Dodaj do ulubionych

Zajęcia muzyczne dla przedszkolaka-kraków???

11.10.09, 10:33
Hej widziałyście wczoraj Mam talent?i te przedszkolaki grające na
skrzypcach,bardzo nam się spodobało i naszej młodej też. Nie wiecie
przypadkiem czegoś o jakiś takim fajnym zespole,zajęciach gdzieś
najlepiej w śródmieściu?
Obserwuj wątek
    • ewa_mamaoli Re: Zajęcia muzyczne dla przedszkolaka-kraków??? 11.10.09, 12:31
      A mo ze balet,albo taniec??
      • mamamartyniki Re: Zajęcia muzyczne dla przedszkolaka-kraków??? 11.10.09, 12:53
        Zajecia baletowe znajdziesz w domu kultury SOLVAY, domu kultury
        RUCZAJ i są jeszcze zajecia w szkole baletowej koło Dietla.
      • lulla77 Re: Zajęcia muzyczne dla przedszkolaka-kraków??? 11.10.09, 14:27
        zajęcia muzyczne z nauką grania na instrumentach są w szkole muzycznej yamaha, a
        balet jest też na ul. Piastowskiej
    • mamamartyniki Re: Zajęcia muzyczne dla przedszkolaka-kraków??? 11.10.09, 13:00
      w RUCZAJU jest również nauka gry na instrumentach m.in. skrzypcach
      • ewa_mamaoli Re: Zajęcia muzyczne dla przedszkolaka-kraków??? 11.10.09, 15:01
        A może coś w śródmieściu??Dziekuje serdecznie za pomysłysmile
        • sea-art [...] 11.10.09, 15:31
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • bratek13 śródmieście 11.10.09, 23:21
          W przedszkolu nr 44-Żuławskiego chyba 9-przy Nowym Kleparzu działa "studio umuzykalniające" PRELUDIUM.Moje dziecko tam chodziło 2 lata i bardzo zadowolone było, panie prowadzące namawiały by córkę do szkoły muzycznej zapisać, bo ponoć miała ku temu wszelkie predyspozycje-postanowiliśmy inaczejsmileNiemniej jednak same zajęcia polecam-wiem że z całego Krakowa dzieci tam zjeżdżają.W okolicy również-na Rynku Gł jest szkoła baletowa ( tylko słyszałam) i coś jest w "bazarze" przy Długiej-ale tez szczegółów nie znam.PRELUDIUM mogę polecić.
          • daf10 Re: śródmieście 12.10.09, 13:25
            Elementy baletu klasycznego oraz zajęcia muzyczno-wokalne w Domu Muzyki
            Współczesnej "Malwa" na Dobrego Pasterza, muzyczno-wokalne są też w MDK-u na
            29-listopada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka