nie-niebieski 13.08.09, 09:34 W ten sposób właśnie są marnotrawione publiczne pieniądze. A może Pani Dziennikarka wzięła by się do pracy i robiła to za co jej płaci Państwo, może jest przerost etatów w policji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sędzia Re: Policjantka z drogówki robi wywiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:17 To dobrze,że policjanci mają swoje pasje.Akurat ta osoba znana jest z pracowitości.A to,że pisze w wolnym czasie, to co komu do tego. Zazdrośćisz niebieski pajacu? Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Policjantka z drogówki robi wywiady 13.08.09, 13:54 To byl wywiad z przelozonym/stopien mniej wazny/,wiec musial sie udac. Plebanow,sukienkowych nalezy gonic z wszystkich instytucji panstwowych a nie stac przed nimi na bacznosc.Szkoda czasy tej policjantki/moze robila to na rozkaz,lub moher w policji?/,szkoda forsy na kapelanow,no i WSTYD taki cywilizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Policjantka z drogówki robi wywiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.09, 13:57 Ty niebieski, ucz się!!! Wziełaby to jest forma osobowa czasownika, pisze się łącznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Policjantka z drogówki robi wywiady IP: *.chello.pl 13.08.09, 18:25 To dobra informacja, że w Policji świętokrzyskiej pracują osoby utalentowane. Czytałam o Zielińskiej Brudek, że zwyciężała w różnych konkursach literackich. To ważne żeby pogodzić pracę i rozwijać swoje zainteresowania. słuchaj niebieski chyba cię zazdrość zżera że nie możesz się niczym wykazać bo jesteś cienias. Ach ta ZAZDROŚĆ !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajoma-to-ja Policjantka z drogówki robi wywiady 17.08.09, 19:50 Znam Anie z dawnych czasów. Wspaniała osobowość.Nie wiedziałam, że pracuje w kieleckiej policji.Nie rozumiem też człowieka ,, nie niebieskiego" dlaczego krytykuje osobę której nie zna i nie ma zielonego pojęcia o jej pracy. Gratuluje Aniu wydania książki na pewno ja przeczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: Policjantka z drogówki robi wywiady IP: 78.131.135.* 18.08.09, 14:22 Aniu, jesteśmy z Tobą. Gratuluję Ci i pisz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Policjantka z drogówki robi wywiady 18.03.10, 17:16 Ona kiedyś pracowała w Tarnobrzegu w komendzie wojewódzkiej. W Radiu Kielce była kiedyś taka audycja Autoradio Motoradio i zawsze łączyli się z Radomiem i Tarnobrzegiem. Właśnie z Tarnobrzega ona zdawała relację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płatnik podatków Re: Policjantka z drogówki robi wywiady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 17:30 Dziewczyna niech sobie pisze, ale nie mozna godzic sie z wykorzystywaniem budżetowych pieniedzy policji ( tak ! ) na wydawanie książek i to o kapelanach. To jest największa bzdura !Podatnicy tego sobie nieżyczą.Zaraz pojawi sie inny, co bedzie pisał o lesie lub snach. Odpowiedz Link Zgłoś