Dodaj do ulubionych

Ciepła woda

04.06.06, 09:35
Witam,
jestem nowa na tym forum ale mam pytanko czy inni też mają takie problemy,
Co jakiś czas, zwłaszcze wieczorami w weekend jak odkręcę wodę to leci coś o
kolorze prawie bursztynowym, można się od tego ubrudziś ale umyć się nie da,
dodatkowo dziś tj 04.06 nie ma w ogóle ciepłej wody.
poozdrawiam mieszkańców
Obserwuj wątek
    • know1 Re: Ciepła woda 04.06.06, 11:06
      Witam nową uczestniczkę. Zapraszam do częstych wizyt na naszym Forum. Co do
      brudnej wody, to dla mnie niespodzianka, w końcu to w miarę nowe bloki. U mnie
      jak na razie z wodą nie ma problemów.
      Pozdrawiam
      admin
    • tehajot Re: Ciepła woda 04.06.06, 22:47
      u mnie w czwórce też nieraz leciała taka 'gliniasta' woda - ale myślę, że było
      to spowodowane pracami przy wodociągu (pojawiły się stosowne ogłoszenia)
      _________
      cogitationis poenam nemo patitur /Nikt nie ponosi odpowiedzialności za swoje
      myśli
      (prawo rzymskie)
      • know1 Brak ciepłej wody w niedzielę 11 czerwca 11.06.06, 07:53
        W dwójce nie ma ciepłej wody (jest ranek, 11 czerwca, niedziela). Czy ktoś wie,
        kiedy wróci? Nie było chyba żadnych ogłoszeń...
        • misiek982 Re: Brak ciepłej wody w niedzielę 11 czerwca 12.06.06, 23:25
          W każdej klatce schodowej jest wywieszona informacja z numerami telefonów, w
          tym do serwisu kotłowni. Może trzeba było zadzwonić od razu rankiem w niedzielę
          zamiast czekać na powrót ciepłej wody. Wtedy sąsiedzi nie musieliby doznać
          szoku wstając trochę późniejszym rankiem.
          • know1 Mam już odpowiedź 15.06.06, 11:50
            Pewnie, że trzeba było zadzwonić, moja wina, biję się w pierś... Ale była
            nadzieja, że może woda wróci... W każdym razie dziś znam odpowiedź. To jakieś
            nieodpowiedzialne osobniki chyba dla zabawy rozbijają szybkę i wyłączają
            bezpieczniki w naszych kotłowniach. Bezpieczniki są na ścianach zewnętrznych, że
            by w razie awarii czy np. pożaru szybko odciąć gaz. No i jest fajna zabawa -
            zbić szybkę i pozbawić ciepłej wody trzy lub cztery bloki! W 'starej' kotłowni
            to już się zdarzyło podobno sześć razy, w 'nowej' - dwa.
            admin
            • tehajot Re: Mam już odpowiedź 15.06.06, 23:11
              i znowu trzeba przywołać temat wandalizmu na osiedlu!!! gdzie jest policja,
              dzielnicowy lub straż miejska w takich sytuacjach? ktoś może wie?
              _________
              cogitationis poenam nemo patitur /Nikt nie ponosi odpowiedzialności za swoje
              myśli
              (prawo rzymskie)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka