Dodaj do ulubionych

hiphop-B2 Dr.KO

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.03, 18:47
JEDEN PLUS JEDEN

TO NIE ŻARTY , teledysk + cale demo do ściągnięcia, prawdziwy rap,
prawdziwy MC, za dużo udawanego, komercyjnego hip-hopu powstało ostatnio w
Polsce. Radze posłuchać numerów JEDEN PLUS JEDEN, mocne bity Dr. K.O + wokal
i rymy B2, sprawdź to. Jakiś czas temu chłopaki wygrali konkurs na najlepszą
demówke w Magazynie Hiphop.pl .Wejdźcie na stronkę : www.hip-
hop.pl/mp3/index2.php?id=147 -> mp3
www.hip-hop.pl/teledyski/projektor.php?id=1060113029 - > teledysk
,ściągnijcie, oceńcie sami.
Teraz tylko Dr. K.O czeka tylko na powrót B2 z Londynu(ok. 3 tyg.) i
nagranie najlepszej płyty hiphopowej to tylko kwestia czasu.
Jeśli się dowiem co, gdzie, kiedy zaraz dam znać.

Pozdro Boni
Kontakt , pytania: Realhiphop@poczta.fm
Obserwuj wątek
    • Gość: dziwny gość Re: hiphop-B2 Dr.KO IP: *.satbit.pl / 10.10.5.* 13.10.03, 20:25
      Jeśli można, Panowie powiedzcie mi co Wy widzicie w hip hopie? Nie zrozumcie
      mnie źle, nie oceniam Was w żaden sposób jestem tylko ciekawy jak to jest gdy
      jest się fanem hip hopu, dla mnie zawsze muzyka była czymś więcej niż tylko
      dzwiękami, niosła ze sobą coś więcej, jakieś przesłanie, filozofię życia, a
      kiedy się jej słuchało czuło sie w duszy jakiś power i serce rosło (zresztą tak
      jest do teraz) powiedzcie mi jak to jest u Was?
      Pozdrawiam
      • Gość: boni Re: hiphop-B2 Dr.KO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.03, 20:42
        Ja tylko zachecam do posluchania tego zespoly,teraz tyle jak to powiedzialam
        nie prawdziwego hiphopu jest u nas na rynku, prosze sciagna ocenic, to zyje
        jest naprawde prawdziwe,rymy,slowa oni to czuja .kazdy ma inne gusta.Prosze ne
        stawiac muzyki hiphop pod jedna kreska, naprawde jest rozna,moj tata ma 47
        lat,nigdy nie sluchal tej muzyki, ale gdy wlaczylam jeden plus jeden, "to nie
        zarty" byl w szoku, przegral ten numer na kasete, ktora najczesciej slucha w
        samochodzie, on to poczul.prosze choc sprobowac.pozdrawiam
      • Gość: bogles Re: hiphop-B2 Dr.KO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.10.03, 20:45
        hip hop to podobnie jak blus czy rockand roll,jest muzyka buntu.poza tym,
        każda dobra muzyka ktora ma przeslanie, a radze tego posluchac,jest warta
        zainteresowania i popierania
        • Gość: dziwny gość Re: hiphop-B2 Dr.KO IP: *.satbit.pl / 10.10.5.* 13.10.03, 21:13
          Dzięki za opinie miło posłuchać kulturalnych wypowiedzi... Posłucham jasne...
          Pozdrawiam...:)
    • Gość: boni Re: hiphop-B2 Dr.KO IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 15.10.03, 08:48
      pozdro dla wszystkich,tak z rana yo
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka