Dodaj do ulubionych

CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 12:00
Moim zdaniem całkiem fajny, tylko oby średnia wieku była wyższa niz 18 lat...
Ale sądzę,że dopóki bilety będą droższe to "młodzież" będzie chodziła do
Novej.
Obserwuj wątek
    • Gość: robo Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 12:11
      Dla mnie średnio, za dużo ludzi.A ile kosztuje bilet na tygodniu?
    • Gość: zenek Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 08:06
      Recepta na klub w Kielcach. Wez 4 zlodziei i 500.000 zl a ludzie z miasta beda
      sie cieszyc. Gdzie jest policja na ta pralnie brudnych pieniedzy
    • Gość: 3nasty Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 212.160.111.* 06.01.04, 12:08
      Zenek się filmów z Lindą naoglądał i teraz to miasto jest za małe dla nas
      dwóch :) Weź się Zeniu lepiej do roboty i nie licz cudzych pieniędzy. Klub
      pierwsza klasa, mam nadzieję że będzie tylko lepiej. Wreszcie coś zaczyna się
      dziać w tym smutnym jak ... mieście. Jeśli chodzi o bileciki to wiem już że
      Panie mają zawsze wstęp wolny, a Panowie w zależności od imprezki, ale raczej
      tylko w weekend. No cóż, gdzieś te brudne pieniądze trzeba wydawać. Pozdrawiam
      wszystkich, nawet Zenka (szkoda mi chłopaka) :)
      • Gość: student Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 09.01.04, 23:20
        Pompa w tym "klubie" powiedział do mojej znajomej "wyj***ć ci w ryj??". No
        comments... jak to pompy... :)
        • Gość: iza Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 03:08
          Następna wylęgarnia dresów i hołoty
          • Gość: Filip Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 69.156.224.* 10.01.04, 06:58
            Wreszcie coś zaczyna się
            dziać w tym smutnym jak ... mieście.

Jak na wlasciciela lokalu jestes optymista, no tak bo polgowki nabijaja ci
            kieszenie forsa.
            • hamsterek Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 10.01.04, 12:22
              Jestem załamany! :-((
              Miał być klub muzyczny. W piątki maiła być muzyka klubowa. Wybrałem się
              specjalnie wczoraj do Mefisto i co ? I jajco ! Normalna dyskoteka i spęd
              małolatów. Załamka. Ale czego można się było więcej spodziewać, nastawili sie
              na komercję i tylko kasa, kasa, kasa. Nic nowego.
              • Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 13.01.04, 12:10
                hamsterek chyba wyszedles za wczesniej, klub grali od 21, i to najlepszy
                klubowy dj z tego miasta, moze nie rozrozniasz muzy stary, mnie wchodzilo do
                3.00,
                pozdrawiam....
                • basia996 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 13.01.04, 18:39
                  Gość portalu: kLUbowy napisał(a):

> hamsterek chyba wyszedles za wczesniej, klub grali od 21, i to najlepszy
                  > klubowy dj z tego miasta, moze nie rozrozniasz muzy stary, mnie wchodzilo do
                  > 3.00,
                  > pozdrawiam....
                  A ty nie rozumiesz słowa "Muzyka klubowa" to nie jest rąbanka serwowana przez
                  DJ-a ,a taka jest tam grama. Przykre ale prawdziwe.
        • Gość: viesiek Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.eu.org / *.dworek.eu.org 13.01.04, 18:31
          a co mu zrobila?
          • Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 14.01.04, 15:41
            basienko jesli dla was muzyka klubowa to disko polo to odnajdzcie sie na
            polsacie, tam byla muzyka dla fanatykow, slucham klubu od 6 lat dziecino
            • rubens23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 14.01.04, 15:51
              no i niemasz sie czym chwalic
            • basia996 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 14.01.04, 16:22
              Gość portalu: kLUbowy napisał(a):

> basienko jesli dla was muzyka klubowa to disko polo to odnajdzcie sie na
              > polsacie, tam byla muzyka dla fanatykow, slucham klubu od 6 lat dziecino
              Jesteś zbyt młody i głupi aby to zrozumieć, i nie mam zamiaru ciebie tu
              uświadamieć, ale jak nie wiem o czym się mówi to po prostu nie zabieram głosu,
              i tobie radzę to samo.
      • rubens23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 14.01.04, 15:58
        posłuchaj niewiem kim jestes ani jaka masz wiedze na temat włascicieli tego
        klubu ale jesli zeczywiscie jak wiesc gminna niesie sa to bracia jagodzinscy z
        zagnańska to powinna sie tym zając policja gospodarcza i to w trybie
        przyspieszonym.gdyby ich dobrze skontrolowali to za tydzien niebyło by tego
        klubu. a opowiesci dziwnej tresci pozostaw dla swoich kumpli klubowiczów i
        pompek .
        • Gość: pawel Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 80.48.119.* 16.01.04, 09:54
          Takie osoby jak rubens czy basia mają najwiecej do powiedzenia o muzyce
          klubowej a załoze sie ze nie byli w mefisto czy chodzby w epsilonie, energy,
          manieczki itp. Zajmijcie się swoim disco polo a od techno ODWALIĆ sie stare
          pierdziele.
          • Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 16.01.04, 19:54
            to prawda! niech rubens zejdzie na ziemie i zajmie sie jedzeniem jesli to jego
            pasja, o wlascicielach nic nie wiem to sie nie wypowiadam ale widze po
            wszystkich wypowiedziach ze rubens ma gula i oczernia z zazdrosci, wiec moze
            niech znajdzie sobie jakis bar z jedzeniem i tam sie relaksuje przy bigosie,
            moze tam zagraja ci prawdziwa muzyke klubowa, mi taka jak jest w mefisto
            wystarcza....
            Pozdrawiam....
            • rubens23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 18.01.04, 23:49
              hmm no fakt jesc akurat lubie chyba zreszta jak kazdy przedkładam jedzenie nad
              niejedzeniem pomysł na budke z ww. dobry niemaco a co do gula to niemam bo
              takie interesy mi nieimponują sa tak samo proste jak pomysł z myjnią toples czy
              agencją towarzyską pozatym mam troche wieksze ambicje i zasady moralne.a
              przyokazji nie jestem starm pierdzielem jak to zostało napisane mam dopiro
              moze dla niektrych az 25 lat
          • Gość: Niedomyty diabel Re: Podaja "metylowy" IP: 69.156.224.* 16.01.04, 20:14
            Czy ty juz osleples po tym metylowym ?
            Przeciez to straszna speluna !
            • Gość: ZARZYGANY Re: BURDEL MEFISTO IP: 69.156.224.* 16.01.04, 20:17
              Mamy dziwki do wynajecia
              przychudzcie !
    • Gość: UPS... Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.msk.pl 19.01.04, 00:16
      Ogłupłaś, czy masz 12 lat?
      • Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 81.6.129.* 18.04.04, 16:39
        no i Rubensowi nerwy puscily, wyszla kultura z chama...
        • Gość: rubens-23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 13:56
          jakos nierozumiem twojej wypowiedzi szczegulnie ze mineły juz chyba 3 miesiace
          no ale nic

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka