Dodaj do ulubionych

Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem?

IP: *.wichrowe.net.pl 08.12.03, 17:18
A może to Miś Kolabor???
Obserwuj wątek
    • Gość: BS Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 17:24
      lamki są przecież elektryczne ...
    • Gość: GOŚC RADIA M Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 18:39
      Znowu Krzyś Przybylski(ten od bezpieczeństwa Pana Prezydenta Wojciecha)nie
      dopilnował.Ja bym mu nie zapłacił ani grosza.Posadził bym nieroba na całą noc
      lub noce ,aby choinki pilnował.Jakie On urządza bezpieczeństwo w
      mieście ,kiedy pod jego oknem wspinają się na piękną choinkę (zapalaną z
      pilota) i łamią czubkowi,czubek.Krzyś napewno wszcznie czynności operacyjne i
      przy pomocy dawnych swoich agentów SB, zatrudnionych obecnie w ratuszu wykryje
      sprawcę.Tak mu dopomóż Bóg.
    • Gość: megi Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.slowoludu.com.pl 08.12.03, 18:41
      nie ma szczęścia nasz ratusz...
      latem jakieś krasnoludki posadziły przed magistratem konopie, teraz krasnale
      łamią czubek choinki... aż strach pomyśleć, co jeszcze może się wydarzyć! A pan
      Krzyś Papuda (od bezpieczeństwa i sytuacji kryzysowych w urzędzie) przekonywał,
      że wszystko jest pod kontrolą...
      • Gość: Yenek Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.03, 19:40
        A w urzędzie Pana Prezydenta Wojciecha (Świętego od papug) same
        Krzysie.Krzysie te niezbyt zdolne zdaje mi się?Czy to Krzyś Przybylski,czy
        Papuda nic im się nie uda!Panie Wojciechu ,Panie Prezydencie zmien Pan
        gamoniow juz na zakrecie!
    • Gość: Sufler Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: 213.241.73.* 08.12.03, 20:34
      Jeśli chodzi o te lamki zasilane elektrycznie można by dorosłe lamy i może nie
      było by potrzeby zasilać ich ?????
    • wojciech.domagala Kompromitacja... kompromitacja... kompromitacja... 08.12.03, 23:16
      W centrum miasta takie wybryki. A gdzie policja ?! Na co ja płacą podatki ?!

Żeby nam prezydenta nie ukradli z fotelem.............
    • Gość: BBB A szyldy IP: *.wl.kielce.octava.net.pl 08.12.03, 23:31
      Co tam choinka, skoro z UM znikają tablice informacyjne, po które należy się
      wspiąć po drabinie lub zrobić piramidę?
      Może to Pani Poseł Kizińska? Pani Poseł jest wszak gibka i piramidy Jej
      nieobce :)
      • Gość: MAZA Re: Kamera IP: *.ne.client2.attbi.com 09.12.03, 03:31
        Kamera byla by dobrym prezentem. Nie jestem za tym aby podgadano mieszkancow.
        Ale w tej sytuacji byla by skuteczna. Dla uprzejmosci nalezalo by poinformowac
        ze taka kamera bedzie zainstalowana.
        Pozdawiam.
        • Gość: Zenek Re: Kamera IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 08:22
          Kamera koniecznie w WC.Czy pan Prezydent i jego kolesie myją ręce i czy mają
          czyste.
    • Gość: Tom Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? IP: 212.244.153.* 09.12.03, 09:36
      Ja wiem CYGANY
      • Gość: ormowiec Wiadomo! Robert S. IP: *.czajen.pl 09.12.03, 12:58
        • Gość: Zomowiec Re: Wiadomo! Robert S. IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 20:17
          Czy ormowiec ten od krzysia Przybzlskiego tu sie do nas przysiadl.Pilnuj
          ormowcu tego drzewka,niech kazde dziecie o nim pamieta.Te darmozjady opite
          takie,ze machna reka na kazda dreke.
    • basia996 Re: Kto złamał choinkę ustawioną przed ratuszem? 10.12.03, 13:11
      Gość portalu: Lq napisał(a):

> A może to Miś Kolabor???
      Nie to Wojciechowi się w nocy przypomniało że nie zamontował gwiazdy na czubku!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka