Gość: Lq IP: *.wichrowe.net.pl 08.12.03, 17:18 A może to Miś Kolabor??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BS Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:24 lamki są przecież elektryczne ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚC RADIA M Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 18:39 Znowu Krzyś Przybylski(ten od bezpieczeństwa Pana Prezydenta Wojciecha)nie dopilnował.Ja bym mu nie zapłacił ani grosza.Posadził bym nieroba na całą noc lub noce ,aby choinki pilnował.Jakie On urządza bezpieczeństwo w mieście ,kiedy pod jego oknem wspinają się na piękną choinkę (zapalaną z pilota) i łamią czubkowi,czubek.Krzyś napewno wszcznie czynności operacyjne i przy pomocy dawnych swoich agentów SB, zatrudnionych obecnie w ratuszu wykryje sprawcę.Tak mu dopomóż Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.slowoludu.com.pl 08.12.03, 18:41 nie ma szczęścia nasz ratusz... latem jakieś krasnoludki posadziły przed magistratem konopie, teraz krasnale łamią czubek choinki... aż strach pomyśleć, co jeszcze może się wydarzyć! A pan Krzyś Papuda (od bezpieczeństwa i sytuacji kryzysowych w urzędzie) przekonywał, że wszystko jest pod kontrolą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yenek Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 19:40 A w urzędzie Pana Prezydenta Wojciecha (Świętego od papug) same Krzysie.Krzysie te niezbyt zdolne zdaje mi się?Czy to Krzyś Przybylski,czy Papuda nic im się nie uda!Panie Wojciechu ,Panie Prezydencie zmien Pan gamoniow juz na zakrecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sufler Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: 213.241.73.* 08.12.03, 20:34 Jeśli chodzi o te lamki zasilane elektrycznie można by dorosłe lamy i może nie było by potrzeby zasilać ich ????? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala Kompromitacja... kompromitacja... kompromitacja... 08.12.03, 23:16 W centrum miasta takie wybryki. A gdzie policja ?! Na co ja płacą podatki ?! Żeby nam prezydenta nie ukradli z fotelem............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB A szyldy IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.12.03, 23:31 Co tam choinka, skoro z UM znikają tablice informacyjne, po które należy się wspiąć po drabinie lub zrobić piramidę? Może to Pani Poseł Kizińska? Pani Poseł jest wszak gibka i piramidy Jej nieobce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAZA Re: Kamera IP: *.ne.client2.attbi.com 09.12.03, 03:31 Kamera byla by dobrym prezentem. Nie jestem za tym aby podgadano mieszkancow. Ale w tej sytuacji byla by skuteczna. Dla uprzejmosci nalezalo by poinformowac ze taka kamera bedzie zainstalowana. Pozdawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Kamera IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 08:22 Kamera koniecznie w WC.Czy pan Prezydent i jego kolesie myją ręce i czy mają czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: 212.244.153.* 09.12.03, 09:36 Ja wiem CYGANY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zomowiec Re: Wiadomo! Robert S. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 20:17 Czy ormowiec ten od krzysia Przybzlskiego tu sie do nas przysiadl.Pilnuj ormowcu tego drzewka,niech kazde dziecie o nim pamieta.Te darmozjady opite takie,ze machna reka na kazda dreke. Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? 10.12.03, 13:11 Gość portalu: Lq napisał(a): > A może to Miś Kolabor??? Nie to Wojciechowi się w nocy przypomniało że nie zamontował gwiazdy na czubku! Odpowiedz Link Zgłoś