roberto.65 25.01.02, 17:56 Pozdrawiam Forum Kielc!:))Czy odwiedzacie Wroclaw? Jesli nie, to zaprzaszamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapus Re: Pozdrowienia z Wroclawia. 25.01.02, 23:45 A czy wiecie, ze Gazeta we Wroclawiu rozdaje kubki z napisami za kazde 10.000 postow???.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaK Re: Pozdrowienia z Wroclawia. IP: *.kielce.uw.gov.pl 29.01.02, 13:52 Gdy widze napis Wroclaw moje serce sie raduje. Choc od dluzszego juz czasu mieszkam w Kielcach do konca zycia bede zywila sentyment do tego pieknego miasta i marzyla, ze kiedys znow powroce w moje rodzinne strony. Goraco i serdecznie pozdrawiam Ciebie i wszystkich Wroclawian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrok Re: Pozdrowienia z Wroclawia. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:09 od wielu lat nie mam kontaktu z pięknym Wrocławiem, ale uwielbiam to miasto. A poza tym kocham Kielce :-))) Jeśli kiedyś będę bogaty ;-D to będę miał 2 domy - 1 we Wrocławiu, a drugi w Kielcach. A trzeci w Paryżu. Kończę, bo zaczynam przesadzać z tą fantastyką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Pozdrowienia z Wroclawia. IP: *.kielce.tpsa.pl 29.01.02, 18:34 Wrocław obok Szczecina należy do tych miast w kraju, które darzę największą sympatią. Zawsze we Wrocku zatrzymywalem sie w drodze w Karkonosze i w powrotnej. Fajne miasteczko. Spiż nadal istnieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Pozdrowienia z Wroclawia. IP: 10.0.0.* 30.01.02, 08:26 Uczę się we Wrocławiu, pierwszy zjazd to niezapomniane wrażenia rynek jak z klocków lego, odlotowe lokale i super ludzie. Wspaniałe miasto bywam tam praktycznie co miesiąc od czterech lat i ciągle mnie pozytywnie zaskakuje. Jest tylko jeden minus zapach! Odpowiedz Link Zgłoś
wicca Re: Pozdrowienia z Wroclawia. 30.01.02, 12:41 Wrocław ma niepowtarzalny klimat! Snobistyczny, nadęty Kraków się nie umywa! Cieszę się, że mogę tam bywać od czasu do czasu. Zawsze, niestety, za krótko. Pozdrawiam i zapraszam do miasta z pomnikiem Milesa Davisa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Pozdrowienia z Wroclawia. IP: 10.0.0.* 30.01.02, 13:39 Zgadzam się z poprzednikiem lubię Kraków i szanuje ludzi którzy tam mieszkają i bywają ale rynek w Krakowie nie umywa się do Wrocławskiego może po renowacji tych obskurnych kamieniczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amapola Re: Pozdrowienia z Wroclawia. 30.01.02, 14:44 Wroclaw to jest to miasto!..uwielbiam !:)Stanowczo za rzadko tam jezdze! Hotel Sajgon(:),z oknami na kosciol sw.Wojciecha i Galerie Dominikanska...Wita Stwosza i Rynek...no i ludzie..normalni...ale sie rozmarzylam.! Pozdrawiam Wroclawian ! Odpowiedz Link Zgłoś
archie78 Re: Pozdrowienia z Wroclawia. 30.01.02, 15:15 Dzięki Wam wszystkim! Ale fajnie piszecie o moim mieście... Od razu się raźniej czuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teymyr Re: Pozdrowienia z Wroclawia. IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:31 Ja dorzucę jeszcze swoje 3 grosze, choć oryginalny z pewnością nie będę:-) Bywam we Wrocku od małego 2-3 razy do roku - krótko, acz regularnie. I od kiedy pamiętam uparcie rozpowiadam, że w przyszłości wyprowadzę się właśnie tam... Heh, może już za rok na studia...?? BTW. Text jeszcze z czasów PRLu, kiedy to jeździłem maluchem (oczywiście na tylnym siedzeniu :), w którym pewnie nawet nóg nie było gdzie włożyć (bo miejsce dla nich przeznaczone zajmowały torby z jedzeniem), 6 godzin za Kielcami, tuż przed Wrockiem: "- Taaatooo, czy to już zagranica?" :-)) Odpowiedz Link Zgłoś