Dodaj do ulubionych

Dobra restauracja - Kielce

06.05.08, 10:09
Witam,
Czy moze mi ktoś polecic jakąś dobra restaurację w Kielcach.
Wszystko jedno jaka to kuchnia, no moze nie chinska,bo nie
przepadam. Chodzi mi o knajpe gdzie można dobrze zjeść i potrawy
sprawiają wrażenie dopiero co przygotowanych :). Dziekuje za
odpowiedzi i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • hamsterek Re: Dobra restauracja - Kielce 06.05.08, 10:23
      Si Senor na placu Wolności. Kuchnia hiszpańska
    • Gość: maks Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 12:27
      Polecam Ristorante Italiano na Klonowej. Jedzienie I-wsza klasa...
    • Gość: miszka Re: Dobra restauracja - Kielce IP: 81.219.189.* 06.05.08, 15:57
      zdecydowanie to co w pierwszym komentarzu - si senor jest swietny - trzeba tylko
      wczesniej szachnac miejsce jak sie chce w piatek lub w weekend cos zjesc
    • Gość: deja vu Re: Dobra restauracja - Kielce IP: 80.48.137.* 06.05.08, 19:58
      Zdecydowanie "Jaś i Małgosia" ( róg Żeromskiego i dawnej Gwardii ( a co!)Ludowej.

Zawsze niedogotowana kasza, numerki do kibla, kefir, skwarki, har bata i mliko w gustownych kubkach.
      Spec zakładu - leniwe no i
      gwarantowane deja vu.
      • stokrotka781 Re: Dobra restauracja - Kielce 07.05.08, 11:47
        A jakie są ceny w tej restauracji Si SEnior ? Powiedzmy za obiad
        składajacy sie z jakiejs zupy, drugiego i napoju ile by wyszlo?

Pozdrawiam
        • hamsterek Re: Dobra restauracja - Kielce 07.05.08, 12:34
          stokrotka781 napisała:

> A jakie są ceny w tej restauracji Si SEnior ? Powiedzmy za obiad
          > składajacy sie z jakiejs zupy, drugiego i napoju ile by wyszlo?
          >
          > Pozdrawiam

Standard. Ok 20-40 zł zależy co zamówisz.
          • Gość: asia Re: Dobra restauracja - Kielce IP: 81.219.134.* 08.05.08, 13:07
            no nie moge sie zgodzic ze 20-40zl. np nalesniki ze szpinakiem kosztuja 26zl co
            nie jest daniem tylko przekaska, mysle ze obiad standrad to conajmniej 50zl na osobe
            • hamsterek Re: Dobra restauracja - Kielce 08.05.08, 13:44
              Gość portalu: asia napisał(a):

> no nie moge sie zgodzic ze 20-40zl. np nalesniki ze szpinakiem kosztuja 26zl co
              > nie jest daniem tylko przekaska, mysle ze obiad standrad to conajmniej 50zl na
              > osobe

No może faktycznie przesadziłem a może ceny się pozmieniały bo już tam nie byłem
              trochę czasu. Wiem że za dobry obiad/kolację dla 2-óch osób bez zupki ale za to
              z podwójnym piwkiem zapłaciłem ok 80-90 zł.
      • Gość: ksawier Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.klc.vectranet.pl 08.05.08, 11:11
        hahah.....
      • Gość: bukiet jarzyn Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.08, 21:17
        hahah tak jest.ale szkoda ze talerzy nie przykręcają
      • Gość: kacperek Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 15:53
        Zapraszam do Jagienki na Grunwaldzką. Prawie podobnie.
    • Gość: kinga Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 15:09

...oczywiście polecam WŁOSKĄ, super obsługa (...no może
      jedna pani...trochę...!!!)
      Ale, żeby opiniować trzeba sprawdzić !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: lalalala Re: Dobra restauracja - Kielce IP: 81.219.134.* 08.05.08, 13:09
      ja polecam wloska la cuccina italiana na sciegiennego na wysokosci barwinka.
      kluchy sa pzrepyszne a ryb np nie polecam. Lazania i canneloni sa przepyszne :)
      obiad za osobe w granicach 30zl
    • Gość: lalalala Re: Dobra restauracja - Kielce IP: 81.219.134.* 08.05.08, 13:12
      a i dodam,z e potrawy sa napewno swiezo przygotowywane, czeka sie okolo 20-30
      minut na pdanie. miejsce tzreba razcej rezerwowac, no moze oprocz poniedzialku.

Oprocz tego polecam wiedenska. tez sie dlugo czeka, sa swiezutke dania.
      Od razu mozna poznac czy salatka jest siwezo przygotowana. taka, ktora by stala
      chociaz 15 minut to podejdzie woda, a ja jadlam tam grecka, i byla tylko oliwa,
      zadnej wody a salata po prostu chrupiaca! troche drozej niz w tej wloskiej ale
      pysznie :)
    • Gość: akipa oj! poje by! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 14:27
      ktoś palnie jakis farmazon a poje by piszą. poje nie poje? pożre
      • Gość: kuśtycka Re: oj! poje by! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 03:18
        ale dzięki temu wiem przynajmniej gdzie zaprosic znajomych jak przyjadą do kielc
        ;)bo ja to tak raczej siedze w domu i nie wiem gdzie mozna iść ;p
    • Gość: Rafał Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.klc.vectranet.pl 21.07.08, 08:46
      Ensalada jest ok ale niestety tylko na dowóz maja
      • Gość: ja Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.kielce.net.pl 21.07.08, 15:21
        Czy w chińskich restauracjach dają psy?
      • Gość: PIotrek Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.klc.vectranet.pl 28.10.08, 19:21
        Super jedzonko naprawdę polecam jest świerze, pachnące bo robią to
        na bierząco (szkoda właśnie, że tylko na telefon). Jeśli ktoś chce
        spróbować czegoś innego ma dość kebabu i pizzy gorącoooo polecammmmm
    • Gość: BOŻENA Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.13, 18:47
      My z mężem jadamy zawsze w sprintkielce.pl/ . Nie ma szaleństw z cenami ,
      a jest smacznie i szybko. W lato otwierają taras, a i jest gdzie autko zaparkować bo mają swój parking. Jedzonko do wyboru do koloru.
      • Gość: Aga Re: Dobra restauracja - Kielce IP: 62.244.139.* 24.02.15, 15:06
        Ja polecam Pizzerię Riviera na Wesołej 39 tam serwują smakołyki kuchni Bałkańskiej polecam Burek super smakuje!
    • Gość: niekoszerny Re: Dobra restauracja - Kielce IP: *.free.aero2.net.pl 10.01.16, 10:03
      Polecam stołowanie się w KFSi, Makdonaldzie, kebabowniach i pizzeriach. Można dostać skrętu kiszek, ale przynajmniej wspieramy rodzime polskie firmy i polskich drobnych przedsiębiorców.
      Kto by chciał szamać swojskiego schaboszczaka z kapustą w domu, kiedy w fastfudach czekają marynowane kurczaki na sterydach z kruszonką, a w maku mikroskopijna bułka z jeszcze cieńszym kawałem psa przemielonego z budą za jedyne 10 zeta z wodą z kwasem fosforowym i łyżką cukru.
    • aniaa8992 Re: Dobra restauracja - Kielce 23.08.16, 15:21
      Polecam bistro niegotujwdomu.pl. Pyszne obiady i tanio.
    • aniaa8992 Re: Dobra restauracja - Kielce 23.08.16, 15:21
      Polecam bistro niegotujwdomu.pl. Pyszne obiady i tanio.
    • aniaa8992 Re: Dobra restauracja - Kielce 23.08.16, 15:22
      Polecam bistro niegotujwdomu.pl. Pyszne obiady od 11 zł. Super miejsce
    • aniaa8992 Re: Dobra restauracja - Kielce 23.08.16, 15:23
      Polecam bistro niegotujwdomu.pl. Pyszne obiady od 11 zł oraz super miejsce
    • aniaa8992 Re: Dobra restauracja - Kielce 23.08.16, 15:24
      Polecam bistro niegotujwdomu.pl. Obsługa i smaczne obiady
    • aniaa8992 Re: Dobra restauracja - Kielce 23.08.16, 15:25
      Polecam bistro niegotujwdomu.pl. Obiady od 11 zł i super obsługa .
    • pawelv3v5 Re: Dobra restauracja - Kielce 06.09.16, 10:25
      W Kielcach polecam fajny lokal ZazSmaczek, który organizuje catering na imprezy okolicznościowe,
      firmowe, komunie, rocznice itp. Wszystkie szczegóły omawiane są indywidualnie z klientem.
      Kontakt pod numerem 41-27-87-238, 533-030-207 lub mailowo zaz.smaczek@wp.pl
      Strona internetowa: zazsmaczek.wixsite.com/zazkielce/page3
    • katherineq7 Re: Dobra restauracja - Kielce 29.11.16, 09:42
      Bardzo smacznie i niedrogo można zjeść w barze na ul. Sienkiewicza: Chochla Bar . Miejsce jest też dość przyjemne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka