zusanna_w_deszczu Re: To znowu ja! 19.10.02, 09:21 Nie bylo mnie "pare" lat, a Was juz tutaj nie ma, dlaczego? Na pewno wyjechaliscie wszyscy na urolpy, zagraniczne podroze, rejsy statkiem i helikopterem, szkoda. A mnie tu teskno samej. Pozdrawiam Wszystkich, Tych milych i mniej milych. zusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiezyc Re: To znowu ja! IP: *.proxy.aol.com 19.10.02, 14:20 a mi staje kilkanascie razy dziennie co za czasy co za parafia ))- Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: To znowu ja! 19.10.02, 15:06 zusanna_w_deszczu napisała: > Nie bylo mnie "pare" lat, a Was juz tutaj nie ma, dlaczego? > Na pewno wyjechaliscie wszyscy na urolpy, zagraniczne podroze, rejsy statkiem > i helikopterem, szkoda. > A mnie tu teskno samej. > Pozdrawiam Wszystkich, Tych milych i mniej milych. > zusa rozumiem, ze zdecydowales, ze flipowanie burgerow to nie jest to... mysle ze , choc teraz pewnie rozpaczasz, w przyszlosci zrozumiesz ze, byla to dobra decyzja... pamieta, wszystko jest mozliwe, jesli tylko bardzo bardzo tego zechcesz! wszystkie mazenia sie spelniaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <);D ()))- Re: To znowu ja! IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 04:03 , wszystko jest mozliwe, jesli tylko bardzo bardzo tego zechcesz! wszystkie mazenia sie spelniaja MAZENIA SIE SPELNIAJA GORZEJ Z MARZENIAMI HYHYHY Odpowiedz Link Zgłoś