Dodaj do ulubionych

Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy

29.08.09, 14:18
wielki sukces miasto dalo ludziom obiekt ktory ludzie mieli za
wczesnego gomolki (bodaj 56), hi,hi postep to sie nazywa progres
wiegachny hi,hi
Obserwuj wątek
    • dobiczek hi,hi sukcs wielki ludzie dostali to co dal im 29.08.09, 14:21
      wczesny gomolka (bodaj ,56 z pieniedzy totoltka) postep hi,hi progrs
      wielgachny !
      • Gość: Lucjan Re: hi,hi sukcs wielki ludzie dostali to co dal i IP: 81.219.210.* 30.08.09, 12:17
        Dobiczek znowu w akcji,pisz, pisz więcej wielki.
    • antywel Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 14:40
      Co to za otwarcie bez pływania? W Morawicy jeden z oficjeli wszedł do basenu w
      garniturze.
      • Gość: lol Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 11:19
        Pewnie był najebany ze szczęścia
    • petitbeurre Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 14:45
      Żenujący jest ten komentarz naczelnej. Widać, że redakcji w Kielcach brakuje
      profesjonalizmu. Żal to czytać. Żal, że prezydent też nie postępuje adekwatnie
      do pełnionej przez siebie funkcji. A p. Ziemowit Nowak to już redakcję
      Wyborczej dawno opuścić powinien, może jakaś miła posadka w "Fakcie", albo
      innym tabloidzie z prawdziwego zdarzenia? Sama nie wiem po co tu jeszcze
      zaglądam... Cyba dlatego że w Kielcach nie ma żadnego porządnego dziennika.
      • Gość: kielczanin Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: 213.77.117.* 29.08.09, 15:20
        wara pismaki od Prezydenta ja wyborczą biorę do ręki jak jadę na ognisko, dużo
        papieru na podpałkę
      • dobiczek bo to nie dzienikarze tylko klaka 29.08.09, 15:20
      • Gość: ala Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.kielce.vectranet.pl 29.08.09, 15:58
        Komentarz żenujący był "prezydencki", że tak się wyrażę, a potem to
        już nastąpiła eskalacja żenujących posunięć.
        Ale to co mnie o wiele bardziej interesuje to dlaczego GW nagle
        staje w opozycji do kiedyś wielbionego przez siebie prezydenta?
        Pamiętam te peany, to "ja chcę latać" itp itd, a ty nagle taka zmiana.
        Zastanawiające.
        • Gość: kkk Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: 188.33.107.* 31.08.09, 13:14
          Mi równiez nie podobał się komentarz pani redaktor..Wygląda to jak prywatna
          wojna i przepychanki, nieładnie ze strony szanowanego dziennika. Dziennikarzy
          powinien cechować obiektywizm a nie na zasadzie "jak ktoś coś na nas to my go
          opiszemy że hoho popamięta"...
      • Gość: Obiektywna Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: 77.223.219.* 29.08.09, 20:06
        Herbatniczku! Na podstawie Pani krókiego fragmentu tekstu sądzę,
        że "cyba" nie krytykuje się innych, będąc samemu niedoskonałym.
        Znalazłam aż 3 błędy w tak krótkiej wypowiedzi. Nie zaszkodziłoby
        trochę nauki. Istnieje pojęcie "interpunkcji".
        Nie rozumiem, dlaczego osoby krytykujące nasze dzienniki nie
        zaprezentują czytelnikom swoich zdolności.
        • petitbeurre Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 21:44
          Szanowna Obiektywna!
          Podobno nikt nie jest doskonały. Czyżbym się myliła? Jednak są ludzie doskonali,
          co wnioskuję z Pani wypowiedzi, gratuluję serdecznie;) Może i ja coś zaproponuję
          szanownej Pani - trochę pokory. Znam 'Gazetę'- to może zbyt wiele powiedziane,
          jednak byłam w redakcji kilkadziesiąt razy i wiem jak się w niej pracuje.
          Dlatego to, że ośmielam się napisać, że brakuje w niej profesjonalizmu nie jest
          bezpodstawne. I uczę się całe życie, także zrozumienia dla ludzi i tolerancji
          wobec ich zachowań i wypowiedzi.
    • u45 Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 15:21
      Zgadzam się z panią redaktor w 100%. W tym mieście "władza" lubi tylko tych
      "dziennikarzy", którzy piszą to co się podoba "władzy". Czyli lubi echo dna.
      Wyborczej nie lubi, bo to gazeta ogólnopolska i nie jest skazana na sympatię
      lokalnych "władz" i lokalne reklamy. I dlatego lubię Wyborczą.
    • akson1 Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 15:26
      Panie Prezydencie!
      Moim zdaniem, akurat w tym przypadku racja jest po stronie dziennikarzy GW.
      Akurat Pan pewnie lepiej niż ja pamięta czasy, kiedy komunistyczni oficjele
      przyjeżdżali przecinać wstęgę, a po ich wyjeździe obiekt zamykano i z powrotem
      stawiano rusztowania.
      Dokładnie tak zachowali się urzędnicy podległych Panu instytucji. Jak
      komunistyczni mianowańcy, dla których najważniejsze było podlizanie się
      Pierwszemu.
      Zadaniem dziennikarzy jest tropienie właśnie takich absurdów. I tak jak jest
      mi przykro z powodu pogorszenia stanu zdrowia tego urzędnika, tak nie jest
      temu winien dziennikarz, tylko ten właśnie urzędnik, który zdecydował się
      zrobić szopkę tylko po to, by jak najlepiej przed Panem wypaść.
      Druga sprawa - we wcześniejszym wydaniu kieleckiej GW czytałem, że wiedział
      Pan, że otwarcie basenu to taki odpowiednik wsi patiomkinowskich, że jest to
      robione tylko dla Pańskiej przyjemności - co przyznał pan Sygut. Wiedział Pan,
      że otwarcie basenu jest dla Pana, a nie dla mieszkańców, tych samych którzy
      Pana wybrali. I mimo to Pan wziął udział w tej hucpie? Aż tak bardzo Panu
      zależy na oklaskach klakierów?

Pzdr
      A.
    • Gość: dyzio Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:10
      dobiczku a kaj ty szkoły powszechne kończył a??
      • Gość: wsiowy Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:23
        Czy wasz prezio Kielc, otwierał toto w slipach? Byłby to boski widok!!!
    • Gość: Jan Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.chello.pl 29.08.09, 16:37
      Wynocha obca, niepolska gazeto. Podjudzacze jedni. My tu w Kielcach nie lubimy
      Michnikow i Geremkow
      • u45 Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 17:00
        Gość portalu: Jan napisał(a):

> Wynocha obca, niepolska gazeto. Podjudzacze jedni. My tu w Kielcach nie lubimy
        > Michnikow i Geremkow

Mów (pisz) za siebie, antysemito.
        Ja lubię wyborczą, a wyznanie właścicieli/szefów/pracowników nie ma dla mnie
        znaczenia.
        • Gość: Jan Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.chello.pl 29.08.09, 17:02
          I kochasz pewnie Putina i Merkel. A Holocaust i II wojna swaitowa to sprawka
          Polakow. Gdzie takich sieja
          • u45 Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 17:25
            Gość portalu: Jan napisał(a):

> I kochasz pewnie Putina i Merkel. A Holocaust i II wojna swaitowa to sprawka
            > Polakow. Gdzie takich sieja

A co cię obchodzi, kogo kocham? To jest tylko i wyłącznie moja sprawa. Na tym
            polega demokracja. Niestety, ciemnota tego nie pojmuje.

A jak się mają moje przekonania do basenów w Kielcach? Szkoda mi cię i szkoda
            mi, że mamy takie nietolerancyjne i awanturnicze społeczeństwo. Gdzie takich
            sieją? To z nietolerancji i antysemityzmu w dużej mierze wynikła II wojna światowa.
            • Gość: :D Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 23:53
              > Gość portalu: Jan napisał(a):
              >
              > > I kochasz pewnie Putina i Merkel. A Holocaust i II wojna swaitowa to sprawka
              Polakow. Gdzie takich sieja

Wkłada w cudze usta własną głupotę i jeszcze pyta, gdzie takich sieją :)))
    • Gość: typ Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.chello.pl 29.08.09, 18:01
      Pamiętacie czasy kiedy i jak następowała klasa chłopo-robotników,
      a skutkiem tego jest następna, dzisiejsza generacja, klasa
      chłopo-urzędników.
      Stąd te same zwyczaje: służalstwo "pierwszemu", malowanie na zielono trawy itd.

Więc spokojnie!
      Jeszcze tylko minie kilka pokoleń i już będzie normalnie.
      • Gość: ? Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: 81.219.210.* 29.08.09, 18:41
        Rzeczywiście groteskowo to wszystko się odbyło ! A zachorował nie
        tylko dyrektor MOSiR-u ale także opiekun strony internetowej tej
        firmy. Nie ma tam nic o nowych pływalniach.
      • Gość: ? Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: 81.219.210.* 29.08.09, 20:44
        I jeszcze jedno, "typ"-ie, nie tak szybko nastąpią zmiany bo kto
        tych prostaków nauczy dobrych manier i właściwego postępowania???
        • Gość: hbigb Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.chello.pl 29.08.09, 22:22
          Prawie,robi wielką karierę!!!
    • oloros Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 29.08.09, 23:50
      bez arogancji wladzy obejsc sie nie moze
      i znowu winni dziennikarz, cyklista no bo o zydzie to juz nawet nie ma
      co mowic - oczywista oczywistosc
      • Gość: Zebra Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 11:59
        Niech idzie stary pryk Dębski na emeryturę to się podleczy.Co on
        jeszcze robi na tym stołku
    • zombie00 Ciekawe ile ten katabas zgarnął za tą dezynfekcję 30.08.09, 12:18
      j.w.
    • zombie00 "Leniu Won" ;-) 30.08.09, 12:21
      - hasło na wybory municypalne w 2010 !
      • Gość: kilo rozumu Dębski, weź prezia i pokaż mu tartan IP: 77.255.245.* 30.08.09, 13:35
        Dębski musi szybko wrócić do zdrowia i w te pędy lecieć obejrzeć tartan na stadionie lekkoatletycznym.Pogoda była przez cały miesiąc,jak wygląda bieżnia i przyległości?
    • jedynie Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy 31.08.09, 09:25
      to jest nie do wiary, sposób otwierania basenu powinien być konsultowany z dziennikarzami Wyborczej, bo tylko oni wiedza jak to zrobić właściwie, poza tym było to tak tak ważne wydarzenie, dotyczące całej społeczności lokalnej, że uważam ze powinniśmy zorganizować jakieś konsultacje społeczne i ustalić wspólnie, kto będzie na takiej uroczystości, kto będzie trzymał kwiaty a kto przetnie wstęgę,

naprawdę okres ogórkowy trwa, dobrze że w Wyborczej nie piszą o krwiożerczych ślimakach albo o tym że pani Genia odwirowała swoja tchórzofretkę, nie jeden raz!

panie Ziemowit Nowak, rozumiem ze pan ma w życiu wielka misje, gratuluje, po co pisać o prawdziwych problemach jeśli można sobie jakieś wymyślić a potem rozdmuchać wszystko do rozmiarów kataklizmu i rzucić naszej miejscowej tłuszczy na pożarcie, frustraci odreagują, pan kasę zgarnie za temat, na pewno czuje się pan dumny z siebie, prorok i męczennik

gorąco pozdrawiam, czekam na kolejne mrożące krew w żyłach doniesienia
      • Gość: ... Re: Baseny prawie otwarte, czyli nowy i jak nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 15:17
        za komuny to się nazywałoa wd_ó_powłaz_stwem
    • tomekmistrz.dwa nowa synagoga 01.09.09, 04:47
      dla ziemowita jedynie otwarcie dwóch nowych synagog byłoby powodem
      do napisania chwalebnego artykułu.
      P.S. wypuszczajcie ten szmatławiec na troche bardziej szorstkim
      papierze to moze wreszcie się do czegos przyda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka