katisza 19.06.06, 11:56 Czy przyjmuje w poradni i czy tylko w Rydgierze ? Godny polecenia? dziękuję za odpowiedzi ,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anies75 Re: dr Rogowski 19.06.06, 12:22 ja polecam czy nadal jest w przychodni nie wiem kiedyś był w piątki telefon do poradni 42 632 34 65 wew, 150 przyjmuje też prywatnie na Wojska Polskiego, ale dokładnie nie wiem gdzie, bo bywałam państwowo tylko, mam tel komórkowy moge dac na priv Odpowiedz Link Zgłoś
saraag Re: dr Rogowski 19.06.06, 13:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=42818775 Odpowiedz Link Zgłoś
monadame Re: dr Rogowski 01.07.06, 23:01 Bardzo polecam. Zainteresowany pacjentką. Nie prowadził mnie w ciaży ale odbierał mój poród i bardzo mi pomógł. Jeszcze raz serdecznie polecam))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie22 Re: dr Rogowski 01.08.06, 11:54 Gorąco polecam. Prowadził moją ciążę. Gdyby nie on pewnie rodziłabym 2 dni. Fachowiec godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: dr Rogowski 01.08.06, 12:31 chodziłam do niego do poradni i potem prywatnie, odbierał mój poród, jak chcesz pogadac więcej napisz na priva Odpowiedz Link Zgłoś
malti11 Re: dr Rogowski 01.01.07, 21:09 mnie prowadził w ciąży ale jak przyszło do porodu to mnie olał i mało tego w 9 miesiącu przypomniał sobie żeby mi leki odstawić przez co miałam problem przy porodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
olawlodarczyk1 Re: dr Rogowski 04.01.07, 14:00 Prowadził moją ciążę przez ostatnie miesiace. Na pierwszej wizycie przyprawił mnie o panikę, bo widząc mnie pierwszy raz stwierdził, że szyjka się skraca, zastrzyki+widmo szpitala przed samym Bożym Narodzeniem, 2, 5 mies. przed porodem! Okazało sie to nieprawdą Był przy porodzie, za odpowiednią opłatą i też zadowlona jestem średnio. W trakcie znikał na dłuższy czas, bo ordynator go wzywał, niby rozumiem, ale...Byłam prywatną pacjentką i oczekiwałam czegos innego Po porodzie przychodził do mnie kilka razy, interesował się. Ale później założył mi wkładkę przy niewyleczonej nadżerce, szok! Także zupełnie odradzić nie mogę, ale przy drugiej ciąży poszukam kogoś innego jednak... A jeśli mogę zapytać, ile kosztuje teraz wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkie5 Re: dr Rogowski 05.01.07, 10:02 Przyjmował mój poród, nie prowadził ciąży. Ciężko było, ale miło wspominam do momentu... szycia. To był koszmar. Bolało jak diabli, a potem okazało się, ze krawiec z niego żaden. Miałam 'rozpuszczalne' szwy, tzn nici o długości 12 cm, chyba robione na okrętkę. Szwy wcale się nie rozpuściły, miałam straszne problemy z gojeniem. Już 6 mies po porodzie, a ja czuję się jak kaleka... Musze chyba drugi raz urodzić, zeby się naprawiło... Może jestem zbyt szczera, ale jest to dla mnie duży problem. Odpowiedz Link Zgłoś
katisza Re: dr Rogowski 05.01.07, 12:18 jeszcze raz bardzo dziękuję za odpowiedzi Co do pytania "ile za wizytę" to nie odpowiem ,bo jednak nie byłam u P.dr .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie22 Re: dr Rogowski 05.01.07, 20:57 Wizyta kosztuje 50 zł. Jak z każdym lekarzem, ile pacjentek tyle opini. Podczas ciąży byłam tylko kilka razy prywatnie, większość wizyt u niego w poradni przyszpitalnej. Mnie kojarzył w szpitalu, a wiem że koleżanki które chodziły prywatnie nie zawsze traktował inaczej. Nie ma co na to liczyć, często przez prywatne gabinety przewalają się tłumy. Ja jestem zadowolona. Zawsze odpowiadał konkretnie na moje pytania. Poród odbierała dr Myślińska, szycie bezbolesne, ze szwem żadnych problemów (nawet myślałam że będzie gorzej z tym kroczem). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agurek1 Re: dr Rogowski 07.01.07, 11:19 Ja obecnie do niego chodze prywatnie i z wizyty na wizyte jestem coraz mniej zadowolona. MAm do porodu niecale 2 miesiace, ale powaznie zatsnawiam sie nad zmiana lekarza, po prostu nie mam zupelnie do niego zaufania. dla mnie jest zbyt szybki, robi byle jak, nie przejmuje sie zanadto pacjentka, powazne rzeczy ignoruje, fakt ze na usg mozna sie umowic w szpitalu, ale jakosc wykonania tego badania pozostawia wiele do zyczenia. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesska Re: dr Rogowski 09.01.07, 16:35 A ja szczerze polecam. Chodziłam do Pana doktora od 5 go mca ciąży do szczęśliwego finału i uważam, że to prawdziwy fachowiec. Porod nie byl dla mnie traumą i mam wspaniałego zdrowego synka. Polecam, mimo wielu negatywnych postów. A prawda jest taka, że każdy musi mieć zaufanie do swojego lekarza i kierować się swoim odczuciem przy takim wyborze. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś