Dodaj do ulubionych

WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA

IP: *.kielce.msk.pl 31.10.03, 21:54
Proszę cię odejdź czlowieku z naszej KORONY zabierz ze sobą nienależnie
pobraną kasę tylko odejdź JUŻ BŁAGAM! ( I GRAJ SOBIE DALEJ W ULUBIONEGO GOLFA
W W-WIE)
Obserwuj wątek
    • Gość: mały Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 12:15
      A pisałem kiedyś że z dezerterami nie mamy co marzyć o II lidze. Toż to
      śmiecie , które należy wywieść na wysypisko. Brawo Heko!
      • Gość: pawel Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: 80.48.119.* 03.11.03, 12:58
        Przecie dopiero jest koniec rundy jesiennej a wy już płaczecie. Jesteście
        takimi kibicami że jak Korona wygrywa to przychodzicie a jak przegrywa to się
        tylko napinacie. Takim fanom dziękujemy.
        II LIGA II LIGA KORONA
        • zeluq Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA 03.11.03, 14:32
          Gość portalu: pawel napisał(a):

> Przecie dopiero jest koniec rundy jesiennej a wy już płaczecie. Jesteście
          > takimi kibicami że jak Korona wygrywa to przychodzicie a jak przegrywa to
          się
          > tylko napinacie. Takim fanom dziękujemy.
          > II LIGA II LIGA KORONA

nic dodac nic ujac
    • Gość: Mniowiak Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.11.03, 03:59
      Bracia Scyzory.Widzę,że nasze zdania są podzielone.Ja akurat popieram tych z
      pierwszej części.Czy nie za dużo tych wpadek.Kiedyś to już przerabialiśmy a
      było to rok temu wtedy też mieliśmy jeszcze czas.Ale Cracovia to była naprawdę
      silna drużyna i bogata.Wówczas obiecywaliśmy sobie,że za rok to my dopiero
      pokażemy.Wdowczyk dostał wolną rękę i robił co chciał,więc pora i jego ruszyć
      puki nie będziemy się pocieszać,że jest szansa jeszcze awansować z drugiej
      pozycji.Myślę,że najważniejsze jest dla nas wszystkich dobro
      Koronki.POZDROWIENIA
    • Gość: skarpetka Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: *.proxy.aol.com 04.11.03, 06:04
      Jaja zostaly oderzniete na pamiatke przez jakiegos gayowskiego fana w clubie
      Jazowym na Duzeja bez jaj to nic sie nie da, tylko grac w golfa w Warszawie
      albo na Florydzie.czerwona skarpetka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka