Gość: PZPN IP: *.chello.pl 09.06.09, 20:10 KORONA ma ekstraklasę!!!!!!!!!!!!Mam przeciek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: OLO W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.chello.pl 09.06.09, 20:13 KORONA w ekstraklasie!!!!!!!!!!!!! Mam przeciek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masz wyciek W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: 81.219.189.* 09.06.09, 20:18 a nie przeciek ! autor artykułu popełnił kardynalny błąd. Jeżeli Trybunał przekaże sprawę do ponownego rozpatrzenia, to niestety, wcale nie da nam automatycznie ekstraklasy !!!!!! Trzeba będzie czekać, aż ruszy od nowa cała machina w PZPN, a tymczasem sezon zacznie się z Widzewem. SKIEROWANIE SPRAWY DO PONOWNEGO ROZPATRZENIA NIE OZNACZA DEGRADACJI WIDZEWA. BĄDŹ DZIENNIKARZEM REDAKTORKU, A NIE KIBICEM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:27 Mam nadzieję, że Sąd Najwyższy faktycznie okaże się sądem i wyda sprawiedliwy werdykt. A sprawiedliwy werdykt, to degradacja Widzewa. Skoro Korona, Zagłębia, KSZO i wiele, wiele innych drużyn zostały zdegradowane za przestępstwa korupcji, to w państwie prawa, aq za takie uchodzi również Polska, taka sama kara musi spotkać bezkarny do tej pory Widzew. Chyba, że Polska jest krajem, w którym również Sąd Najwyższy stosuje jedną miarę prawa dla jednych, a inną dla drugich? Za kilka godzin będzie wszystko jasne, czy żyjemy w kraku narmalnym , czy w kraju, w którym mafia jest silniejsza od Sądu Najwyższego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dudek W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 20:44 Nie wiem czy przy zielonym stoliku Korona zostanie przywrócona do ekstraklasy ale wiem, że jest klubem zarządzanym wyjątkowo fatalnie. Świadczy o tym cały miniony sezon a w szczególności runda rewanżowa. Tylko frajerstwu Podbeskidzia zawdzięcza Korona ewentualne baraże, w których i tak nie ma wiekszych szanas z Cracovią. Nic dziwnego, że Dudka wznosi modły do NSA. Moze nam lepiej powie jakich to watościowych graczy ściągnął do zepspołu bądź jakich pozyskał sponsorów - czy pan Dudka znalazł pieniadze chociaż na swoja pensję? I czy to jest ten sam prezes Dudka, który ostatecznie rozwalił pozostałości po Błękitnych Kielce (tzw. KKP Kielce). Widać, że Lubawski jest podpuszczany przez cwanych misiów i cała wiedze o futbolu opiera na ich podszeptach. Nie zdaje sobie sprawy ile w związku z tym bedzie jeszcze musiał dołożyć z miejskiej kasy do tego interesu - szczególnie w tzw. ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rts W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: 82.139.27.* 09.06.09, 22:13 Mam nadzieję, że decyzja ws korony (jedna z najwiekszych korupcji w polskiej piłce) zostanie utrzymana w mocy a w barazach cracovia pokaze im gdzie ich miejsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO Re: W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.chello.pl 09.06.09, 22:20 CRACOVIA to dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.ghnet.pl 09.06.09, 22:58 Cóż za strumień świadomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CK Re: W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: 77.223.217.* 09.06.09, 23:24 Albo korupcja sie przedawnia i tym samym Korona będzie przywrócona do Ekstraklasy (powiększą ligę) albo korupcja się nie przedawnia i Widzew zostanie sprawiedliwie ukarany! Są dwie opcje ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.nowinynet.pl 10.06.09, 09:27 Niektórzy się łudzili,że w naszym kraju jest sprawiedliwość.Otwórzcie naiwni oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera-live W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:49 Jest sprawiedliwość. Kupowałeś mecze to siedź cicho. Trzeba było uczciwie grać. Przez takie tałatajstwo w polskiej piłce mamy takie mecze jak z IRAKIEM, RPA, IRLANDIĄ, SŁOWACJĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.M. Re: W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.nowinynet.pl 10.06.09, 10:08 Siekiera!Kibicuj ty temu swojemu Vive i nie zabieraj głosu w temacie Korony.Tu chodzi o Widzew,a nie Koronę!Tryskasz jadem nienawiści i udajesz,że nie rozumiesz powodów rozczarowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glitol Re: W środę rano decyzja w sprawie Korony IP: *.ruch.com.pl 10.06.09, 10:11 Tylko, że Korona za działania zarządu i trenera poniosła już karę (degradacja) w Żydzew nie Odpowiedz Link Zgłoś