Gość: wildcat IP: 81.15.190.* 10.10.03, 07:30 Zobaczcie na stronę echa Dnia: www.echo-dnia.com.pl/?mutacja=1&dzial=8 mają artykuły "aktualne" - sprzed kilku miesięcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sherman Re: Aktualizacja strony Echa Dnia 10.10.03, 08:02 cóż komentować... "Echo Dnia" to brukowiec, który tylko goni za tanią sensacją... Jeszcze lepszą stronę ma "Słowo Ludu", gdzie są po prostu wygenerowane gotowe strony z gazety w postaci plików pdf, który "ważą" różnie... nieraz trzeba nie lada cierpliwości, żeby sie doczekać na otwarcie jakiejś strony... jedyna sensowna strona www kielcekich dzienników to GW, a to tylko zapewne dlatego, że jest częścią ogólnopllskiego dziennika... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala ...........tylko dlatego, ze robią ją Warszawiacy. 11.10.03, 15:48 > jedyna sensowna strona www kielcekich dzienników to GW, a to tylko zapewne > dlatego, że jest częścią ogólnopllskiego dziennika... Strona Gazety Wyborczej jest cool tylko dlatego, ze robią ją Warszawiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
adas1 do wojciech.domagala 11.10.03, 16:22 wojciech.domagala napisał: > Strona Gazety Wyborczej jest cool tylko dlatego, ze robią ją Warszawiacy. Panie Wojciechu - Pan przecież jest z Kielc - prawda? I fakt ten wcale nie oznacza, że wszyscy kielczanie są ... Panu to się chyba wydaje, że zjadł Pan wszystkie rozumy... - moim zdaniem to zaledwie zjadł pan śniadanie i to było wczoraj i jakoś chyba w pośpiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: do adasia 11.10.03, 16:27 adas1 napisał: > > Strona Gazety Wyborczej jest cool tylko dlatego, ze robią ją Warszawiacy. Idziesz Adaś na piwo ?! Odpowiedz Link Zgłoś
adas1 Re: wojciech.domagala 11.10.03, 16:34 > Idziesz Adaś na piwo ?! Ale niby po co????? Jeśli myślisz o naszym spotkaniu... hmmmmm - rozmowa z toba była by jakaś... taka... prosta... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala adas1 11.10.03, 16:42 Przyniosę płyty Fryderyka Chopina - posłuchamy muzyki....... ?! Odpowiedz Link Zgłoś
adas1 Re: adas1 11.10.03, 16:45 wojciech.domagala napisał: > Przyniosę płyty Fryderyka Chopina - posłuchamy muzyki....... ?! wiem wiem... i poogladamy marnej jakości zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Re: adas1 11.10.03, 19:06 adas1 napisał: > wojciech.domagala napisał: > > Przyniosę płyty Fryderyka Chopina - posłuchamy muzyki....... ?! > wiem wiem... i poogladamy marnej jakości zdjęcia... Oj, Adasiu, Adasiu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcat Re: Aktualizacja strony Echa Dnia IP: 81.15.190.* 19.01.04, 09:08 Minęło kolejne 3 miesiąca a tu nadal na stronie www.echo-dnia.com.pl/? mutacja=16&watek=all ciekawe "kwiatki".... za 2 miesiące będzie rocznica informacji w dzienniku:-) Odpowiedz Link Zgłoś