Dodaj do ulubionych

Inauguracja roku akademickiego przez Akademii Ś...

IP: *.satbit.pl / 10.10.3.* 09.10.03, 22:20
Coś ten tytuł nie po polskiemu napisany!
Obserwuj wątek
    • Gość: Pawełek Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii IP: 212.244.153.* 10.10.03, 07:26
      Mianowanie na stopień doktora nauk to wielka sprawa. Dlatego
      warto podjąć ten trud.
    • wojciech.domagala [...] 10.10.03, 07:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wojciech.domagala POWAŻNA SPRAWA 11.10.03, 12:46
        "...Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu...."

Chciałem przeprosić Redakcję Gazety Wyborczej oddział Kielce, za to, że .:

- napisałem, że redaktorzy którzy mają conajmniej dwa ukończone fakultety
        powinni się udać na badania do najbliższego neuropsychiatry (neurologia) gdyż
        mogą się im nakładać wieloznaczne znaczenia semantyczne a dokładniej.:

-------------------------------------
        "...to żadne zwarcia w mózgu tylko Freudowska pomyłka, każdy neuropsychiatra to
        uzna za nałożenie się semantycznych znaczeń - paradoksalnie typowe jest to dla
        ścisłych umysłów, które nie radzą sobie w semiotycznym gąszczu, proste, nie..."
        -------------------------------------

- stwierdziłem, że redaktorzy Gazety Wyborczej nie wiedzą gdzie się urodził
        Fryderyk Chopin - znany kompozytor - jest oczywiste, że tak jak napisał redaktor
        Gazety Wyborczej Chopin urodził się i mieszkał w Stalowej Woli k.Warszawy

Przepraszam Bardzo i Ubolewam

Wojciech

---

wojciech.domagala@gazeta.pl
        • Gość: O Re: POWAŻNA SPRAWA IP: *.eranet.pl 20.10.03, 19:11
          wojciech.domagala napisał:

> jak napisał redaktor
          > Gazety Wyborczej Chopin urodził się i mieszkał w Stalowej Woli k.Warszawy

Stalowa, Żelazowa - niewielka różnica. Najważniejsze, że wielkim poetą był.

O
    • witasek2 Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 11.10.03, 09:32
      Czyżby jegomosc Massalski poprowadzil inałguracje? To że nauczyciele nie
      reagowali to się nie dziwię, ale że nawet studenci historii nie zareagowali na
      wystąpienie naukowego oszusta, co zmienia historię pod siebie. Nadziwić się nie
      mogę. A czy ten PROFESOR obiecał, że rozliczy kilka osób z Staszowa i Pińczowa
      co żerowali na Akademii?
    • Gość: Robi Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii IP: 80.48.119.* 11.10.03, 15:43
      JESTEM NA ZDJĘCIU!!!!!!!!!!!!!
      • wojciech.domagala Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 11.10.03, 16:00
        Jesteś tym - chłopcem ?!
    • wojciech.domagala Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 15.10.03, 07:51
      Gość portalu: x napisał(a):
      > Coś ten tytuł nie po polskiemu napisany!

"...Inauguracja roku akademickiego przez Akademii Świętokrzyskiej..."

ponieważ redaktor Ziemowit Nowak ma dwa certyfikaty z języka angielskiego
      przypuszczam, że ten tytuł jest napisany po angielsku.
    • kaczorlu Re: Inauguracja roku akademickiego przez Akademii 20.10.03, 18:56
      bawimy się w podnoszenie wątków?
      na to tak na przekur órzedowi ohrony ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka