swift.gl 09.12.03, 12:51 Witam serdecznie, czy może ktoś z Was wie, czy w Kielczach działa jakiś operator telefonii stachjonarnej oprócz tepsy? Zgóry dzięki za info, pozdrowienia z forum Warszawy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swift.gl Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 14:44 Dzieki i sorry za byki w poprzednim poscie - troche sie dzis spiesze :-) Szacuneczek dla Kielc! Odpowiedz Link Zgłoś
awa160 Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 15:33 a gdzie ta Netia jest? Odpowiedz Link Zgłoś
swift.gl Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 15:42 Tego nie wiem, przynajmniej jesli chodzi o Kielce, ale najpredzej powiedza Ci pod 0-801 802 803. U nas jest cala dyskusja o tepsie, jak chcecie to zerknijcie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=9562533&v=2&s=0 Ponownie pozdroovka, milego wieczoru :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahagi Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.03, 16:25 Netia działa w Ostrowcu, w Kielczech nie ma nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
zeluq Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 22:26 Gość portalu: Yahagi napisał(a): > Netia działa w Ostrowcu, w Kielczech nie ma nikogo przyznam, ze nie znam nikogo kto by mial netie, ale na manifestu na wysokosci bocianka sa studzienki netii wiec tym sie zasugerowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
awa160 Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 16:55 W Kielcach nie ma Netii i dlatego zadałem to pytanie,czemu kolega ma być okłamany ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka991 Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 09.12.03, 21:29 Dla rozmów międzymiastowych i komórek polecam NOM (niezależny operator międzystrefowy) - 1044 .Mogę do Ciebie wysłać przedstawiciela.+ Odpowiedz Link Zgłoś
swift.gl Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 10.12.03, 08:15 Witam serdecznie z W-wy i dziekuje za wszystkie informacje. Moze to ja sie niezbyt precycyjnie wyrazilem - chodzilo mi o operatora realizujacego wszystkie rodzaje połączeń, a nie tylko np. miedzystrefowe. A pytanko bylo spowodowane tematem, jaki walkujemy na warszawskim forum, w ktorym ktos, kto mieszka w W-wie ale jest z Kielc i ma tam mame, ktora chcialaby zmienic operatora, zapytal, czy ktos wie, czy w Kielcach jest cos oprocz tepsy. Swoja droga to istne nieporozumienie, zeby w tak duzym miescie byla TYLKO tepsa - zycze, aby wkrotce zawitala do Was konkurencja - my w W-wie zaczniemy sie chyba masowo przerzucac do innych operatorow, ja juz jesztem szczesliwym abonentem konkurencji :-) Pozdrowionka & milego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: Pytanie o alternatywę dla TPSA 10.12.03, 13:16 A my ciągle jeszcze jesteśmy okradani przez TPSA Odpowiedz Link Zgłoś