Dodaj do ulubionych

Ktore przedszole na widzewie-wschodzie wybrałyście

05.02.11, 23:49
Jakie przedszkole polecacie na widzewie-wschodzie?? Wyszukalam i wiem ze jest Przedszkole nr 163 , nr 164, nr 171, nr 175, nr 183, nr 206. Czy ktores szczegolnie polecacie???i dlaczego?
Prosze o info drogie mamy
Obserwuj wątek
    • moni_30 Re: Ktore przedszole na widzewie-wschodzie wybrał 06.02.11, 23:31
      Ja wybrałam dla syna jako pierwsze 163, ale dostał się do 183. I za wiele o nim powiedzieć nie mogę bo więcej choruje, niż do niego chodzi. Ale ogólne wrażenie jest OK. Największa wada, jak dla mnie to brak własnego ogrodu.
      • angela252 Dzięki moni_30 07.02.11, 15:04
        Dzięki moni_30 za twoją odpowiedźsmile
      • aniulka_ba Re: Ktore przedszole na widzewie-wschodzie wybrał 16.03.11, 18:45
        Przedszkole na ul. Lermontowa jest wspaniałe. Mój syn tam chodzi i jest zachwycony, ja z resztą też. Świetna kadra, czyściutko, smaczne posiłki. Jeśli komuś nie przeszkadza fakt, że jest to przedszkole integracyjne (dla mnie akurat to atut), to z całego serca polecam. Niestety my z powodu przeprowadzki musimy zrezygnować z tego przedszkola sad Za daleko mamy teraz...
    • joswi70 Re: Ktore przedszole na widzewie-wschodzie wybrał 09.02.11, 09:33
      Moja córka chodziła do 183. Bardzo polecam. Pomimo braku własnego ogrodu, dzieci bardzo często wychodzą na dwór. Opiekunki są ciepłe i mają sposób na każde dziecko. Oferta edukacyjna jest świetna. Codziennie wywieszane nowe prace dzieci. W grupie córki, na koniec 3 grupy (5 latki), wszystkie dzieci umiały czytać - a wcale nie czuły się męczone nauką. W tym przedszkolu paniom po prostu "się chce".
    • sayyes Re: Ktore przedszole na widzewie-wschodzie wybrał 11.02.11, 11:59
      My akurat wybralismy prywatne, Aniołkowo- od ponad trzech lat jestesmy bardzo zadowoleni smile
    • olawlodarczyk1 Re: Ktore przedszole na widzewie-wschodzie wybrał 17.03.11, 11:10
      Wybrałam 218 jako pierwsze, bo znam opinie wielu mam, bardzo zadowolonych. Przedszkole odnowione, jasne, czyste i kolorowe. Wielki plac zabaw, dzieci bardzo często wychodzą na dwór (widzę, bo syn chodzi obok do szkoły).
      171 i 164 bo są kameralne, też z polecenia, kadra podobno bardzo fajna.
      O przedszkolu na Lermontowa słyszałam akurat kiepskie opinie i dlatego tam nie składam papierów, mimo, że mam najbliżej.
      Teraz czekam, czy gdzieś się dostanie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka