Dodaj do ulubionych

Awaria Neostrady. Usunięta, ale...

29.07.09, 21:29
Chciałbym pożegnać się z usługami Telekomuny Francuskiej.
Oczekuję internetu,telefonu oraz być może tv po łączu telefonicznym.
Jakich operatorów mamy w Kielcach?
Byłbym wdzięczny za info i ewentualne uwagi korzystających
z usług poza tepsą.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.chello.pl 29.07.09, 21:57
      UPC
      • Gość: antykorupter Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 21:59
        w kielcach, to tylko gołębie, chociaż podobno ostatnio pojawił się goniec.
        • Gość: bo Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:03
          siedziały na drzewie gołębie
          jeden grucha,a drugi jabłco
    • e.robson34 Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... 29.07.09, 22:07
      Z powodu jednej awarii rezygnujesz z usługi? Przecież takie rzeczy zdarzają się
      u wszystkich opów...

• thekaroten Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... 29.07.09, 22:18
        Zwłaszcza, że akurat w TP jakość Internetu jest całkiem przyzwoita.*

* - przyzwoita, co oznacza przepustowość zgodną z wykupioną opcją i rozsądny
        czas likwidacji awarii; nie oznacza braku wpadek ani przyzwoitej jakości obsługi
        klienta
        • Gość: jajco Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: 94.254.221.* 30.07.09, 21:26
          * - przyzwoita, co oznacza zaledwie 3 - 4 przerwy dziennie. Męczyłem się 3 lata.
          A teraz mam PlayOnline (dokładnie połowa ceny Neostrady)- zero rozłączeń. Wada
          limit 5 GB. Ale coś za coś :-)
          • Gość: zkielc Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: 188.33.117.* 09.08.09, 11:03
            Również korzystam z Playa i jestem zadowolony. Internet w miarę szybki i co
            ważne niezawodny. Wyrosła Neostradzie konkurencja..
          • Gość: inka-7 Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 11:32
            Zgadzam się z jojco,internet z Tp.jest do niczego.Co to za internet który się
            rozłancza,chodzi jak by chciał a nie mógł.Niby po kablach a takie g.... i takie
            drogie.Więcej się nie dam nabrać!!!!
      • maruda_kielce Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... 29.07.09, 23:12
        w sumie neo może być. a właściwie mogłoby gdyby nie przymus utrzymywania
        telefonu - oczywiście moiżesz zrezygnować ale wiąże się to z podniesieniem ceny
        neo o ok. 30zł czyli wychodzi na to samo.
        a co do jakosci usług - 2 lata temu wymieniałem 3 czy 4 modemy bo były
        padnięte.jechałem do salonu przywoziłem modem, podłaczałem go nie działał i
        powrót żeby wymienić na kolejny. mialem tez 20 dniową przerwę w świadczeniu
        uslugi bo nie umieli usunąć awarii...też pozegnam TP
    • Gość: klakier Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:22
      Wielkiego wyboru w kielcach i okolicach nie ma. Akurat TP prezentuje wysoką
      jakość usług, a awarie zdarzają się bardzo rzadko (wiem, bo mam neostradę od
      początku istnienia tej usługi).
    • Gość: jarek Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.kielce.vectranet.pl 29.07.09, 22:37
      vectra-zależy gdzie mieszkasz-na sadach złoty pakiet+2 MB 59 pln,przy tym
      telefon - 30pln-w tym 100 minut;SUSI(radiówka)-4 MB39pln,a innych sieci masz
      kupę!!!pozdro.
      • Gość: torpeda Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: 188.33.95.* 13.10.09, 16:28
        nigdy nie podpisuj umowy z Vectrą - jak będziesz miał zamiar to przedtem UWAŻNIE
        !!!! przeczytaj umowę - zwróc uwagę na mozliwosc rozwiązania ww umowy oraz jakie
        warunki musisz spełnić ( to ze mozna to robić w okresach 6 miesięcznych (
        spóźnisz sie 1 dzień z wypowiedzeniem następne mozesz dopiero za 6 miesięcy
        złożyć ) to zwyczajny bandytyzm i z tego co wiem dostali za to karę od UOKiK ale
        nic sobie z tego nie robią, wiec widzisz jakie mają podejscie do klienta
    • Gość: kamil Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: 62.87.154.* 30.07.09, 13:36
      We Wrocławiu jest tego zdecydowanie więcej, ale mimo wszystko TP i tak daje
      najlepsze warunki.
      Wszystkie pozostałe znacząco spowalniają jak bachory popowracają ze szkół.
      Ja akurat ciągnę teraz neta z dialogu, nie mam w sumie innego wyjścia.
      Ale cenowo naprawdę nie jest to super oferta, a awarii też mam w cholerę i to
      często kilkudniowych. A dodzwonić się tam i dowiedzieć coś konkretnego to już w
      ogóle masakra.

Pozdrawiam Kielce
    • e-czesiek Awaria Neostrady. Usunięta, ale... 30.07.09, 14:01
      mam radiówkę 2 mb/s i jest o niebo lepsza od ciągle wieszającej się Neostrady.
    • Gość: *** Re: Awaria Neostrady. Usunięta, ale... IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.09, 20:54
      www.vectra.pl/kontakt,11,1,0.html
    • Gość: ... AWARIA Internetu na Czarnowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.09, 12:40
      Już czwarty tydzień (od 21 września 2009) trwa awaria telekomunikacyjna, w wyniku której wielu abonentów podłaczonych za pomocą linii TPSA nie ma dostępu do Internetu na kieleckim osiedlu Czarnów. Telefony działają, ale nie ma łącza do ogólnoświatowej sieci komputerowej. Skutki awarii dotknęły zarówno abonentów TPSA, jak i innych operatorów, którzy korzystają z Internetu na łączu TPSA, np. Netii.
      Na kolejne pytania kierowane do biur obsługi klientów TPSA i NETII o termin usunięcia awarii otrzymuję tylko prośby o cierpliwość. W rozmowach z konsultantami i serwisantami pojawia się informacja o awarii masowej, ale nikt nie jest w stanie podać terminu jej usunięcia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka