kasila 26.08.10, 23:59 j.w. chodzi mi o zdjecia w studio,najlepiej retkinia,dabrowa,ew.widzew. dowiadywalam sie o ceny i zazwyczaj jest to 70 zl poza/3szt. i szukam mniej wiecej w tej cenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klaudia.34 Re: fotograf -łódź.chrzciny 27.08.10, 20:24 www.nelita.pl/ robi swietne zdjecia w plenerze i w studio ja jestem z niej bardzo zadowolona mielismy zdjecia w plenerze dostalismy dwie plyty jedna z wybranymi zdjeciami druga wszystkie kture pstrykala okolo 300 zdjec za niewielka cene 350zl przeliczajac na zdjecia kture robisz u fotografa placisz okolo 60zl za poze a tumasz wiele zdjec kture mozesz sobie wywolac ale decyzja nalezy do ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
delfin2525 Re: fotograf -łódź.chrzciny 03.09.10, 14:30 Zapytaj tu fotograf chrzciny łódź kolezanka robila swojej corce wyszly super, nawet chyba w galerii na stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna7901 Re: fotograf -łódź.chrzciny 28.09.10, 22:50 Polecam fotografa na ul WACŁAWA.jest rewelacyjny.robilam zdjecia tam wz wlasengo slubu 10 lat temu,pozniej corki chrzciny w 2002r. i teraz bede robila w maju na komunie w 2011r-juz zaklepalam termin.kolezanki ktorym polecam tez sa bardzo zadowolone-POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.brunio1 Re: fotograf -łódź.chrzciny 28.12.10, 21:52 ja p[olecam fotografa koło katedry na piotrkowskiej.Rewelacja.www.lafoto.pl =============================================================== Odpowiedz Link Zgłoś
sayyes Re: fotograf -łódź.chrzciny 18.02.11, 12:24 A ja polecam kolege, swietne zdjecia robi, do obejrzenia tu: robertzakrzewski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
born_to_be_mum Re: fotograf -łódź.chrzciny 19.02.11, 13:19 fotoinne.pl/zdjecia/zdjecia_dzieci Zerknij tutaj - studio pod Tuszynem, to nie tak daleko . Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aramgadkas Re: fotograf -łódź.chrzciny 19.03.14, 00:19 Polecam lafoto.pl przy katedrze Odpowiedz Link Zgłoś
erbuniek Re: fotograf -łódź.chrzciny 28.02.14, 15:22 A ja polecam Pana Pawła Otto. Studio jest na ul. 6-go Sierpnia. www.pawelotto.pl Robiliśmy u niego zdjęcia w ramach akcji portalu Łódzkie Mamy. Efekty oceńcie sami forum.lodzkiemamy.pl/viewtopic.php?f=56&t=2245. Zdjęcia z chrztu robiliśmy już jakiś czas temu u kogoś innego, ale jak obejrzałam prace Pana Pawła to trochę żałuję... Odpowiedz Link Zgłoś
silverup Re: fotograf -łódź.chrzciny 26.05.14, 21:44 Ja polecam Studio Fotogrficzne Studio56 na ul. Piotrkowskiej właśnie pod nr 56. Już nie raz korzystałem przy różnych rodzinnych okazjach ślub, chrzciny i ostatnio Komunia. Profesjonalne podejście, obsługa i zaangażowanie - zdjęcia na wysokim poziomie, wspaniała pamiątka na lata. Koszty w zależności od wymagań zamawiającego. Prace można obejrzeć na stronie www.studio56.com.pl/ i na FB www.facebook.com/Studio56Fotografia Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowamaba Re: fotograf -łódź.chrzciny 04.06.14, 10:55 Ja z całego serca mogę Ci polecić www.fotoewa.pl/. Genialny fotograf robiący super pomysłowe i przemyślane zdjęcia. I co najważniejsze, ma niekryty talent do pracy z dziećmi, nawet tymi najmniejszymi. A to niestety jest nadal rzadko spotykane Odpowiedz Link Zgłoś
emilia226 Re: fotograf -łódź.chrzciny 03.01.15, 23:44 Fotografia dziecięca oraz ślubna dla wymagających. POLECAM!!! Bardzo elastyczni. fotografia ślubna łódź Odpowiedz Link Zgłoś
carolla27 Re: fotograf -łódź.chrzciny 30.04.15, 19:04 Ja polecam firmę Zu. Studio specjalizujące się w fotografi dziecięcej. Dziewczyna ma genialny kontakt z dziećmi, ma super pomysły i ciekawe kadry. My byliśmy zadowoleni. www.facebook.com/moje.zu.studio Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyprzemus Re: fotograf -łódź.chrzciny 21.01.16, 14:31 Polecam fotograf chrzest Łódź. Obsługa profesjonalna, kreatywnie. Można pooglądac na stronie duzo galerii z pełnych materiałów w Łodzi. Pozdrawiam Przemek Odpowiedz Link Zgłoś
majkalena Re: fotograf -łódź.chrzciny 03.01.17, 22:10 Ja też ostatnio szukałam fotografia chrztu łódź i szczerze to w necie znalazłam paru fotografów ale jakoś nie czułam ich klimatów Zwracam uwagę na to co kto tworzy, bo wiem chociaż jakich zdjęć można oczekiwać później, a nie się złościć że zdjęcia będą do kitu.Tak też dzięki mojej znajomej trafiłam na www.fotograficznemarzenia.pl Dziewczyna ma świetne podejście do dzieci i ogólnie zajmuje się wykonywaniem zdjęć rodzinnych. Ceny też są ok,bo każdy może znaleźć coś dla siebie fotograficznemarzenia.pl/cennik-chrzest-swiety/ Odpowiedz Link Zgłoś
katpio123 Re: fotograf -łódź.chrzciny 19.03.17, 10:16 U nas w rodzinie korzystamy zawsze z usług Pana Pawła Otto www.facebook.com/pawelotto.fotograf i jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera, i świetnie spędzony czas. Polecam każdemu jeśli chcecie mieć świetną pamiątkę na długie lata. Odpowiedz Link Zgłoś
angelika8902 Re: fotograf -łódź.chrzciny 11.07.23, 11:16 Ja sama polecam pare fotografow z Łodzi fokusnachwile.pl/ Dopiero rozpoczynają swoją przygodę ale przez to nie mają bog wie jakich cen, a widac że się staraja Odpowiedz Link Zgłoś