asmo75 06.09.08, 12:13 Rzeczpospolita ogłosiła "konkurs" na 7 cudów natury polskiej Wśród 21 propozycji jest też Jaskina Raj... Panie i Panowie do dzieła !!! www.rp.pl/cudapolski/formularz.jsp-- Portal Świętokrzyskich Kierowców tkportal.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asmo75 Re: Glosuj na Jaskinie Raj !!!! 06.09.08, 12:15 Poprawny link: www.rp.pl/cudapolski/formularz.jsp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pstryku Serdecznie Tak, zagłosowałem na dolinę NIDY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 12:53 Tak, zagłosowałem na dolinę NIDY. Odpowiedz Link Zgłoś
asmo75 Re: Tak, zagłosowałem na dolinę NIDY. 06.09.08, 13:00 uprzejmie prosi sie o nie rozpraszanie głosów ;-) przy tej konkurencji 2 miejsca nie wejdą ale jedno... ja byłem w 17 miejscach z listy... zostało więc mi 4 ;-) -- Portal dla mężczyzn interMen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
asmo75 Re: Glosuj na Jaskinie Raj !!!! 14.09.08, 17:28 www.rp.pl/cudapolski/formularz.jsp Jaskinia Raj wygrywa w plebiscycie na najładniejsze miejsce w kraju Aktualizacja: 2008-09-12 11:59:04 Jaskinia Raj w Chęcinach jest zdecydowanym liderem w plebiscycie Rzeczpospolitej na 7 cudów polskiej natury. Ogólnopolski dziennik ogłosił ranking na najładniejsze miejsce w kraju. Jaskinia Raj wyprzedza m.in. Przełom Dunajca w Pieninach, Dolinę Pięciu Stawów i Morskie Oko w Tatrach oraz Mierzeję Helską. Na 3 tysiące internautów biorących udział w plebiscycie prawie 900 osób za cud natury uznało właśnie najbardziej znaną atrakcję turystyczną Gór Świętokrzyskich. Jaskinia Raj jest jedną z najpiękniejszych jaskiń krasowych naszego kraju, posiada skupiska stalaktytów o unikatowym na skalę światową zagęszczeniu. Wśród 21 wytypowanych przez Rzeczpospolitą propozycji z naszego regionu jest również Dolina Nidy. Swoje głosy, na stronie internetowej gazety, oddawać można do 6-go października. zródło: www.radio.kielce.pl/page,,Jaskinia-Raj-wygrywa-w-plebiscycie-na-najladniejsze-miejsce-w-kraju,bab4b64478cf50d56c966ba747d54e52.html -- Portal dla mężczyzn interMen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marka. Re: Glosuj na Jaskinie Raj !!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 14.09.08, 18:15 Zaglosowalabym na jaskinie raj gdybym mogla pochodzic po dreptaku bez rajstop ale za to z kielecka marka. Jak narazie to sie moge jeno wysmarowac kieleckim majonezem. Odpowiedz Link Zgłoś