mieszkaniecch 03.11.08, 22:30 sportowecheciny.bloog.pl/ ZAPRASZAMY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nieuczciwyjaworski Re: Bloog Sportowe.Chęciny 04.11.08, 07:54 Towarzystwo Przyjaciół Ziemii Chęcińskiej zorganizowało w kwietniu konkurs fotograficzny gdzie w jury był niejaki Robert Jaworski. Tytuł konkursu to Ziemia Chęcińska w Obiektywie. Zrobiłem najlepsze fotografie nad którymi wiele lat długo pracowałem i zająłem pierwsze miejsce w tym konkursie. Podobno nagrodą jest aparat cyfrowy. Niestety do dzisiaj go nie otrzymałem - jest aktualnie koniec października - pomimo wielokrotnych prób i próśb. Byłem oczywiście dwa razy po niego w Chęcinach - pierwszy raz "nie było jakiejś Pani" a drugi raz "ta Pani nie mogła znaleźć nagrody". Nie zamierzam jeździć do Chęcin trzeci raz co tydzień, w różnych wieczornych terminach i dowiadywać się 'czy już znaleźliście aparat', który mi się należy. Pisałem do organizatorów aby wysłali mi pocztą ale to pozostawało i pozostaje bez odzewu. Sprawa oczywista - nagroda organizatorom zginęła. Jaworski też nie odpisał nawet na list - ma to gdzieś... Może na przesyłkę pocztową 8.50 nie ma - zwracam się do mieszkańców Chęcin aby pomogli finansowo Jaworskiemu. Po prostu ten cały GMOK i Towarzystwo Przyjaciół Ziemii Chęcińskiej i Urząd Gminy w Chęcinach, nie chce mieć z wami nic wspólnego. Nauczcie się przed organizowaniem jakichkolwiek imprez i konkursów słowa UCZCIWOŚĆ. Poza tym cała masa wypowiedzi i mój nick są ciągle na tym chęcińskim forum kasowane i blokowane - cenzura maksymalna - współczuję Wam mieszkańcy chęcin bo ja tu jestem okazjonalnie a Wy na tym forum piszecie cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniecch Re: Bloog Sportowe.Chęciny 04.11.08, 14:39 Człowieku, jak masz problem do Jaworskiego to odwiedź go osobiście i się wyżal a nie zaśmiecasz swoimi głupotami forum. Najwidoczniej uznali, że jesteś beznadziejnym fotografem a twoje wypocone fotki są bezwartościowymi śmieciami. Że ziemia nosi taki idiotów. Jeb..j się w potylicę ciężkim młotem, popaprańcu. "fotografie nad którymi wiele lat długo pracowałem..." I co? I poświęciłeś wiele lat, żeby cię w końcu osrali. Żal mi cię. "Podobno nagrodą jest aparat cyfrowy..." PODOBNO? To nawet nie wiesz co było nagrodą? A konkursy ci się pomyliły? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniecch Re: Bloog Sportowe.Chęciny 05.11.08, 23:43 www.sportowecheciny.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniecch Re: Bloog Sportowe.Chęciny 11.11.08, 16:39 Fotorelacja z gry scenariuszowej w Nadarzynie. Wojna fińsko - radziecka, ponad 450 uczestników i oczywiście ekipa z Chęcin. Koniecznie zajrzyj na www.sportowecheciny.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bacznyobserwator2008 Re: Bloog Sportowe.Chęciny 20.11.08, 18:42 to co robiecie jest świetne i godne wielu naśladowców.zastanawiam się czy macie jakieś wsparcie od władz? pełęn szacunke za to co robicie - szkoda, że Chęciny mają tak mało ludzi pozytywnie zakręconych:) Odpowiedz Link Zgłoś
snk-combat Re: Bloog Sportowe.Chęciny 23.11.08, 18:15 Czołem. Wielkie dzięki za słowa uznania. Wsparcia nie mamy ze strony gminy. Chyba nawet nie wiedzą, że w jaki sposób ludzie spędzają wolny czas, czym się interesują. Współpraca pomiędzy gminą a np naszą drużyną paitballową byłaby nawet ciekawa i korzystna dla obu stron. Jak choćby: 9 listopada wzięliśmy udział w grze scenariuszowej z okazji święta Niepodległości w Nadarzynie pod Warszawą, w której wzięło udział ponad 450 osób z całej Polski. Mogliśmy wystąpić w "barwach gminnych". Ale jak można się dowiedzieć z naszego bloga sportowecheciny.bloog.pl "bawimy" się nie tylko w paintball. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych do udziału w naszych imprezach sportowych. Szczegóły zawsze na bieżąco na blogu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
bacznyobserwator2008 Re: Bloog Sportowe.Chęciny 24.11.08, 08:09 w takim razie przykro mi, że taka inicjatywa nie ma wsparcia wśród władz.może czas droga WŁADZO, aby otworzyć oczy na to czego mieszkańcy gminy naprawdę potrzebują?!!zróbcie coś dla młodych w tym mieście, i nie zapominajcie, że nie każdego zadowala rozrywka na poziomie festynu w remizie...zdaję sobię jednocześnie sprawę, że nie da się zadowolić wszystkich na raz, ale może warto spróbować zrobić coś czego jeszcze nie było.cała reszta już tak oklepana...ciekaw jestem czy jest wśród was chociaż jeden urzędnik z inicjatywą, z pomysłem...będę "bacznie obserwował"! a WAM chłopaki życzę kolejnych fajnych pomysłów i jakiegoś nieprzyzwoicie bogatego sponsora:) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjeciel.jaworskiego Re: Bloog Sportowe.Chęciny 29.11.08, 20:01 Towarzystwo Przyjaciół Ziemii Chęcińskiej zorganizowało w kwietniu konkurs fotograficzny gdzie w jury był niejaki Robert Jaworski. Tytuł konkursu to Ziemia Chęcińska w Obiektywie. Zrobiłem najlepsze fotografie nad którymi wiele lat długo pracowałem i zająłem pierwsze miejsce w tym konkursie. Podobno nagrodą jest aparat cyfrowy. Niestety do dzisiaj go nie otrzymałem - jest aktualnie koniec października - pomimo wielokrotnych prób i próśb. Byłem oczywiście dwa razy po niego w Chęcinach - pierwszy raz "nie było jakiejś Pani" a drugi raz "ta Pani nie mogła znaleźć nagrody". Nie zamierzam jeździć do Chęcin trzeci raz co tydzień, w różnych wieczornych terminach i dowiadywać się 'czy już znaleźliście aparat', który mi się należy. Pisałem do organizatorów aby wysłali mi pocztą ale to pozostawało i pozostaje bez odzewu. Sprawa oczywista - nagroda organizatorom zginęła. Jaworski też nie odpisał nawet na list - ma to gdzieś... Może na przesyłkę pocztową 8.50 nie ma - zwracam się do mieszkańców Chęcin aby pomogli finansowo Jaworskiemu. Po prostu ten cały GMOK i Towarzystwo Przyjaciół Ziemii Chęcińskiej i Urząd Gminy w Chęcinach, nie chce mieć z wami nic wspólnego. Nauczcie się przed organizowaniem jakichkolwiek imprez i konkursów słowa UCZCIWOŚĆ. Poza tym cała masa wypowiedzi i mój nick są ciągle na tym chęcińskim forum kasowane i blokowane - cenzura maksymalna - współczuję Wam mieszkańcy chęcin bo ja tu jestem okazjonalnie a Wy na tym forum piszecie cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
snk-combat NOWOŚCI NA BLOGU !!! 05.04.09, 21:16 Zajrzyj na nasz blog Sportowe Chęciny. Zobacz co u nas nowego, może zechcesz dołączyć do naszej paczki. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś