wojciech.domagala 18.09.03, 21:25 Nie ma to jak własna rodzina i znajomość prawa...... Oraz oczywiście bycie posłem chronionym przez immunitet....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: poseł nowak Re: to nie koniec IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 18.09.03, 21:50 ...i bedzie jeszcze jedno postepowanie. Bedzie ono dotyczyc..."oszukania" sądu rejonowego w Kielcach na conajmniej 36 tys zł oraz poswiadczenia nieprawdy w dokumentacji inwestorskiej Ta sprawa jest jest na tyle pewna i oczywista, ze SUPRIMEX się z tego nie wywinie. Mozna liczyc na to, że ta sprawa spowoduje totalny "kipisz" ksiąg handlowych SUPRIMEXU na zgodność z tym co faktycznie wykonananywano podczas realizacji zlecen Nie mozna zapomniec o sprawie prywatyzacji KPBM, gdzie sprawe prowadzi prokuratura w Tarnowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: to nie koniec IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 08:17 To ignorancja. Czuli sie tak pewnie, że nawet ofertę przygotowali nieprawidłowo. Ludzie, którzy mają władzę, myslą, że wszystko ujdzie im na sucho. Mogą się jednak przeliczyć, choć osoboście nie wierzę, aby te fakty w istotny sposób zachwiały firmami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf a facet ma po prostu spojrzenie anioła! IP: *.firemax.com.pl 19.09.03, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Chyba:upadłego anioła,a raczej :typ.buźka gagstera IP: 194.181.190.* 19.09.03, 15:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posel nowak Nie dostana następnych zelcen IP: *.kazimierza-wielka.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 12:53 Jak się ich dopadnie i udowodniu ustawianie przetargów, beda wykluczeni z tego obrotu. Mam na mysli Suprimex Edam AGAT Betonchem Hanawag Kelog Gość portalu: xxx napisał(a): > To ignorancja. Czuli sie tak pewnie, że nawet ofertę > przygotowali nieprawidłowo. Ludzie, którzy mają władzę, myslą, > że wszystko ujdzie im na sucho. Mogą się jednak przeliczyć, choć > osoboście nie wierzę, aby te fakty w istotny sposób zachwiały > firmami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Kłopoty IP: *.centrala.kbsa / 10.162.129.* 19.09.03, 08:23 Co Wy chcecie od Henia? On jest niewinny. Jest czysty jak łza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Społecznie wrażliwi IP: 213.76.130.* 19.09.03, 08:34 wszystko pod szyldem partii społecznie wrażliwej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: Kłopoty IP: 213.241.91.* 19.09.03, 10:45 Okradanie szpitali to specjalność SLD.Proszę przypomnieć sobie afery w jędrzejowskim ZOZ z udziałem Szwach Teresy,pod parasolem Henryka Michałkiewicza/kumpel Długosza/.Zbieram dokumenty,mam świadków z wypadku gdzie zginął człowiek a jesteście w to zamieszani.Do zobaczenia w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Ktoś tu pytał, gdzie się podział poseł Długosz IP: *.sandomierz.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 12:04 "Nasz Dziennik" donosi, że według Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa dobiega już końca kolczykowanie bydła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Ktoś tu pytał, gdzie się podział poseł Długos IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 12:06 Gość portalu: Jakub napisał(a): > "Nasz Dziennik" donosi, że według Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji > Rolnictwa dobiega już końca kolczykowanie bydła. A co w temacie "zapaszportowania" bydlątek? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golota Re: Ktoś tu pytał, gdzie się podział poseł Długos IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 14:33 fajny jestes koles :P czytujesz "Nasz Dziennik" BUHAHAHA :P Klerykow Rulez :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... Kapitaliżm polityczny, patologia partyjna, PO tępi to! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 14:23 Jak widać partie takie jak SLd, PSL, UW, nie potrafią czyścić swoich szeregów. Na śmietnik z nimi! Nie wymieniam Samoobrony dlatego, że ludzie ją odbierają jako partię, co tylko pożycza i nie oddaje, o UP nic nie mówią, wytykają jej tylko brak intelektu. O LPR też się nie mówi aby coś innym kradli na przetargach i powodowali to, że jedni żyją w luksusie, a inne spółki padają i ludzie nie mają pracy. Tak żyje sobie luksusowo elita SLd i ma frazesy, ułudę na gębie. Liście z wierzb spadają, a gruszek nie widać, wczoraj patrzyłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Kapitaliżm polityczny, patologia partyjna, PO IP: 217.97.130.* 19.09.03, 14:59 LPRki jednak też mataczą. Giertych jakiś bank przekręcił, rolny czy jakiś taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ niedoczytałem tytułu IP: 217.97.130.* 19.09.03, 15:00 Gość portalu: Tygiel... napisał(a): > Jak widać partie takie jak SLd, PSL, UW, nie potrafią czyścić > swoich szeregów. Na śmietnik z nimi! Nie wymieniam Samoobrony > dlatego, że ludzie ją odbierają jako partię, co tylko pożycza i > nie oddaje, o UP nic nie mówią, wytykają jej tylko brak > intelektu. O LPR też się nie mówi aby coś innym kradli na > przetargach i powodowali to, że jedni żyją w luksusie, a inne > spółki padają i ludzie nie mają pracy. Tak żyje sobie luksusowo > elita SLd i ma frazesy, ułudę na gębie. Liście z wierzb spadają, > a gruszek nie widać, wczoraj patrzyłem! PO tępi?? Nie. Pickorskie na giełdach grają;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: nie doczytałem tytułu, oj Polaczku gumofilcu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.03, 15:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr uwaga na XYZ IP: *.ab.hsia.telus.net 19.09.03, 15:29 To pewnie ten sam agent ktorego trafnie kiedys zidentifikowal jeden czytelnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eszte Re: niedoczytałem tytułu IP: 212.109.135.* 19.09.03, 15:35 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Gość portalu: Tygiel... napisał(a): > > > Jak widać partie takie jak SLd, PSL, UW, nie potrafią czyścić > > swoich szeregów. Na śmietnik z nimi! Nie wymieniam Samoobrony > > dlatego, że ludzie ją odbierają jako partię, co tylko pożycza > i > > nie oddaje, o UP nic nie mówią, wytykają jej tylko brak > > intelektu. O LPR też się nie mówi aby coś innym kradli na > > przetargach i powodowali to, że jedni żyją w luksusie, a inne > > spółki padają i ludzie nie mają pracy. Tak żyje sobie > luksusowo > > elita SLd i ma frazesy, ułudę na gębie. Liście z wierzb > spadają, > > a gruszek nie widać, wczoraj patrzyłem! > PO tępi?? Nie. Pickorskie na giełdach grają;) Dla ciebie nic nie dorówna całej palecie tępienia wg. SLD: - na Jaskiernie (dopóki nie zapadnie prawomocny wyrok nie można się wypowiadać) - na Naumanna (chłopa trzeba przerzucić do innego działu) - na Sobotkę (to jest dobry chłop i nie jest możliwe aby on coś złego zrobił) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Kłopoty IP: 213.76.130.* 19.09.03, 14:36 Papa Miller ratuj swoich giermków bo się potopią. Bój jest to ich ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamany Re:SLD-owska twarz IP: *.exbud.com.pl / 10.40.16.* 19.09.03, 14:40 Kiedy tego "łachudrę" wsadzą wreszcie do "ciupy"? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Kłopoty IP: *.rasserver.net 19.09.03, 15:21 biedne sld az mi sie plakac chce, dlaczego "oni" im to robia..:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 GDZIE się nie dotknąć, tam g.....Strach dotknąć... IP: 194.181.190.* 19.09.03, 15:35 czegokolwiek, a już napewno lokalnych bonzów SLD i ich geszeftów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Z bużki to on mi wygląda na lepsze numery:rozboje,... IP: 194.181.190.* 19.09.03, 15:51 napady , gwałty etc., no, prawdziwy mężczyzna. Pan Lombroso coś by opowiedział...To, co piszą, te małe lewe przetargi itp., to śmieszny wogóle pryszcz. Heniu, gdybyś pytał, a kto to ten Ląbrozo? Powiem w zaufaniu (ale nie dzwoń od razu do Jagiełły): świadek incognito. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: Kłopoty IP: *.pleszew.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 15:53 Mam 26 lat ,o dziwo dobra pracę od miesiaca ale i ciagle pretensje do matki ze nie nauczyla mnie krasc i kombinowac. Mamo dlaczego uczynilas ze mnie uczciwego obywatela tego zafajdanego kraju!!!!!!!!! I dlatego mam to co mam: 17 letniego malucha i raty za telewizor do splacenia (wziety na moja mame bo ta ma 700 zl renty). BAGNO I SYF TA NASZA pOLSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Kłopoty IP: proxy / 10.1.0.* 19.09.03, 16:00 Chyba trochę za duże uogólnienie. Owszem, do większości różnego gatunku tzw. elit stwierdzenie pasuje jak ulał. Pozdrawiam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 On,biedaczek nic nie wie,ZASIADA tylko w radzie nadzor IP: 194.181.190.* 19.09.03, 15:57 czej. Może z czasem będzie nie tylko ZASIADAĆ, ale ODSIADAĆ ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB A samochód? IP: proxy / 10.1.0.* 19.09.03, 16:05 A czy US lub UKS sprawdził już na jakich zasadach Pan Poseł korzystał z samochodu spółki "SUPRIMEX"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Re: A samochód? IP: *.kazimierza-wielka.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 12:45 Juz bada. Trzeba bedzie koszt amortyzacji i moze uzywania wyjąc z kosztów i zapłacić CIT Gość portalu: BBB napisał(a): > A czy US lub UKS sprawdził już na jakich zasadach Pan Poseł korzystał z > samochodu spółki "SUPRIMEX"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Re: A samochód? ALE RADOCHA OGLUPIELISCIE? IP: *.kielce.msk.pl 20.09.03, 12:55 pan posel nowak sie cieszy, ze firma jego antagonisty byc moze skoryguje zeznanie podatkowe o jakies drobne wyglada na to ze pan dlugosz ma wiecej pojecia o honorze niz tutejsi forumowicze MALOSC bylo powiedziec w oczy dlugoszowi zanim zrezygnowal, a nie teraz obszczekiwac madrale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowk Ja nie mam radochy... IP: *.kazimierza-wielka.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 13:03 ...a Dlugosz nie jest mojm antagonistą. Jest takim samym typem jak inni. Czas skoczyć z okradaniem budzetow szpitali, gmin i powiatów. Długosz i spólka utraudniaja przetargi. W taki sposob metr docieplenia kosztuje np 60 zł co wg biegłych nie jest przepłaceniem, bo SECOCENBUD przewoduje wiecej. A jaka jest cena rynkowa? To nie jest mało. Wsadzić w koszty samochód o wartości ponad 100 tys zł i go uzywać, prawdopoodbnie dwa razy go amortyzujac ( jako poseł )to jest powazna sprawa. Na początek to dobry powod do rozpoczecia powaznej kontroli skarbowej. W następnym tygodniu bedzie sledztwo w sprawie sądu rejonowego w Kielcach Gość portalu: zdegustowany napisał(a): > pan posel nowak sie cieszy, ze firma jego antagonisty byc moze skoryguje > zeznanie podatkowe o jakies drobne > wyglada na to ze pan dlugosz ma wiecej pojecia o honorze niz tutejsi forumowicz > e > MALOSC > bylo powiedziec w oczy dlugoszowi zanim zrezygnowal, a nie teraz obszczekiwac > madrale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Radia M Re: Ja nie mam radochy... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:11 A dlaczego ty Nowak okradasz budżet Pinczowa i tym się nie chwalisz.Uderzyć się trzeba pośle nidorajdo w piersi i powiedzieć szczerze.Nie dopatrzyłem,nie dopilnowałem a nie teraz szukać usprawiedliwienia swoich matactw podatkowych w zachowaniach Długosza ,Tomaszewskiej ,Piwków i innych.Taka jest prawda.A kiedy teczka będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misior Przewiduję, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 16:15 że następnym posunięciem tow. Długosza będzie skierowanie sprawy przeciw dziennikarzowi do sądu o zniesławienie i utratę dobrego imienia i nieposzlakowanej opinii. Podobnie jak to zrobili Halber, Jakubowska, Czarzasty i kilku innych równie kryształowo czystych towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Tak to jest jak cie opuszcza towarzysze IP: *.dialup.umb.edu 19.09.03, 17:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozia Wolka Heniulek biedulek IP: *.hrb.nrc.ca 19.09.03, 17:34 No Henio maluski, nie wiedzial biedaczyna, ze organizuje sobie przetargi, ktore sam wygrywa? No ludzie, jak mozna Heniowi nie wierzyc, am sliczny zloty samochodzik i rownie zlote serduszko. Heniulek na prezydenta!!! Henio czlowiek o czystych raczkach. !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kłopoty 19.09.03, 18:20 Oj, Heniutek, Heniutek, znowu się ciebie siepacze czepiają. Żeby tylko nie zaczęli grzebać przy przetargu na biurowiec TVP, bo to też zdaje się twoja inwestycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dottore CZAS NA PORZĄDKI W ŚW. CENTRUM ONKOLOGII IP: *.intermedia.com.pl 21.09.03, 11:05 Do niedawna dupę dyr.GÓŹDZIA chroniło SLD,może teraz,kiedy parasol zaczął się składać nadszedł już czas na prześwietlenie działalności tego szpitala!? Pracownicy ŚCO trochę się orientują jak GÓŹDŹ i spółka zarządzają szpitalem,jakie ogromne pieniądze są marnotrawione właśnie w takich lewych przetargach! Dyrekcja czuje się od wielu lat bezkarna,może ktoś wykorzysta ich arogancję i doprowadzi do kontroli działalności szpitala. Sporo dałaby do myślenia również konrola skarbowa dyr.Cedry, dyr Góździa i majątku ich rodzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: CZAS NA PORZĄDKI W ŚW. CENTRUM ONKOLOGII IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 22:18 Oj prawda ,prawda.Przydałoby się ukrucić to dranstwo panujace na Onkologii.To Wasze ludzie pieniądze.Henio w tym ma duży udział.Może by tak Nowak spróbował się temu bagnu przyjrzeć a w szczegółnosci działlności niejakiego Cedry.Wyjdą różne przkręty na milinoy.Do roboty Nowak.Może byc nawet Ziermowit lub Zbigniew.Odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poseł nowak Już niedługo bedzie wiadomo co jest na ONKOLOGII IP: *.sejm.gov.pl / 10.30.2.* 12.10.03, 12:36 Gość portalu: Dottore napisał(a): > Do niedawna dupę dyr.GÓŹDZIA chroniło SLD,może teraz,kiedy > parasol zaczął się składać nadszedł już czas na prześwietlenie > działalności tego szpitala!? Pracownicy ŚCO trochę się > orientują jak GÓŹDŹ i spółka zarządzają szpitalem,jakie ogromne > pieniądze są marnotrawione właśnie w takich lewych przetargach! > Dyrekcja czuje się od wielu lat bezkarna,może ktoś wykorzysta > ich arogancję i doprowadzi do kontroli działalności szpitala. > Sporo dałaby do myślenia również konrola skarbowa dyr.Cedry, > dyr Góździa i majątku ich rodzin... W następnym tygodniu zapoznaje się z aktami kontroli NIK z 1996 roku. Wystąpiłem tez do Onkologii o udzielenie mi wgladu w akta zamowien publicznych z ostatnich lat. O efektach i "odkryciach" pinformuje po "kwerendzie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bystry Re: Kłopoty IP: PROXY:* / 172.16.1.* 21.09.03, 18:47 I kolega sypatyczny w końcu popłynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla Re: Kłopoty "rodzinnych" firm posła Henryka Długo IP: *.nysa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 09:50 bla Odpowiedz Link Zgłoś