Dodaj do ulubionych

fotograf -łódź.chrzciny

26.08.10, 23:59
j.w. chodzi mi o zdjecia w studio,najlepiej retkinia,dabrowa,ew.widzew.
dowiadywalam sie o ceny i zazwyczaj jest to 70 zl poza/3szt. i szukam mniej
wiecej w tej cenie. pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • klaudia.34 Re: fotograf -łódź.chrzciny 27.08.10, 20:24
      www.nelita.pl/ robi swietne zdjecia w plenerze i w studio ja jestem z niej
      bardzo zadowolona mielismy zdjecia w plenerze dostalismy dwie plyty jedna z
      wybranymi zdjeciami druga wszystkie kture pstrykala okolo 300 zdjec za niewielka
      cene 350zl przeliczajac na zdjecia kture robisz u fotografa placisz okolo 60zl
      za poze a tumasz wiele zdjec kture mozesz sobie wywolac ale decyzja nalezy do
      ciebie
    • delfin2525 Re: fotograf -łódź.chrzciny 03.09.10, 14:30
      Zapytaj tu fotograf chrzciny łódź kolezanka robila swojej corce wyszly super, nawet chyba w galerii na stronie.
    • joanna7901 Re: fotograf -łódź.chrzciny 28.09.10, 22:50
      Polecam fotografa na ul WACŁAWA.jest rewelacyjny.robilam zdjecia tam wz wlasengo slubu 10 lat temu,pozniej corki chrzciny w 2002r. i teraz bede robila w maju na komunie w 2011r-juz zaklepalam termin.kolezanki ktorym polecam tez sa bardzo zadowolone-POLECAM
    • fajny.brunio1 Re: fotograf -łódź.chrzciny 28.12.10, 21:52
      ja p[olecam fotografa koło katedry na piotrkowskiej.Rewelacja.www.lafoto.pl
      ===============================================================

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/pc/ge/x0gn/BFH2aqBiMNVTY94kaA.jpg
    • sayyes Re: fotograf -łódź.chrzciny 18.02.11, 12:24
      A ja polecam kolege, swietne zdjecia robi, do obejrzenia tu:
      robertzakrzewski.pl/
    • born_to_be_mum Re: fotograf -łódź.chrzciny 19.02.11, 13:19
      fotoinne.pl/zdjecia/zdjecia_dzieci
      Zerknij tutaj - studio pod Tuszynem, to nie tak daleko smile.

Pozdrawiam!
      • aramgadkas Re: fotograf -łódź.chrzciny 19.03.14, 00:19
        Polecam lafoto.pl przy katedrze
    • erbuniek Re: fotograf -łódź.chrzciny 28.02.14, 15:22
      A ja polecam Pana Pawła Otto. Studio jest na ul. 6-go Sierpnia. www.pawelotto.pl Robiliśmy u niego zdjęcia w ramach akcji portalu Łódzkie Mamy. Efekty oceńcie sami forum.lodzkiemamy.pl/viewtopic.php?f=56&t=2245. Zdjęcia z chrztu robiliśmy już jakiś czas temu u kogoś innego, ale jak obejrzałam prace Pana Pawła to trochę żałuję...
      • silverup Re: fotograf -łódź.chrzciny 26.05.14, 21:44
        Ja polecam Studio Fotogrficzne Studio56 na ul. Piotrkowskiej właśnie pod nr 56. Już nie raz korzystałem przy różnych rodzinnych okazjach ślub, chrzciny i ostatnio Komunia. Profesjonalne podejście, obsługa i zaangażowanie - zdjęcia na wysokim poziomie, wspaniała pamiątka na lata. Koszty w zależności od wymagań zamawiającego. Prace można obejrzeć na stronie www.studio56.com.pl/ i na FB www.facebook.com/Studio56Fotografia
        Polecam.
    • malinowamaba Re: fotograf -łódź.chrzciny 04.06.14, 10:55
      Ja z całego serca mogę Ci polecić www.fotoewa.pl/. Genialny fotograf robiący super pomysłowe i przemyślane zdjęcia. I co najważniejsze, ma niekryty talent do pracy z dziećmi, nawet tymi najmniejszymi. A to niestety jest nadal rzadko spotykane sad
    • emilia226 Re: fotograf -łódź.chrzciny 03.01.15, 23:44
      Fotografia dziecięca oraz ślubna dla wymagających. POLECAM!!! Bardzo elastyczni.
      fotografia ślubna łódź
    • carolla27 Re: fotograf -łódź.chrzciny 30.04.15, 19:04
      Ja polecam firmę Zu. Studio specjalizujące się w fotografi dziecięcej. Dziewczyna ma genialny kontakt z dziećmi, ma super pomysły i ciekawe kadry. My byliśmy zadowoleni. www.facebook.com/moje.zu.studio
    • prawdziwyprzemus Re: fotograf -łódź.chrzciny 21.01.16, 14:31
      Polecam fotograf chrzest Łódź. Obsługa profesjonalna, kreatywnie. Można pooglądac na stronie duzo galerii z pełnych materiałów w Łodzi.

Pozdrawiam
      Przemek
    • majkalena Re: fotograf -łódź.chrzciny 03.01.17, 22:10
      Ja też ostatnio szukałam fotografia chrztu łódź i szczerze to w necie znalazłam paru fotografów ale jakoś nie czułam ich klimatów wink Zwracam uwagę na to co kto tworzy, bo wiem chociaż jakich zdjęć można oczekiwać później, a nie się złościć że zdjęcia będą do kitu.Tak też dzięki mojej znajomej trafiłam na www.fotograficznemarzenia.pl Dziewczyna ma świetne podejście do dzieci i ogólnie zajmuje się wykonywaniem zdjęć rodzinnych. Ceny też są ok,bo każdy może znaleźć coś dla siebie fotograficznemarzenia.pl/cennik-chrzest-swiety/
    • katpio123 Re: fotograf -łódź.chrzciny 19.03.17, 10:16
      U nas w rodzinie korzystamy zawsze z usług Pana Pawła Otto www.facebook.com/pawelotto.fotograf i jesteśmy bardzo zadowoleni. Profesjonalne podejście, bardzo miła atmosfera, i świetnie spędzony czas. Polecam każdemu jeśli chcecie mieć świetną pamiątkę na długie lata.
    • angelika8902 Re: fotograf -łódź.chrzciny 11.07.23, 11:16
      Ja sama polecam pare fotografow z Łodzi fokusnachwile.pl/ Dopiero rozpoczynają swoją przygodę ale przez to nie mają bog wie jakich cen, a widac że się staraja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka