Gość: diablica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 12:00 Moim zdaniem całkiem fajny, tylko oby średnia wieku była wyższa niz 18 lat... Ale sądzę,że dopóki bilety będą droższe to "młodzież" będzie chodziła do Novej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robo Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.04, 12:11 Dla mnie średnio, za dużo ludzi.A ile kosztuje bilet na tygodniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 08:06 Recepta na klub w Kielcach. Wez 4 zlodziei i 500.000 zl a ludzie z miasta beda sie cieszyc. Gdzie jest policja na ta pralnie brudnych pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3nasty Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 212.160.111.* 06.01.04, 12:08 Zenek się filmów z Lindą naoglądał i teraz to miasto jest za małe dla nas dwóch :) Weź się Zeniu lepiej do roboty i nie licz cudzych pieniędzy. Klub pierwsza klasa, mam nadzieję że będzie tylko lepiej. Wreszcie coś zaczyna się dziać w tym smutnym jak ... mieście. Jeśli chodzi o bileciki to wiem już że Panie mają zawsze wstęp wolny, a Panowie w zależności od imprezki, ale raczej tylko w weekend. No cóż, gdzieś te brudne pieniądze trzeba wydawać. Pozdrawiam wszystkich, nawet Zenka (szkoda mi chłopaka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.satbit.pl / 80.48.255.* 09.01.04, 23:20 Pompa w tym "klubie" powiedział do mojej znajomej "wyj***ć ci w ryj??". No comments... jak to pompy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 03:08 Następna wylęgarnia dresów i hołoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 69.156.224.* 10.01.04, 06:58 Wreszcie coś zaczyna się dziać w tym smutnym jak ... mieście. ___________________________________________ Jak na wlasciciela lokalu jestes optymista, no tak bo polgowki nabijaja ci kieszenie forsa. Odpowiedz Link Zgłoś
hamsterek Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 10.01.04, 12:22 Jestem załamany! :-(( Miał być klub muzyczny. W piątki maiła być muzyka klubowa. Wybrałem się specjalnie wczoraj do Mefisto i co ? I jajco ! Normalna dyskoteka i spęd małolatów. Załamka. Ale czego można się było więcej spodziewać, nastawili sie na komercję i tylko kasa, kasa, kasa. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 13.01.04, 12:10 hamsterek chyba wyszedles za wczesniej, klub grali od 21, i to najlepszy klubowy dj z tego miasta, moze nie rozrozniasz muzy stary, mnie wchodzilo do 3.00, pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 13.01.04, 18:39 Gość portalu: kLUbowy napisał(a): > hamsterek chyba wyszedles za wczesniej, klub grali od 21, i to najlepszy > klubowy dj z tego miasta, moze nie rozrozniasz muzy stary, mnie wchodzilo do > 3.00, > pozdrawiam.... A ty nie rozumiesz słowa "Muzyka klubowa" to nie jest rąbanka serwowana przez DJ-a ,a taka jest tam grama. Przykre ale prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viesiek Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.eu.org / *.dworek.eu.org 13.01.04, 18:31 a co mu zrobila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 14.01.04, 15:41 basienko jesli dla was muzyka klubowa to disko polo to odnajdzcie sie na polsacie, tam byla muzyka dla fanatykow, slucham klubu od 6 lat dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 14.01.04, 15:51 no i niemasz sie czym chwalic Odpowiedz Link Zgłoś
basia996 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 14.01.04, 16:22 Gość portalu: kLUbowy napisał(a): > basienko jesli dla was muzyka klubowa to disko polo to odnajdzcie sie na > polsacie, tam byla muzyka dla fanatykow, slucham klubu od 6 lat dziecino Jesteś zbyt młody i głupi aby to zrozumieć, i nie mam zamiaru ciebie tu uświadamieć, ale jak nie wiem o czym się mówi to po prostu nie zabieram głosu, i tobie radzę to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 14.01.04, 15:58 posłuchaj niewiem kim jestes ani jaka masz wiedze na temat włascicieli tego klubu ale jesli zeczywiscie jak wiesc gminna niesie sa to bracia jagodzinscy z zagnańska to powinna sie tym zając policja gospodarcza i to w trybie przyspieszonym.gdyby ich dobrze skontrolowali to za tydzien niebyło by tego klubu. a opowiesci dziwnej tresci pozostaw dla swoich kumpli klubowiczów i pompek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 80.48.119.* 16.01.04, 09:54 Takie osoby jak rubens czy basia mają najwiecej do powiedzenia o muzyce klubowej a załoze sie ze nie byli w mefisto czy chodzby w epsilonie, energy, manieczki itp. Zajmijcie się swoim disco polo a od techno ODWALIĆ sie stare pierdziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.klc.vectranet.pl / 195.136.247.* 16.01.04, 19:54 to prawda! niech rubens zejdzie na ziemie i zajmie sie jedzeniem jesli to jego pasja, o wlascicielach nic nie wiem to sie nie wypowiadam ale widze po wszystkich wypowiedziach ze rubens ma gula i oczernia z zazdrosci, wiec moze niech znajdzie sobie jakis bar z jedzeniem i tam sie relaksuje przy bigosie, moze tam zagraja ci prawdziwa muzyke klubowa, mi taka jak jest w mefisto wystarcza.... Pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
rubens23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? 18.01.04, 23:49 hmm no fakt jesc akurat lubie chyba zreszta jak kazdy przedkładam jedzenie nad niejedzeniem pomysł na budke z ww. dobry niemaco a co do gula to niemam bo takie interesy mi nieimponują sa tak samo proste jak pomysł z myjnią toples czy agencją towarzyską pozatym mam troche wieksze ambicje i zasady moralne.a przyokazji nie jestem starm pierdzielem jak to zostało napisane mam dopiro moze dla niektrych az 25 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedomyty diabel Re: Podaja "metylowy" IP: 69.156.224.* 16.01.04, 20:14 Czy ty juz osleples po tym metylowym ? Przeciez to straszna speluna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZARZYGANY Re: BURDEL MEFISTO IP: 69.156.224.* 16.01.04, 20:17 Mamy dziwki do wynajecia przychudzcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPS... Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.msk.pl 19.01.04, 00:16 Ogłupłaś, czy masz 12 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kLUbowy Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: 81.6.129.* 18.04.04, 16:39 no i Rubensowi nerwy puscily, wyszla kultura z chama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubens-23 Re: CO SADZICIE O KLUBIE MEFISTO? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 13:56 jakos nierozumiem twojej wypowiedzi szczegulnie ze mineły juz chyba 3 miesiace no ale nic Odpowiedz Link Zgłoś