dm_ 04.01.02, 15:17 ale ładnie sie zrobilo na naszym forum:))) prosby zostały wysłuchane! yahagi wracaj:)! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nowy Re: jestem pod wrazeniem:) IP: 100.1.1.* 04.01.02, 15:33 Ciekawe kto będzie pierwszy w oślej ławce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 15:38 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Ciekawe kto będzie pierwszy w oślej ławce :)) racja Nowy, moze małe typownie? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: jestem pod wrazeniem:) IP: 100.1.1.* 04.01.02, 15:41 dm_ napisał(a): > Gość portalu: Nowy napisał(a): > > > Ciekawe kto będzie pierwszy w oślej ławce :)) > > racja Nowy, > moze małe typownie? :)) > zbyt wiele typów nasówa mi się na ... klawisze :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 15:51 Gość portalu: Nowy napisał(a): > > moze małe typownie? :)) > zbyt wiele typów nasówa mi się na ... klawisze :)) ja typuje mik2 i kexa:) i ciebie Nowy:) Odpowiedz Link Zgłoś
never Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 15:57 dm_ napisał(a): > ja typuje mik2 i kexa:) > i ciebie Nowy:) a ja będę oryginalny i wytypuję sam siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: jestem pod wrazeniem:) IP: 100.1.1.* 04.01.02, 16:02 Chyba ja powinienem wylecieć za błąd w poprzedniej wypowiedzi "zbyt wiele typów nasówa mi się na ... klawisze :))" - chyle czoło i możecie mnie tam wyeksmitować :)) póki co spadam do domciu - do poniedziałku hej!! Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 16:09 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Chyba ja powinienem wylecieć za błąd w poprzedniej wypowiedzi "zbyt wiele typów > > nasówa mi się na ... klawisze :))" - chyle czoło i możecie mnie tam > wyeksmitować :)) póki co spadam do domciu - do poniedziałku hej!! milego wypoczynku:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
_rafi Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 16:18 Pozdrawiam Was! Miłego Łykendu. Czytajcie Dawno, dawno temu... Pa pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
dm_ Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 16:20 _rafi napisał(a): > Pozdrawiam Was! Miłego Łykendu. Czytajcie Dawno, dawno temu... > > Pa pa :) czytamy rafi:)) papatki:) Odpowiedz Link Zgłoś
nick_tymczasowy Re: jestem pod wrazeniem:) 04.01.02, 16:34 dm_ napisał(a): > ale ładnie sie zrobilo na naszym forum:))) > prosby zostały wysłuchane! > yahagi wracaj:)! Forum wyglada duzo lepiej , ośla ławka się zapełni podejrzewam niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TuśTuś Re: jestem pod wrazeniem:) IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 20:34 Ale tu spokojnie... nikt w nikogo błotem nie rzuca... Odpowiedz Link Zgłoś