Gość: x IP: *.satbit.pl / 10.10.3.* 09.10.03, 22:20 Coś ten tytuł nie po polskiemu napisany! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawełek Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii IP: 212.244.153.* 10.10.03, 07:26 Mianowanie na stopień doktora nauk to wielka sprawa. Dlatego warto podjąć ten trud. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala [...] 10.10.03, 07:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala POWAŻNA SPRAWA 11.10.03, 12:46 "...Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu...." Chciałem przeprosić Redakcję Gazety Wyborczej oddział Kielce, za to, że .: - napisałem, że redaktorzy którzy mają conajmniej dwa ukończone fakultety powinni się udać na badania do najbliższego neuropsychiatry (neurologia) gdyż mogą się im nakładać wieloznaczne znaczenia semantyczne a dokładniej.: ------------------------------------- "...to żadne zwarcia w mózgu tylko Freudowska pomyłka, każdy neuropsychiatra to uzna za nałożenie się semantycznych znaczeń - paradoksalnie typowe jest to dla ścisłych umysłów, które nie radzą sobie w semiotycznym gąszczu, proste, nie..." ------------------------------------- - stwierdziłem, że redaktorzy Gazety Wyborczej nie wiedzą gdzie się urodził Fryderyk Chopin - znany kompozytor - jest oczywiste, że tak jak napisał redaktor Gazety Wyborczej Chopin urodził się i mieszkał w Stalowej Woli k.Warszawy Przepraszam Bardzo i Ubolewam Wojciech --- wojciech.domagala@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O Re: POWAŻNA SPRAWA IP: *.eranet.pl 20.10.03, 19:11 wojciech.domagala napisał: > jak napisał redaktor > Gazety Wyborczej Chopin urodził się i mieszkał w Stalowej Woli k.Warszawy Stalowa, Żelazowa - niewielka różnica. Najważniejsze, że wielkim poetą był. O Odpowiedz Link Zgłoś
witasek2 Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 11.10.03, 09:32 Czyżby jegomosc Massalski poprowadzil inałguracje? To że nauczyciele nie reagowali to się nie dziwię, ale że nawet studenci historii nie zareagowali na wystąpienie naukowego oszusta, co zmienia historię pod siebie. Nadziwić się nie mogę. A czy ten PROFESOR obiecał, że rozliczy kilka osób z Staszowa i Pińczowa co żerowali na Akademii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robi Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii IP: 80.48.119.* 11.10.03, 15:43 JESTEM NA ZDJĘCIU!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 11.10.03, 16:00 Jesteś tym - chłopcem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 15.10.03, 07:51 Gość portalu: x napisał(a): > Coś ten tytuł nie po polskiemu napisany! "...Inauguracja roku akademickiego przez Akademii Świętokrzyskiej..." ponieważ redaktor Ziemowit Nowak ma dwa certyfikaty z języka angielskiego przypuszczam, że ten tytuł jest napisany po angielsku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczorlu Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 20.10.03, 18:56 bawimy się w podnoszenie wątków? na to tak na przekur órzedowi ohrony ... Odpowiedz Link Zgłoś