po.niszczyciel 02.08.08, 17:31 problemy jak za prl-u Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabetyczka A może w ambasadory - przydałby się ktoś ze służb 02.08.08, 17:42 O dawna wiadomo co zrobić z takim niechcianym przez doły partyjne. Albo go zawiesić w prawach członka - i będzie tak wisiał na podobieństwo członka Dorna w PiSie, albo w ambasadory - np. do Nikaragui albo lepiej do Afganistanu albo na Kubę (tam Fidel ledwo dyszy i karty będą rozdawane od nowa - przydałby się ktoś ze służb). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowca debili To ta menda pełni jeszcze jakieś funkcje? IP: 79.139.3.* 02.08.08, 21:05 A propos, co tam słychać u pani Jaruckiej? Teraz rządzą jej mocodawcy, a więc chyba pan Jarucki dostał już swoją upragnioną placówkę... Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online proponuje tej bandzie komunistow PO 02.08.08, 17:42 rodem z PRPR aby w calosci poddala sie do dymisji zanim ich rozliszy narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro Re: proponuje tej bandzie komunistow PO IP: *.hsd1.il.comcast.net 02.08.08, 17:52 nieuku ,lyknij troche histori zamiast kolejnego belta Odpowiedz Link Zgłoś
andbarpl Re: proponuje tej bandzie komunistow PO 02.08.08, 18:34 ROZLICZY PALANCIE. ABOBENT CHWILOWO NAWALONY Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Za PRL ,,spalonego''wysyłano ,,na placówkę'' :) 02.08.08, 17:48 Gdzie tow.Gensek Tusk wyśle ,,sprawdzonego w bojach z SLD(Cimoszewicz!) i PiS(Ziobro)'' tow.Miodowicza ,syna współtwórcy stanu wojennego(z którym ,co prawda tow.Gensek nie sympatyzował :)))? Języków tow.Miodowicz nie zna( no problem). Inteligencją nie grzeszy(jak powyżej). To może....Watykan,chociaż brak danych o pobożności tow.Konstantego. A propos. Tow.Miodowicz senior nadał imię juniorowi....na cześć marszałka ZSRS i PRL ,bohatera Związku sowieckiego...Rokosowskiego ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brie Re: Za PRL ,,spalonego''wysyłano ,,na placówkę'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 17:57 No,tak.Konstanty,gdy montował "aferkę" przeciwko dzisiejszemu Senatorowi a wówczas Ministrowi,myślał że jest mocny a był tylko beszczelny. I jaki tam on "człowiek ze Służb"...Jemu tak się wydaje,ale tylko wydaje.Tak jak Nowkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Słuszną linię ma nasza Partia! Tow. Miodowicz, 02.08.08, 17:59 jako członek wysunięty z ramienia realizuje ją z całą pryncypialnością i oddaniem na bazie nierozerwalnego sojuszu z Tow. Przewodniczącym i Tow. Sekretarzem Generalnym! Więc powiatowa hołota partyjna MOŻE MU co najwyżej SKOCZYĆ! amanasunta napisała: > Gdzie tow.Gensek Tusk wyśle ,,sprawdzonego w bojach z SLD(Cimoszewicz!) i > PiS(Ziobro)'' tow.Miodowicza ,syna współtwórcy stanu wojennego(z którym ,co > prawda tow.Gensek nie sympatyzował :)))? > Języków tow.Miodowicz nie zna( no problem). > Inteligencją nie grzeszy(jak powyżej). > To może....Watykan,chociaż brak danych o pobożności tow.Konstantego. > > A propos. > Tow.Miodowicz senior nadał imię juniorowi....na cześć marszałka ZSRS i PRL > ,bohatera Związku sowieckiego...Rokosowskiego ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.resistance Pamietam radosne wycie 02.08.08, 18:09 styropianowego tatałajstwa i ich wyznawców jak Miodowicz dokopywał SLD, już wówczas pisałem ze to syn komunisty tak jak Kaczyńscy Ziobro czy Dorn ze o Wildsteinie nie wspomnę. Ale w Polsce wystarczy że komunista powie od jutra jestem prawicowcem i ciemnota z radości aż się zachłyśnie i drze ryja na cały świat "MAMY PRAWICĘ" Odpowiedz Link Zgłoś
2berber Problem dla sejmu i społeczeństwa. 02.08.08, 18:13 Jeżeli funkcjonariusze służb specjalnych "pracują" w Sejmie to jest obraza dla całego społeczeństwa. Dotyczy to Miodowicza i jego akcji przeciwko Cimoszewiczowi. Dotyczy to Macierewicza i jego akcji przeciwko żołnierzom WP. Dotyczy to Szeligi promującego ludzi którzy wymusili samobójstwo Blidy. Nie jestem wyznawcą spiskowej teorii dziejów ale jeżeli funkcjonariuszom służb specjalnych pozwala się zasiadać w Sejmie to już tylko krok do uznania że ksiądz to dobry szef państwowego niepublicznego burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany POwiadasz, że Macierewicz jest "funkcjonariuszem 02.08.08, 18:39 służb specjalnych"...? Hy hy, tego jeszcze nie grali :)! A jakich, jeśli można wiedzieć...? 2berber napisał: > Jeżeli funkcjonariusze służb specjalnych "pracują" > w Sejmie to jest obraza dla całego społeczeństwa. > Dotyczy to Miodowicza i jego akcji przeciwko Cimoszewiczowi. > Dotyczy to Macierewicza i jego akcji przeciwko żołnierzom WP. > Dotyczy to Szeligi promującego ludzi którzy wymusili samobójstwo > Blidy. > Nie jestem wyznawcą spiskowej teorii dziejów ale jeżeli > funkcjonariuszom służb specjalnych pozwala się zasiadać w > Sejmie to już tylko krok do uznania że ksiądz to dobry > szef państwowego niepublicznego burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster uchachany, jełopie! 02.08.08, 18:50 Macierewicz{typowe rosyjskie nazwisko} jest sprzedawczykiem,kapusiem służb specjalnych Rosji...Oni uwielbiają Maciore za sprzedaż polskiej agentury!!!..Dostanie Order Lenina.. Odpowiedz Link Zgłoś
vitiabravo Re: uchachany, jełopie! 02.08.08, 18:55 staryduster napisał: > Macierewicz{typowe rosyjskie nazwisko} jest sprzedawczykiem,kapusiem > służb specjalnych Rosji...Oni uwielbiają Maciore za sprzedaż > polskiej agentury!!!..Dostanie Order Lenina. Morda Macierewicza mówi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany O, witam dwa dyżurne śmiecie forumowe :)! 02.08.08, 19:27 vitiabravo napisał: > staryduster napisał: > > > Macierewicz{typowe rosyjskie nazwisko} jest sprzedawczykiem,kapusiem > > służb specjalnych Rosji...Oni uwielbiają Maciore za sprzedaż > > polskiej agentury!!!..Dostanie Order Lenina. > > Morda Macierewicza mówi wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster uchachany z amanasunty, też świni... 02.08.08, 18:54 Towarzysz Jarosław"lojalka" wysłał do boju,na forum GW, dwie najgorsze świnie... Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza 02.08.08, 18:28 Ciesza mnie kłopoty Miodowicza, gdyz to wyjatkowy łachudra (sprawa Jaruckiej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan jego ludzie z bhpwca zrobili prezesa Siarkopolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 18:30 Tak się stało w Grzybowie,specjalista od bhp z elektrowni połaniec, został prezesem jedynego w Polsce i Europie zakładu wydobywającego siarkę.... i ma go sprywatyzować.....niech ich wszystkich zabiorą, są gorsi od PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates58 Pitera i Kostek w aferze korupcji politycznej 07.08.08, 17:05 Najpierw Kostek z Piterą odwiedzili Staszów, tam Kostek kupił powiat za głowę Dytkowskiego z Siarkopolu. Tym sposobem marny kacyk powiatowy wybrał nowego Szefa Siarkopolu. Grad to przyklepał, widocznie Miodek miał jakiegoś haka na Grada. Zamiast nowej kopalni będzie smród w PO. Dobrze im tak. Teraz tylko czekać na komisję śledczą w sprawie matactw Kostka. Zmienianie warunków konkursu aby tylko swój wygrał w dobrze prosperującej firmie, ciekawe jak to uzasadnią, jeszcze chwila a ta afera pochłonie Tuska www.tvn24.pl/1,251,8,46761519,126700732,5420289,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś
rojblik Mendy! 02.08.08, 18:32 Wiadomo, że komusze syny, to największe mendy, jak chcą robić za prawicowców. Gorsze są jednak przechrzty komusze, takie np. Karskie, Wassermany itp. Najgorsze zaś są prawicowe chorągiewki skaczące z kanapy na kanapę, jak pluskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Wotum dla PO rządzi PiS i PSL IP: *.onlinehome-server.info 02.08.08, 18:35 Tej partii już nie ma wpływy u nich mają wyłącznie z Pis-u i PSL-u są nieudacznikami. Dzisiejsze wotum pokazuje, że decyzje góry partii doły mają w d---e a kolaboranci PiSu w liczbie 7 przejmują władzę a 5 pluje się bez działania. PO albo się POzbieracie albo POpłyniecie mi to wisi tylko miejcie świadomość, że społeczeństwo wie, o co wam chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtpress Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: *.cable.mindspring.com 02.08.08, 18:43 jaka akademie ukonczyl Miodowicz skoro wszyscy mowia o Nim pulkownik, z jego pracy wynikalo, ze raczej omijal akademie szerokim lukiem /kurskim/........? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Rozwiążcie też tak problem Tuska i Schetyny 02.08.08, 18:50 Do tego jeszcze Niesiołowskiego i Palikota i całego tego libertyńskiego barachła. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza 02.08.08, 18:52 Miodowicz to wyjatkowa szuja! Za to, co zrobił Cimoszewiczowi powinien wyjechac w Bieszczady, gdyby miał odrobine honoru (ale wiadomo, że nie ma). Swoja droga, ciekawe jak postępuje proces tej zbrodniarki Jaruckiej? Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 [...] 02.08.08, 18:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
smuff Nie wiem jak jest gdzie indziej, 02.08.08, 18:54 ale pan poseł Miodowicz jest w PO jedyną osobą (znaną mi że tak powiem publicznie, z TV itp, której poparcie dla jakiejś sprawy NATYCHMIAST kazałoby mi zweryfikować mi mój wybór. PO historii z faksymile. Często zastanawiałem się czy bardziej mi "podpada" Wasermann czy Miodowicz. Ale chyba obaj reprezentują zbliżony poziom. Byłby z nich dobry kabaretowy popis. Odpowiedz Link Zgłoś
placebo99 Perfidnie obelżywy atak liberałów na mojego bloga 02.08.08, 18:59 Pewna grupka zakompleksionych libertyńskich złośliwców obelżywie skomentowała moje wniski na temat sondy internetowej, którą sam przeprowadziłem. Ponieważ wyniki nie były zmanipulowane więc prawda bolała ścierwoliberałów. Dobre z tego jest jednak to, że odsłoniło się nam prawdziwe oblicze tych ścierw libertyńskich. Z góry przepraszam za ich rynsztokowe wyrażenia ale sami oceńcie: www.blox.pl/komentuj/placebo99/2008/04/Zakonczona-sonda-internetowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: don vito Re: Perfidnie obelżywy atak liberałów na mojego b IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 19:27 Partii Oszustów zyczę jak najgorzej.... no ale odpalając Kostka to tej burakowatej hołocie z głodu ( brak kręcenia lodów) rozum odebrało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Perfidnie obelżywy atak liberałów na mojego b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 19:33 Wyjątkowo trafny komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekaes CK Re: bosz, płk Kostię krzywdujom IP: *.gprs.plus.pl 02.08.08, 19:34 a naszego zacnego rekietera szymkiewicza tomaszka vel "tylko na Lwowek" nie widzieli aaaa- wybitny z niego platformista kielecki porządniejszego w kieleckiej PO szukać po próżnicy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
placebo.99 Pamiętajcie;Kaczynscy to zaplute karły bolszewizmu 02.08.08, 19:43 najlepszypremierpo1989roku.pl/ Najlepszy premier po 1989 roku - nasz wielki napoleon - Jaruś Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Te stare ubole ze sklerozą pamietają tylko hasła 02.08.08, 19:47 ze stalinowskich czasów :-)... ("AK - zapluty karzeł reakcji!") Michnik daje dorobić do emerytury kumplom tatusia...? Odpowiedz Link Zgłoś
otnokk Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza 02.08.08, 20:12 Po tym numerze z Cimoszewiczem i Jarucką tego pana nie powinno być w polityce.Szef służb specjalnych nie poznał się na fałszywkach??? Poznał, tylko wrodzona i pielęgnowana nieuczciwość kazała mu tak postępować. FUJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 RP to jedyny kraj, wktorym agent jest szefem parti 02.08.08, 20:54 Jedyny kraj w UE Odpowiedz Link Zgłoś
areabis Miodowicz jest bohaterem jednej z 02.08.08, 22:40 najobrzydliwszych afer politycznych , z udziałem agentek , ub i różnych świństw . Powinien wiedzieć , że jest spalony , bo jest obrzydliwy , arogancki i ubrudzony . Fuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Czarna niewdzięczność Platformy! 03.08.08, 09:01 Tak się Miodowicz napracował z Jarucką i Brochwiczem, a teraz chcą go odstawić od żłobu! Czarna niewdzięczność! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czester Re: Czarna niewdzięczność Platformy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 10:05 Ja zawsze popierałem PO ale w ostatnich wyborach ze względu na tego łachudrę musiałem zagłosować na SLD ponieważ on w moim województwie rządzi PO. Ten łachudra powinien już raz na zawsze zniknąć z polityki i razem ze swoją kochanicą Jarucką wyjechać na Syberię. Niech już nic on nie zanczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: Czarna niewdzięczność Platformy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.08, 10:54 Ilość inwektyw zwolenników PIS i SLD jaki na forum prezentują wobec PO odzwierciedla ich poziom intelektualny i brak elementarnych zasad kultury.Popatrz sobie na swoich Kaczyńskich,Gosiewskich,Długoszów. Albo genetycznie zmodyfikowani z trudnym do ustalenia kariotypem albo kręty . Wy też moi PiSowcy i SLDowcy nie macie sie czym pochwalić. Bo to ,że wy DLA DOBRA POLSKI i WICIE ROZUMICIE TOWARZYSZU to już wszyscy wiedzą. W PO czeka nas ciekawa rozgrywka do 7 września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: 212.160.196.* 03.08.08, 09:50 a kto wsród tych POmazańców jest nie obrzydliwy z daleka ich czuć czosnkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzymisiek Re: Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: *.multimo.gtsenergis.pl 04.08.08, 09:53 "gościu" na tyle Cię stać. Piszesz czasem z sensem, ale o tym czosnku , to obciach. Daj sobie spokój z ocenami bo przynosisz wstyd dla Kielc i spychasz nas mieszkańców w zakres LPR-Samob RP - PiS wpływów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 09:57 Najciekawsze,że najgłośniej gardłuje marszałek polny a jedyna jego motywacja jest strach przed utratą laski (a może lasek?). A jeśli chodzi o ideowość to ziemska PO jest teraz w koalicji ze WSZYSTKIMI - w sejmiku (poprzez Zdziska) z PSL, Samoobroną (2 pzreszło do PSL a 2 jest "w porozumieniu") i PIS, a w powiecie kieleckim- z PSL i SLD (czyt. PZPR i to najbardziej betonowym - lektorami i pracownikami Komitetu Wojewódzkiego) - i to tez przez Zdziska - szefa powiatu. Podobny brak obrzydzenia do zawierania koalicji spotkać można tylko u panienek o sniadej karnacji urzedujących w rowach na trasach wylotowych z Kielc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer ze staszowa Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: 193.25.222.* 05.08.08, 14:02 Ciekawy jestem czy przeciętny mieszkaniec świętokrzyskiego odpowiedziałby na pytanie o co tak naprawdę chodzi w tej naszej platformie.Myślę, że za cholerę nie. A jak nie wiadomo o co chodzi no to wiadomo o co chodzi))) O kasę i stołki. Chorzy z ambicji gó..arze i dyletanci polityczni dalej rozrabiają, choć i Miodowicz nie jest bez winy. Wstyd i tyle. Trzeba tym wielkim politykierom zabrać możliwość dalszego kompromitowania naszej partii.Trzeba zabrać im możliwość decydowania o nas. Rozpędzić całą tą skonfliktowaną bandę czyli zarząd partii,wprowadzić zarząd komisaryczny, zwołać walne zebrania członków kół, zweryfikować członków /swoja drogą ciekawe ile ich zostanie w opatowie sandomierzu pińczowie czy jędrzejowie....))/wybrać nowych delegatów i wtedy dopiero nowe władze. Uważam, że absolutnie nie można dopuścić do zjazdu ze starym składem delegatów. To nic nie da a może tylko pogłębić - o ile to możliwe- dotychczasowe podziały i konflikty. Apeluję Członkowie szeregowi PO nie dajcie sie manipulować i wpędzać w jałowe rozgrywki. weźmy sprawy w swoje ręce i wymuśmy na swoich bossach)) odpowiednie decyzje pozdrawiam wszystkich normalnych w PO - odzyskajmy JĄ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 18:45 Ale bagno !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vip Re: Zarząd PO: Wotum nieufności dla Miodowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 22:18 Ludzie mądrze gada!!! Odpowiedz Link Zgłoś