          • Gość: WSU Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 14:29
            Gość portalu: miki. napisał(a):

> Zwykła wyciągalnia pieniędzy z naiwnych studentów dająca w zamian żenująco
            > niski poziom wykształcenia.

wedlug mnie kazda prywatna (i wiekszocs panstwowych zreszta tez) szkola wyzsza
            to wyciagalnie pieniedzy

> I ponieważ misiu o nicku WSU zaraz nie zostawi na
            > mnie suchej nitki

bez obaw :) - nie mam nic wspolnego z wsu a ton mojego poprzedniego postu byl
            spowodowany "wysokim poziomem" wypowiedzi mag`a

> wyjaśniam , że miałem przyjemność zatrudnić osoby po tej
            > uczelni i w tej chwili jeśli widzę w CV tę uczelnię klient jest
            > zdyskwalifikowany z miejsca. Odradzam.

ja mam na ten temat nieco inne zdanie - w mojej firmie pracuje obecnie dwoch
            absolwentow wsu i nie mam do ich pracy zadnych zastrzezen. natomiast nigdy nie
            patrze na to jaka uczelnie kto konczyl bo to nie jest miarodajne -
            najwazniejsze sa wiedza i umiejetnosci. w kazdej szkole znajdzie sie paru
            debili ale to nie dyskredytuje calej placowki - czy jezeli zatrudnialem
            absolwenta sgh ktory byl kompletnym gamoniem i nie mial pojecia o niczym poza
            wiedza ksiazkowa to znaczy ze na sgh studiuja same gamonie??
            • Gość: miki. Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 17:54
              Gość portalu: WSU napisał(a):

> ja mam na ten temat nieco inne zdanie - w mojej firmie pracuje obecnie dwoch
              > absolwentow wsu i nie mam do ich pracy zadnych zastrzezen. natomiast nigdy
              nie
              > patrze na to jaka uczelnie kto konczyl bo to nie jest miarodajne -
              > najwazniejsze sa wiedza i umiejetnosci. w kazdej szkole znajdzie sie paru
              > debili ale to nie dyskredytuje calej placowki - czy jezeli zatrudnialem
              > absolwenta sgh ktory byl kompletnym gamoniem i nie mial pojecia o niczym poza
              > wiedza ksiazkowa to znaczy ze na sgh studiuja same gamonie??

Masz oczywiście rację , takie podejście jak moje może sprawić , że odrzucę
              jakiegoś wybitnie wartościowego człowieka po WSU. Jest jednak druga strona
              medalu. Przygotowanie człowieka do w miarę samodzielnej pracy w moim przypadku
              musi zająć przynajmniej miesiąc. Kiedy w paru przypadkach okazało się , że
              człowiek po tym miesiącu straconego przez 2 osoby czasu na jego szkolenie
              oprócz tego , że jego wiedza jest mierna także nie wykazuje się jakomkolwiek
              myśleniem to po prostu nie mam ochoty tracić już na następnych pieniędzy i
              czasu. I choć zdarzyli się też tacy po innych uczelniach , to po tej o której
              rozmawiamy prawdopodobieństwo , że człowiek się nie sprawdzi jest 80% (na
              podstawie dotychczasowych pracowników). Są jednostki których myślenia nie da
              się nauczyć (jakim cudem kończą w takim razie studia - to też świadczy o
              uczelni jeżeli daje dyplom komuś kto nie nadaje się do pracy umysłowej - znaczy
              się , że płacone czesne jest głównym kryterium wydania dyplomu..). I pomijając
              wiedzę fachową nabytą w czasie studiów jednak są uczelnie które tych których da
              się nauczyć samodzielności i myślenia uczą tego. Posunę się dalej i powiem , że
              te 20% z WSU którzy się sprawdzili są ludźmi bardzo inteligentnymi i to , że
              potrafią przyswoić specyficzną dla tej pracy wiedzę wynika jak sądzę z ich
              wrodzonej inteligencji a nie z wiedzy nabytej na uczelni. Stąd mam tak
              krytyczne zdanie o WSU , i są też inne uczelnie o podobnym poziomie - podobnym
              ale jednak nieco wyższym.
              pzdr
    • Gość: hh Re: Co wiecie o WSU????? IP: 213.77.1.* 07.09.03, 16:59
      Płacisz-zdajesz jak na większości tego typu uczelni
      • Gość: hAhA WSU IP: uroczysko:* / 10.140.82.* 07.09.03, 19:49
        Gość portalu: hh napisał(a):

> Płacisz-zdajesz jak na większości tego typu uczelni

o ty naiwny idioto lub idiotko skończ tam germanistykę np. to pogadamy
      • Gość: Aurelia Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.03, 22:47
        Czy to jest Wyższa Szkoła Ubezpieczeń ,bo ostatnio jak wiem zmieniła
        nazwę.Jeżeli chodzi o WS Ubezpieczeń to całkowity klops.Znajdzie prace po tej
        szkole w ubezpieczeniach.Można jako komiwojażer!Gratuluję wyboru.Ta szkoła nie
        przygotuwuje natomiast detektywów ubezpieczeniowych ,co jest przyszłością tej
        branży.Dać tam jako wykładowcę Jacusia Frydrycha ,powie jak kupić kradziony
        samochód i na tym nie stracić.
    • tadkowa Re: Co wiecie o WSU????? 08.09.03, 17:37
      Jak sobie przypominam to ostatnio napadali na WSH. Zamknęli się od razu kiedy
      podejrzenie padło na hrabiów z WSEiA.
      • Gość: qwerty Re: Co wiecie o WSU????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 20:38
        tadkowa napisała:

> Jak sobie przypominam to ostatnio napadali na WSH.
        Zamknęli się od razu kiedy
        > podejrzenie padło na hrabiów z WSEiA.

ooo i tu jest pies pogzebany - ilekroc pada pytanie o
        jakas kielecka uczelnie prywatna zaraz sypia sie gromy
        od konkurencji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka