sasiad_z_gorlic 14.05.04, 19:02 Mała prośba niech każdy oprócz nicka napisze pare słów o sobie -to co uzna za stosowne aby inni wiedzieli,jest nas tu tylko garstka i przynajmniej tak mozemy sie poznać -a moze kiedyś jakies spotkanie zrobimy w realu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeminuks Re: Przedstawcie sie !!! 14.05.04, 19:08 Na ime mam przemek lubie sport a szczegulnie piłke nożną, jestem szczery lubie sery czekolady milki i zespół wilki. moją ulubioną porą roku jest lato bo jest wtedy zajebiscie, jeszcze lubie łowic ryby,to by było tyle Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: Przedstawcie sie !!! 14.05.04, 21:00 Jak wszyscy to wszyscy! i ja cos wam powiem o sobie. hhmmmm mam 14 lat chodze do 1 klasy gimki w bieczu. kocham sport no i forum bieckie!!! zawsze mam humoru poczucie no i myśle że mnie lubicie. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: Przedstawcie sie !!! 19.05.04, 20:25 Prawie nikt sie nie przedstawił!!!! nie krępujcie sie to zostanie tylko między nami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad_z_gorlic Re: Przedstawcie sie !!! 20.05.04, 19:18 faktycznie jak narazie mało osób sie przedstawiło Odpowiedz Link Zgłoś
viktorsz Re: Przedstawcie sie !!! 24.05.04, 14:04 Ja jestem @!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (małpka) Odpowiedz Link Zgłoś
patencik Re: Przedstawcie sie !!! 25.05.04, 20:04 dresiarska @ a ja stasek jestem,kocham jesc rabarbar i słuchac przebojów majki jeżowskiej.pozatym kreci mnie karuzela i jeszcze lubie se just5. Odpowiedz Link Zgłoś
sasiad_z_gorlic Re: Przedstawcie sie !!! 27.05.04, 19:28 czemu jak sie patencik wypowie to mnie od razu ciarki przechodza Odpowiedz Link Zgłoś
patencik Re: Przedstawcie sie !!! 27.05.04, 22:51 może ty też pedzio jesteś cmok ty byczku ty mój Odpowiedz Link Zgłoś
gadziatko Re: Przedstawcie sie !!! 30.05.04, 20:28 Oj Patencik nie wiedziałam, ze zmieniłes orientacje, hehehe i kto by pomysał............. Odpowiedz Link Zgłoś
patencik Re: Przedstawcie sie !!! 31.05.04, 17:50 dla sąsiada to nawet sobie piersi powiększe,hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
davidmen Re: Przedstawcie sie !!! 31.05.04, 20:13 No to na co czekasz ???????? operacja plastyczna i Pamela Anderson z ciebie!!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
patencik Re: Przedstawcie sie !!! 04.06.04, 08:11 hyhy,no no ale sąsiad i tak mnie chyba nie koffa cio mam zrobić,żeby mnie słoneczko moje pokochało?niech mi ktoś poradzi,bo zaraz się pochlastam,niom smutno mi,niech mnie przytuli pozdruffki a naj naj dla somsiada z a niech chłopak ma ! Odpowiedz Link Zgłoś