Gość: autor IP: *.czajen.pl 08.01.02, 19:16 Mam prosbe, potrzebuje informacji gdzie w Kielcach można kupić akcesoria do mebli, w miare tanio, że Nomi i Obi to wiem, ale czy gdzies jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
never Re: pytanie - dotyczace sklepu 09.01.02, 08:36 Chęcińska - sklep Domgoss (na piętrze, obok meblowego) Zagnańska - obok sklepu "Euromeble" więcej nie pamiętam aha - nie wiem, czy nie ma czegoś na Wspólnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam Re: pytanie - dotyczace sklepu IP: 212.160.156.* 09.01.02, 14:59 Za POLMOZBYTEM na ul. 1-go Maja jest zakład docinania płyt meblowych, a obok jest kanciapka niesamowicie bogato zaopatrzona we wszelkie akcesoria meblowe. Jest jeszcze mały sklepik za DREWEXEM (ul. SORRY Manifestu Lipcowego). Ale najlepszy jest jednak ten w DOMGOSIE na Chęcińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TuśTuś Re: pytanie - dotyczace sklepu IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.02, 18:34 W Rynku i okolicach jest kilka sklepów. Kozubek... Odpowiedz Link Zgłoś