Gość: robik IP: *.kielce.msk.pl 31.10.03, 21:54 Proszę cię odejdź czlowieku z naszej KORONY zabierz ze sobą nienależnie pobraną kasę tylko odejdź JUŻ BŁAGAM! ( I GRAJ SOBIE DALEJ W ULUBIONEGO GOLFA W W-WIE) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 12:15 A pisałem kiedyś że z dezerterami nie mamy co marzyć o II lidze. Toż to śmiecie , które należy wywieść na wysypisko. Brawo Heko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: 80.48.119.* 03.11.03, 12:58 Przecie dopiero jest koniec rundy jesiennej a wy już płaczecie. Jesteście takimi kibicami że jak Korona wygrywa to przychodzicie a jak przegrywa to się tylko napinacie. Takim fanom dziękujemy. II LIGA II LIGA KORONA Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA 03.11.03, 14:32 Gość portalu: pawel napisał(a): > Przecie dopiero jest koniec rundy jesiennej a wy już płaczecie. Jesteście > takimi kibicami że jak Korona wygrywa to przychodzicie a jak przegrywa to się > tylko napinacie. Takim fanom dziękujemy. > II LIGA II LIGA KORONA nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mniowiak Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.11.03, 03:59 Bracia Scyzory.Widzę,że nasze zdania są podzielone.Ja akurat popieram tych z pierwszej części.Czy nie za dużo tych wpadek.Kiedyś to już przerabialiśmy a było to rok temu wtedy też mieliśmy jeszcze czas.Ale Cracovia to była naprawdę silna drużyna i bogata.Wówczas obiecywaliśmy sobie,że za rok to my dopiero pokażemy.Wdowczyk dostał wolną rękę i robił co chciał,więc pora i jego ruszyć puki nie będziemy się pocieszać,że jest szansa jeszcze awansować z drugiej pozycji.Myślę,że najważniejsze jest dla nas wszystkich dobro Koronki.POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarpetka Re: WDOWCZYK BŁAGAM - ODEJDŹ ! JEŚLI MASZ JAJA IP: *.proxy.aol.com 04.11.03, 06:04 Jaja zostaly oderzniete na pamiatke przez jakiegos gayowskiego fana w clubie Jazowym na Duzeja bez jaj to nic sie nie da, tylko grac w golfa w Warszawie albo na Florydzie.czerwona skarpetka. Odpowiedz Link Zgłoś