awsp 15.04.06, 23:38 Szukam Opiekunki dla 1,5 rocznego chłopca, na 8,5-9 godzin przez 5 dni w tygodniu. Mieszkamy w okolicy Szpitala Kopernika proszę o kontakt wojtekp4@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ggmadzik Re: Szukam Niani 16.04.06, 23:34 Ja również szukam niani. Prawdopodobnie od września. Na 8 godz./dziennie, 5 dni w tygodniu. Dzieci 1,5roczku, 4lata, 8lat(te starsze oczywiście w przedszkolu i w szkole, w domku tylko w razie choroby). Mieszkam niedaleko Piotrkowskiej/Jaracza. Interesuje mnie stawka godzinowa ew. miesięczna, dyspozycyjność ... . Proszę o informacje ggmadzik@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
elag3 Re: Szukam Niani 18.04.06, 09:18 Ja mam to za sobą. Poszukam kontaktu do pewnej spółdzielni w Twojej okolicy - Pani z niej zrobiła na mnie dobre wrażenie i zastanawiałam się nad nią ale w końcu zatrudniłam studentkę która mieszka blisko mnie. Jutro przyślę Ci kontakt. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: Szukam Niani 18.04.06, 16:24 Dziewczyny poszukajcie lub same dajcie ogloszenie na www.niania.pl, ja juz 2gi raz skorzystalam z tej strony i z nian bylam/jestem b zadowolona Monika Odpowiedz Link Zgłoś
gosia69 Re: Szukam Niani 24.04.06, 20:06 Witam. Mam namiary na bardzo fajną nianię. Pani jest dyspozycyjna, sumienna, ciepła i cierpliwa, kocha dzieciaki, ma doświadczenie w opiece nad maluchami i tymi trochę starszymi. Zainteresowanym mogę podać namiary na priva. Gorąco polecam! Informacje: gosa69@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś