Dodaj do ulubionych

dr Rogowski

19.06.06, 11:56
Czy przyjmuje w poradni i czy tylko w Rydgierze ?
Godny polecenia?
dziękuję za odpowiedzi ,pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • anies75 Re: dr Rogowski 19.06.06, 12:22
      ja polecam
      czy nadal jest w przychodni nie wiem
      kiedyś był w piątki
      telefon do poradni 42 632 34 65 wew, 150
      przyjmuje też prywatnie na Wojska Polskiego, ale dokładnie nie wiem gdzie, bo
      bywałam państwowo tylko, mam tel komórkowy
      moge dac na priv
      • saraag Re: dr Rogowski 19.06.06, 13:06
        przyjmuje we wtorki na Wojska Polskiego
        • saraag Re: dr Rogowski 19.06.06, 13:09
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=42818775
        • monadame Re: dr Rogowski 01.07.06, 23:01
          Bardzo polecam. Zainteresowany pacjentką. Nie prowadził mnie w ciaży ale
          odbierał mój poród i bardzo mi pomógł. Jeszcze raz serdecznie polecamsmile)))))))))
          • stephanie22 Re: dr Rogowski 01.08.06, 11:54
            Gorąco polecam. Prowadził moją ciążę. Gdyby nie on pewnie rodziłabym 2 dni.
            Fachowiec godny polecenia.
    • magdek2 Re: dr Rogowski 01.08.06, 12:31
      chodziłam do niego do poradni i potem prywatnie, odbierał mój poród, jak chcesz
      pogadac więcej napisz na priva
      • malti11 Re: dr Rogowski 01.01.07, 21:09
        mnie prowadził w ciąży ale jak przyszło do porodu to mnie olał i mało tego w 9
        miesiącu przypomniał sobie żeby mi leki odstawić przez co miałam problem przy
        porodzie...
    • olawlodarczyk1 Re: dr Rogowski 04.01.07, 14:00
      Prowadził moją ciążę przez ostatnie miesiace. Na pierwszej wizycie przyprawił
      mnie o panikę, bo widząc mnie pierwszy raz stwierdził, że szyjka się skraca,
      zastrzyki+widmo szpitala przed samym Bożym Narodzeniem, 2, 5 mies. przed
      porodem! Okazało sie to nieprawdąuncertain Był przy porodzie, za odpowiednią opłatą i
      też zadowlona jestem średnio. W trakcie znikał na dłuższy czas, bo ordynator go
      wzywał, niby rozumiem, ale...Byłam prywatną pacjentką i oczekiwałam czegos
      innegouncertain Po porodzie przychodził do mnie kilka razy, interesował się. Ale
      później założył mi wkładkę przy niewyleczonej nadżerce, szok! Także zupełnie
      odradzić nie mogę, ale przy drugiej ciąży poszukam kogoś innego jednak...
      A jeśli mogę zapytać, ile kosztuje teraz wizyta?
    • pinkie5 Re: dr Rogowski 05.01.07, 10:02
      Przyjmował mój poród, nie prowadził ciąży. Ciężko było, ale miło wspominam do
      momentu... szycia. To był koszmar. Bolało jak diabli, a potem okazało się, ze
      krawiec z niego żaden. Miałam 'rozpuszczalne' szwy, tzn nici o długości 12 cm,
      chyba robione na okrętkę. Szwy wcale się nie rozpuściły, miałam straszne
      problemy z gojeniem. Już 6 mies po porodzie, a ja czuję się jak kaleka... Musze
      chyba drugi raz urodzić, zeby się naprawiło... Może jestem zbyt szczera, ale
      jest to dla mnie duży problem.
    • katisza Re: dr Rogowski 05.01.07, 12:18
      jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedzi
      Co do pytania "ile za wizytę" to nie odpowiem ,bo jednak nie byłam u
      P.dr .Pozdrawiam
      • stephanie22 Re: dr Rogowski 05.01.07, 20:57
        Wizyta kosztuje 50 zł.
        Jak z każdym lekarzem, ile pacjentek tyle opini. Podczas ciąży byłam tylko
        kilka razy prywatnie, większość wizyt u niego w poradni przyszpitalnej. Mnie
        kojarzył w szpitalu, a wiem że koleżanki które chodziły prywatnie nie zawsze
        traktował inaczej. Nie ma co na to liczyć, często przez prywatne gabinety
        przewalają się tłumy. Ja jestem zadowolona. Zawsze odpowiadał konkretnie na
        moje pytania. Poród odbierała dr Myślińska, szycie bezbolesne, ze szwem żadnych
        problemów (nawet myślałam że będzie gorzej z tym kroczem).

Pozdrawiam
        • agurek1 Re: dr Rogowski 07.01.07, 11:19
          Ja obecnie do niego chodze prywatnie i z wizyty na wizyte jestem coraz mniej
          zadowolona. MAm do porodu niecale 2 miesiace, ale powaznie zatsnawiam sie nad
          zmiana lekarza, po prostu nie mam zupelnie do niego zaufania. dla mnie jest
          zbyt szybki, robi byle jak, nie przejmuje sie zanadto pacjentka, powazne rzeczy
          ignoruje, fakt ze na usg mozna sie umowic w szpitalu, ale jakosc wykonania tego
          badania pozostawia wiele do zyczenia. Odradzam.
    • fraglesska Re: dr Rogowski 09.01.07, 16:35
      A ja szczerze polecam. Chodziłam do Pana doktora od 5 go mca ciąży do
      szczęśliwego finału i uważam, że to prawdziwy fachowiec. Porod nie byl dla mnie
      traumą i mam wspaniałego zdrowego synka. Polecam, mimo wielu negatywnych
      postów. A prawda jest taka, że każdy musi mieć zaufanie do swojego lekarza i
      kierować się swoim odczuciem przy takim wyborze.
      Pozdrawiamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka