Gość: Yahagi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 14:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=68&w=8810687 u nas ostatnie takie poruszenie było przy okazji remontu Sienkiewki.. Pozdrawiam tych co w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drs Re: Szacunek dla Radomia 10.11.03, 15:54 Po prostu walczą o to swoje miasto i szanse dla niego jak mogą i jak najlepiej umieją,nic tylko pozazdrościć.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Szacunek dla Radomia IP: proxy / 10.1.0.* 10.11.03, 16:08 Życzę Radomiowi i Radomianom wszystkiego najlepszego!!! Życzę, aby spełniło się Ich marzenie o lotnisku!!! Życzę, aby lotnisko przyniosło Im wiele pomyślności!!! Ku pokrzepieniu pozwolę sobie zadedykować Im poniższy wiersz Jana Brzechwy. Pokój zwycięży W maszyn łoskocie, w murów potoku Plan Sześcioletni drogę swą skraca. Praca i pokój! Praca i pokój! Pokój zwycięży! Pokój i praca! Coraz nas więcej, coraz nas więcej Zapalających pochodnie w mroku, Rąk swych uściskiem pozdrówmy ręce Tych, którzy pracą walczą o pokój. Walczą o pokój w codziennym znoju Ręce oracza w pracy najpierwsze, Jadą traktory - w imię pokoju, W imię pokoju rodzą się wiersze. W imię pokoju coraz to głębiej Ręka górnika świder obraca, Z hut wylatują białe gołębie, Pokój zwycięży! Pokój i praca! Coraz nas więcej, coraz nas więcej Zapalających pochodnie w mroku, Rąk swych uściskiem pozdrówmy ręce Tych, którzy pracą walczą o pokój. Lud nie ustanie w pracy i walce, Wyją syreny przeciągłym świstem, Sterczą kominy fabryk jak palce, Grożą jak palce imperialistom. W imię pokoju przyśpieszmy kroku, Niechaj z nas każdy siły wytęży, Plan Sześcioletni walczy o pokój, Plan wykonamy! Pokój zwycięży! Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Szacunek dla Radomia 10.11.03, 17:12 serdeczne dzieki :-) pozdrawiam kielce i kielczan :-) iso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Szacunek dla Radomia IP: proxy / 10.1.0.* 10.11.03, 17:17 isoxazolidine napisał: > serdeczne dzieki :-) > > pozdrawiam kielce i kielczan :-) > > iso Nie ma za co! Sam przyłączyłby się do Waszej akcji wysyłania listów, ale gdyby przyszło z Kielc, to mogłoby chyba zaszkodzić :))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Szacunek dla Radomia IP: uroczysko:* / 10.140.18.* 11.11.03, 01:40 isoxazolidine napisał: > serdeczne dzieki :-) > > pozdrawiam kielce i kielczan :-) Kielczanie są super. Mieszkam tu od 1974r. Nigdy nie doswiadczyłam ,by z powodu mojego pochodzenia (z Radomia)ktoś mi dokuczał. Czuję się tu dobrze,mam dużo przyjaciół , "wrosłam "w to miasto.Jest tu ślicznie. Trzymam kciuki ,zeby było to lotnisko w Radomiu. Pozdrawiam radomiaków. Odpowiedz Link Zgłoś