Dodaj do ulubionych

Bezkarność na ul. Głównej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:18
Jak długo wydział urzędu dróg i komunikacji będzie pozwalał na taka
bezkarność???Właściciel posesji nr 78 wmurował w poprzek chodnika wysokie
krawężniki i 2 słupy około pół metrowe. Można się zabić na rowerze, przejście
jest utrudnione. Kto na to zezwala???
Widocznie ta osoba ma jakieś znajomości w tym wydziale, bo przy okazji
robienia asfaltu na Głównej tej osobie pociągnięto asfalt, aż do domu.
Osoba ta wywozi śmieci na nasyp kolejowy i zwala winę na właściciela sklepu
spożywczego. W dodatku pali oponami i śmieciami w piecu, co można łatwo
sprawdzić badając osady kominowe.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:26
      Telefon do SM jak się przedstawisz to i odpowiedź osobiście dostaniesz.
      • Gość: ona Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:44
        Gość portalu: . napisał(a):

> Telefon do SM jak się przedstawisz to i odpowiedź osobiście dostaniesz.

Lepiej jak ktoś inny za buraka ta sprawe zalatwi /on tak mysli i chcialby/.
        • Gość: zulik Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 09:47
          ten kolo kilka osob juz zakapował, w tym wlasciciela tego sklepu spozywczego, a
          te krawezniki wmurował, bo ruch przed sklepem go skręca, było już na nich kilka
          kolizji samochodowych
          • Gość: . Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 10:19
            Straż Miejska tel; 986./034/3683190(92).Pobliski sasiad na osiedlu wybudował
            chodnik wzdłuż własnego placu.(kostka,krawężniki)przechodziła SM i zaciekawili
            się tym bo tylko u tego sąsiada chodnik-efekt kara za samowole budowlaną z
            nakazami sadowymi.
            -inny w piecu od CO palił podkładami kolejowymi, SM dostała tel.zawiadomienie
            od innego ,któremu spaliny z komina przeszkadzały(doniesienie było o spalaniu
            opon sam.)ów palacz przedstawił rachunki zakupu podkładów kolejowych , ale i
            tak grzywnę dostał bo sąsiadom przeszkadza dym.Donosiciel ogrzewanie ma gazowe.

Wnioski -zawiadomić SM.
            • Gość: ruchuruchu Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 10:53
              a czemu SM nie zaciekawiła się takim chodnikiem wzdłuż posesji pana Klimaś.na
              Głownej i zasypanym rowemm, mimo,ze wiele razy przechodziła tamtędy i tymi
              słupami koło sklepu?oni wolą urządzać polowania na bogu ducha winna mańkę kitę,
              bo ona nigdzie nie ma znajomości
      • Gość: misiek Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 09:55
        kawodrza wita!!!!!
    • Gość: w Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 18:59
      cos wesza ale sami nie wiedza co i gdzie
    • Gość: ojoj Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 07:51
      no tak
    • Gość: misiek Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.07, 09:59
      jak ja kocham tą dzielnice(mieszkam w kawodrzy)drugiej takiej nie znajdzieszi i takich ludzi jak "lampka" wrednych - tylko tu
    • Gość: roslin@ Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.masterkom.pl 21.08.07, 10:32
      kawodrza do boju!!!!pozdro dla miska i jego bandy, ps ma kto jaka opcje na koper??;p
      • Gość: Zen Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:17
        Ja to takie wioski jak Kawodrza, Grabowka czy jakies Liszki lewe czy
        prawe to bym zaoral a ludzi tam mieszkajacych zatrudnil na
        plantacjach bawelny albo w TRW
        • Gość: . Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 13:50
          Szanowny założycielu tematu złożyłeś pozew(donos)? imienny znaczy podpisałeś się
          -ujawniłeś swoje nazwisko do pozwu ad. Straż Miejska,Urząd Miasta,ZDM,... ?
          Czy czekasz aż ktoś to zrobi za Ciebie? Masz swojego radnego -ON jest też od
          tego spraw/za to bierze forse i animusz/.
          Nic nie zrobiłeś autorze tematu ? czekasz tylko by ktoś za Ciebie powiedział
          ,zrobił?.fe No zrób coś!
        • Gość: roslin@ do zen IP: *.centertel.pl 21.08.07, 22:20
          a ty skad?? z beverly hills??pucuj sie leszczu. kawodrza do boju!!!
        • fiolek-fiolek Re: Bezkarność na ul. Głównej 21.08.07, 23:41
          haha wpadłam pod biurko!
          Mieszkam na kawodrzu z dobre 20 lat, ale faktycznie "rodowitą" Kawodrzanką z
          dziada pradziada to ja tu nie jestem i nie jeden raz spotkałam się z wredotą
          otoczenia. Niemniej jednak.. po co od razu orać?

I pytanie kolejne, chodzi tu o sklep spożywczy - dawny "Bartek", ten koło
          OPLA, przy Cegielnianej, czy ten koło kapliczki?
    • Gość: serdel [...] IP: *.masterkom.pl 21.08.07, 10:48
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rozgoryczony Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.masterkom.pl 21.08.07, 23:55
      chodzi o sklep "grubego" tam gdzie można stracić podwozie,jesli sie
      zapomni o kraweznikach przy chodniku,wstyd i hanba,jakbym mial
      jakiegos gruchota to bym przypieprzyl w te krawezniki i wezwał
      pały,zeby raz na zawsze własciciel tych kraweznikow zapamietał ze
      samowola budowlana drogo kosztuje
      • Gość: pinki winky Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 00:08
        a ja to chcialem sie poskarzyc na...ksiedza w parafii nedza...
        • Gość: bolec Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.masterkom.pl 22.08.07, 00:15
          pinky winky zgadzam sie z Toba,ze tez musimy wysluchiwac tych
          durnych melodyjek codziennie,masakra....
        • Gość: roslin@ Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 00:19
          postuluje aby kawodrza miala : po pierwsze - stadion narodowy z
          prawem do prowadzenia meczy euro2012, po drugie - pelna suwerennosc
          ze swobodnym dostepem do morza!!!a w ramach sasiedzkiej wspolpracy
          zaanektowac kawodrze grn i lisiniec
          • Gość: ulrich Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.masterkom.pl 22.08.07, 00:26
            o nie panie roslin@ wszystko nie lisiniec,,lisiniec otrzymal
            suwerennosc w 1645 na mocy prawa magdeburskiego,z reszta od dawna
            wiadomo ze kawodrza dolna i gorna chcialy przylaczyc sie do
            lisinca,jednakże niejaki Wielki Mistrz Ulrich von Lisunchen nie
            pozwolil aby wieśniacy wkroczyli na jego tereny i zaanektowali jedne
            z najlepszych pol uprawnych w dawnej Galicji,a co do morza,to moge
            sie zastanowic,onegdaj Ulrich jest moim przodkiem (X pokolenie po
            mieczu)
            • Gość: roslin@ Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 00:41
              tylko przypominam ze pierwsze wzmianki o kawodrzy sa sprzed ponad
              300lat wczesniej niz o zapizdzialym lisincu moj drogi ulrichu...a
              moze judaszu??
              • Gość: ulrich Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.masterkom.pl 22.08.07, 00:46
                tak ale wtedy ludzie na kawodrzy jesli mozna ich wogole nazwac homo
                sapiens siedzieli na drzewach i jedli liscie,a prawdziwi
                rzemieslnicy zakładali pierwsze cechy na lisincu,stad rozwinal sie
                caly przemysl w około częstochowki i św barbary
        • Gość: gość22 Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 00:32
          I tak oto widać inteligencję Kawodrzy Dolnej, tak zajadłych, mściwych i
          złośliwych ludzi w całej Częstochowie szukać. Mieszkam tutaj już naście
          lat(wcześniej Śródmieście, Tysiąclecie) ale jeszcze nie przyzwyczaiłam się.
          Kiedy ktoś próbuje coś zrobić to za plecami obgadują, że ma w tym jakiś interes,
          kiedy komuś podwinie się noga to zacierają ręce z radości-dobrze mu tak, jak
          lepiej się powodzi to musi być złodziej, i tak dalej... a to ksiądz, a to
          sąsiedzi, a to nauczyciele albo rada rodziców byle nabruździć, donieść,
          zniszczyć i założyć ręce za siebie. Przeżyłam tu wiele nieprzyjemności i pewnie
          jeszcze wiele przede mną, jestem silna jakoś to zniosę, ale gdybym miała
          możliwość wyprowadzenia się stąd uciekałabym gdzie pieprz rośnie.Większość
          mieszkańców Kawodrzy D.powinni codziennie przed snem powtarzać sobie motto
          "Człowieku żyj i pozwól żyć innym"
          • Gość: ermer Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 00:43
            powiem tak : pierd... jak maly kaziu przy duzym piwie : pozdro for
            dla longera i adolfa
            • Gość: horoskop straż miejska jest bezużyteczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 08:41
              wczoraj znów węszyli na głównej, przechodzili obok tych krawęzników i słupów i
              nic. jakby ich nie widzieli.tak samo jak tych śmieci, które kapo wywozi na drugą
              stronę ulicy i zwala na sklep spożywczy. nie wiem po co oni tak chodża tą
              główną, jak nigdy żadnej skutecznej interwencji nie było.
              do właściciela krawęzników: przestań bić kobitę łopatą, bo to jest nieludzkie. a
              potem mowicie, ze na wczasy pojechała.nie wypychajcie syna na wózku pod aptekę
              na barbary na żebranie, bo on też ma swoje potrzeby, a nie służy tylko do
              wzbogacenia się.
          • Gość: fiolek-fiolek Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.gre.pl 22.08.07, 11:21
            Masz rację! Ja też wczesniej mieszkałam w Śródmieściu, przeprowadzilismy sie
            tutaj / na Kawodrzę/ pod koniec lat 80-tych. Chodzilam tu do podstawówki, do
            szkoły średniej chodziła ze mną jedna "koleżanka" z klasy z Kawodrzy, jedyneco
            robiła, to cały czas mu tyłek obrabiała. Nawet na kartce pocztowej z wycieczki
            rodzicom pisała, jaka to ja jestem okropna. Na studiach tez znalazłam sie na
            moje nieszczęście z jedna Kawodrzanką, która uważa się tutaj za jedną z
            najpiękniejszych. Jak tylko zdałam od niej lepiej jakiś egzamin od razu
            mówiła:"ten kujon, po nocach nie śpi a się kuje, z nią to sie nie zadawajcie"
            dzięki niej bardzo dużo ludzi się ode mnie odsunęło. Na szczęście po dwóch
            latach, ci sami ludzi powiedzieli że nie chcą się z tą dziewczyną zadawać za jaj
            podłość i przeprosili mnie za to, że dzieki jej oszczerstwom mnie tak traktowali.
            A co do obmowy... wiecie co? Kiedyś, jak większośc robiłam prawko, jechałam z
            instruktorem przez Kawodrzę, oczywiście plotkary podchwyciły i słuchajcie poszła
            plotka, że instruktor to mój kochanek!!!! Szczególnie to było smieszne zwazywszy
            na to, że facet miał lat z 60, a ja z 20, a powodem plotek było to, że się
            smialiśmy w samochodzie z jakiejś tam sytuacji na drodze.
    • maro_81 Re: Bezkarność na ul. Głównej 22.08.07, 09:26
      heheheh,nareszcie jakiś temat o kambodży.co prawda mieszkam tu,ale
      znajomych mam w innej dzielnicy i prawie nie rozmawiam z ludźmi
      stąd,nie wiedziałem że taki jaja się tu dzieją.
      • Gość: mbank Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 11:57
        a mnie sie bardzo podoba pani beata ze sklepu u wojtka, taka pulchniutka
        blondynka z kolczykiem w języku.nie wiecie czy ma męza?
        • Gość: Soc Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 15:23
          Dlatego Prezydent miasta podjal pod glosowanie na ostatniej sesji
          Rady Miasta, stosowny projekt zaorania Kawodrzy pod pole burakow i
          sadzonek kosodrzewiny, oraz przymusowe nieodplatne wysiedlenie
          mieszkancow wsi w miejsce jeszcze nie okreslone-najprawdopodbniej
          bedzie to pustynia Błędowska.

Asfalt z drog zostanie przekazany zaprzyjaznionej dzielnicy lisiniec
          • Gość: hi-fi Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: 195.205.202.* 22.08.07, 15:36
            ale u was wesolo , i cos sie dzieje , a nie jak w klomnicach : same nudy
            • fiolek-fiolek Re: Bezkarność na ul. Głównej 22.08.07, 16:47
              Przenieś się na Kawodrzę to zaraz poczujesz, ze zyjesz :D
        • fiolek-fiolek Re: Bezkarność na ul. Głównej 22.08.07, 16:48
          Ta Pani nosi obrączkę, więc chyba napewno jest mężatką :))

Ale faktycznie bardzo miła osoba, zresztą na drobna blondynka też:)
          • maro_81 Re: Bezkarność na ul. Głównej 22.08.07, 17:42
            ano Martita też fajna,można z nią pogadać i w ogóle.ale też mężatka.
            • Gość: grzesiu kukuł Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:07
              a mnie podoba sie wojtek, bardzo przystojny
            • Gość: mieszkaniec Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:16
              Ale o co chodzi?? Jakie kraweżniki? Jakie śmieci? Mieszkam w Kawodrzy od 18 lat
              i pierwsze słysze o jakich sprzeczkach miedzy mieszkancami. Mnie osobiscie nic
              takiego nigdy nie dotknelo, a ludzi z naszej dzielnicy uważam za calkiem
              uprzejmych. Oczywiście mówię tu o tych "normalnych", o marginesie spolecznym
              ktory tez tu mieszka nie wspominam. Zakupy robie zarówno u pana Wojtka jak i w
              sklepie dalej, bardzo lubie obslugę jednego i drugiego sklepu. A jak komuś sie
              nie podobaja krawezniki czy widzi kiedy ktos wysypuje śmieci.. To po prostu
              trzeba podczas partolu złapać pana z SM za rękaw i zaprowadzić w w/w miejsca i
              pokazać paluchem ze tego tu być nie powinno, wtedy panowie z SM sobie to gdzies
              tam odnotuja i moze beda działac. SM sama z siebie daje tylko mandaty za
              nieprawidłowe parkowanie i za handel w niedozwolonych miejscach. Trzeba ich
              zmusic do działania! No chyba że najbardziej narzekający widzą w tym jakąs
              rozrywkę dla siebie- ot tak czasami obgadac sasiada, jaki to on jest be i ze ma
              wtyki w U Miasta... Jakoś nudę kawodrzańską zabić trzeba..
              • Gość: misiek Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 18:52
                wszystkich chętnych zapraszam do odwiedzenia kawodrzy dolnej.w programie wycieczki:
                -oglądanie krawężników koło sklepu u wojtasa
                -oglądanie smieci
                -polowanie na sąsiada czy wysypuje śmieci
                -oglądanie nowo położonego asfaltu na ulicy Głównej
                -picie piwa pod sklepem
                -rozmowy egzystencjalne z miejscowymi amatorami wysokoprocentowych trunków
                -wspólne oglądanie zachodu słońca
                ..czekam na inne propozycje
                -A w niedziele wszyscy spotkamy się o 11 w kosciele (będę sprawdzał liste obecności} --żartowałem

-----LUDZIE UWAŻAJCIE BO UTOPICIE SIĘ WE WŁASNYM GÓ....

• Gość: olek Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 18:58
                  sam sie utop we własnym g.nie.a czy corka tego pana odprowadza podatek od
                  tipsow?ktos moglby i na nich doniesc, tak jak oni podkapowuja sklep
              • Gość: hiLife Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 22:22
                jaka kawodrzanska nude?? ta dzielnica tetni zyciem bo w jej zylach
                plynie zielona krew;)))
    • Gość: zosia Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 20:05
      nie wiem kto jest gorszy Respondek czy jego sąsiad- pewnie są siebie
      warci
      • Gość: Pomidor Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:32
        podkapowuja nie tylko sklep ale i inych np.sasiada z drugiej strony, ze
        nielegalnie wybudował przybudówke i zamieszkal tam z rodzinom
        • Gość: rupert Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 22:28
          ej ludziska mialby kto wypozyczyc gruszke do lewatywy??
          • Gość: maniek Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 22.08.07, 22:32
            ja moge pozyczyc ale tylko do piatku bo moja stara wczoraj obzarla
            sie czekoladek i do piatku to juz zacznie smierdziec ja sie nie wysra
            • Gość: kochający inaczej Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 22:56
              Grzesiu mnie też sie podoba Wojtas -może byśmy się umówili w trójke
              • Gość: papryczka chili Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 07:31
                Rupert i maniek to 2w1.Osobnik cierpiący na rozdwojenie jaźni.Pewnie to on smaży
                te donosy, faryzeusz.
                • Gość: ernest ernest:juz nie zyjacy, wymyslony brat mojej siostr IP: *.masterkom.pl 23.08.07, 11:53
                  ej ja to w ogole to mam roztuzinowanie jazni jesli juz cos!
                  • Gość: ernest Re: ernest:juz nie zyjacy, wymyslony brat mojej s IP: *.masterkom.pl 23.08.07, 11:57
                    czyli ernest to tez moj brat!!ej to kto w koncu pisze ja czy ernest??chyba
                    rzeczywiscie mam rozdwojenie jazni;o ale jak przeciez ernest nie zyje? niech
                    ktos mi to wytlumaczy...
                    • Gość: ;-))) Re: ernest:juz nie zyjacy, wymyslony brat mojej s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 14:53
                      zapewne ernestto jakiś ufoludek,zielony na pewno ;-))

Ernesta na prezydenta!!!!!

lub chociaż na biskupa jakiegoś...
                      • Gość: antyfan ernesta Re: ernest:juz nie zyjacy, wymyslony brat mojej s IP: *.masterkom.pl 23.08.07, 15:12
                        ernest to półgłówek z mniejszości pewnie jakiejś,na tyle go znam ze nie chce go znać
                        • Gość: ;-)) Re: ernest:juz nie zyjacy, wymyslony brat mojej s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:15
                          tym bardziej dac go na prezydenta wszystkich.....
    • Gość: jolka Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 12:26
      a co "lampka " ma do powiedzenia -czemu się nie oddzywasz.to ty rozpoczęłas ten temat.założe się ze mieszkasz daleko od tego gościa
      • Gość: zaskoczony Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.masterkom.pl 23.08.07, 22:49
        jolka zostaw lampke w spokoju,gdzie Ci do tego gdzie lampka mieszka,założył
        temat i wymieniamy sie informacjami i pogladami na temat kawodrzy,cos przeszkadza?
        • Gość: zbulwersowany Re: Bezkarność na ul. Głównej IP: *.centertel.pl 24.08.07, 00:07
          jestem zbulwersowany!!!nie wiem jak dlugo jeszcze i dlaczego ale
          jestem zbulwersowany...
      • Gość: Roslin@ jaki z tego morał?? IP: *.centertel.pl 24.08.07, 00:11
        jaki z tego moral??
        "nie opieraj roweru o lodowke bo bedziesz mial garbate dzieci"
        • Gość: koralik Re: jaki z tego morał?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 07:32
          zbulwersowany=roślin@, ty tez donosisz na ludzi,jak im sie lepiej wiedzie?
          • Gość: zaskoczony Re: jaki z tego morał?? IP: *.masterkom.pl 24.08.07, 08:24
            koralik chyba ma coś wspólnego z jolką...szuka intrygi
          • Gość: Roslin@ jaki z tego morał?? IP: *.centertel.pl 24.08.07, 12:42
            co jak co ale kraweznikiem to sie nie ogolisz
            • Gość: esmeralda Re: jaki z tego morał?? IP: *.masterkom.pl 24.08.07, 23:25
              aaaa !!! konsuelll unas błenas noczes !!!
              • Gość: ona Re: jaki z tego morał?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 08:02
                on chodzi w samych slipkach po ulicy siejąc zgorszenie, zeby jeszcze miał co
                pokazac, ale z tego skąpstwa jest tak wyniszczony i chudy, ze strach. zreszta
                jak leci na drugi koniec miasta do sklepu spozywczego, bo tam maja 10gr
                taniej,niz u niego pod nosem to traci resztki kalorii
                • Gość: misiek Re: jaki z tego morał?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 12:25
                  kocham was kawodrzanie !!!!!!!!!!!
                  • Gość: strus Re: jaki z tego morał?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 15:40
                    Odgrażał się tez w stosunku do Melki, ze nie płaci podatków od zreperowanych
                    kości, a jego synek pracuje u jej rodziny.Taka wdzięczność.
                    • Gość: misiek Re: jaki z tego morał?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 20:27
                      dąbrowska to jest inny temat!!!!!!!!
                      • Gość: misiek Re: jaki z tego morał?? IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.07, 20:30
                        dąbrowska to jest bardzo bardzo bardzo zły przykład
                        • Gość: chatier Re: jaki z tego morał?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:49
                          nie podawaj niczyich nazwisk.malka jest bardzo spoko.juz niejednego wyratowała,
                          a taki typek grozi ze ja zapoda gdzie trzeba
                          • Gość: prawie_jak_koń Re: jaki z tego morał?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 23:09
                            dobrze prawisz.kobita umie pomóc i robi co może,a taki cieć będzie
                            podawał jej nazwisko i oczerniał na publicznym forum.pewnie on sam
                            nic nie umie,ma dwie lewe ręce i zawiść go zżera.
                            • Gość: swinka zemsta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 06:38
                              na niego też można donieśc i jego coreczke, co plastki ludziom nakleja na pazury
                              bez podatku, więc nich zostawi melę w spokoju. jego zonka jak dostanie łopatą
                              przez plecy, to mela może być dla niej zbawieniem, bo pomogła już ludziom, dla
                              ktorych lekarze nie widzieli ratunku.mało mu sklepu spożywczego?
                            • Gość: misiek Re: jaki z tego morał?? IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.07, 16:31
                              cieciem to jest twój stary palancie pier-do....niech zgadne pewnie to twoja rodzina pewnie ten wątek założył ktoś znich żeby się zemścić na tym gościu za to ze powiedział ze mela powinna płacić podatek
                            • Gość: OB Re: jaki z tego morał?? IP: 217.98.39.* 29.08.07, 00:17
                              Melka umie pomóc? Jak poszłam do niej, jako dziecko 12 letnie ze zwykłym
                              zwichnięciem ręki, powiedziała mi że na bóle stawu powinnam sobie Mydoklam
                              wziąć... no ludzie to jest tak powazny lek, za kogo ona się ma, żeby proponować
                              farmakologię! I to jeszcze dziecku 12 letniemu, gdzie dzieciom w tymwieku nie
                              podaje się leków tak rypiących wątrobę!

Druga rzecz kręgosłup wstawia "na chama" żadnego masazu tylko łup, łup, wręcz
                              doprowadzić można do uszkodzeń! Ta kobieta nie ma żadnych kwalifikacji, jako
                              rehabilitant, zwykła nie znająca się na sprawie znahorka o zbyt wysokim
                              mniemaniu o sobie.
                              • Gość: lekarz Re: jaki z tego morał?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 08:12
                                "leków tak rypiących wątrobę"- debilka z ciebie, porypany to masz mózg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka