Dodaj do ulubionych

CO MYŚLICIE O TORUNIU

IP: *.torun.mm.pl 21.11.03, 17:54
Obserwuj wątek
    • Gość: myslik Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.msk.pl 21.11.03, 20:07
      jest OK i do tego wygląda jak miasto

pozdro
      • Gość: jurek Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 21:29
        Gość portalu: myslik napisał(a):

> jest OK i do tego wygląda jak miasto
        >
        > pozdro

wyglada jak miasto czyli jest taki jak kielce
        • Gość: paranoik Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: 213.199.233.* 21.11.03, 21:38
          skoro pytasz...
          miasta nie znam, jedyne co to starowke - robi wrazenie wieksze niz krakowska...
          przynajmniej jak dla mnie :)
        • Gość: MYSLIK Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.msk.pl 21.11.03, 22:44
          Gość portalu: jurek napisał(a):

> Gość portalu: myslik napisał(a):
          >
          > > jest OK i do tego wygląda jak miasto
          > >
          > > pozdro
          >
          > wyglada jak miasto czyli jest taki jak kielce

TAK? TO SOBIE POPATRZ BULWAR NAD WISŁĄ JADAC NAD NIA MOSTEM , PRAWDA JAKA
          SLIZNA STAROWKA KIELC? DO NATIONAL GEAGRAFIC SIE NADAJE
          • Gość: jurek Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 23:17
            Patrzenie przez pryzmat jednej rzeczy jest troche plytkim
            rozumowaniem.Proponuje porownac wiele czynnikow,przeczytac o problemach jednego
            i drugiego miasta i wtedy mozna wyrazic obiektywna opinie.
            • Gość: Yahagi Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 00:19
              Ja troche w Toruniu mieszkałem. Niedalego Gianta.. Poza starówką ktorej
              zazdroszcze - jestem rozczarowany. Wiadukt, ktory mieliscie / macie w remoncie
              (wylot na Warszawe) to ścisła tragedia...moze byłem w złym momencie ..??? Meble
              na dworcu PKP ? No to juz troche przesada....
    • Gość: Mieszkaniec Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 22.11.03, 00:31
      Ja przepraszam ale skoro pytasz to Toruń kojarzy mi się wyłacznie z: piernikami,
      Kopernikiem, jednostkami wojskowymi i Ojcem Derektorem:D

W każdym razie pozdrawiam
      • okurwa Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU 22.11.03, 01:04
        Pieprzenie, tam jest uniwersytet, o który lokalne władze troszcza sie jak o
        laleczke, zawsze mieli mieszkania dla kadry! sic! to problem zero, a jeszcze im
        potem segmenty buduja.

ten widok na bulwar to symbol [ ten widok, bo widzisz i nic nie trzeba gadac,
        jak z koniem] historii i ix wiekow kielc, z czego 8 nie udokumentowane
        taki zarcik, wezykiem;

wystatczy spojrzec,
        a yahagi jak rozmawiales tam ze zwyklymi ludzmi, to nie widzisz dzis róznicy?
        tylko szczerze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka