zabeczka73 14.07.04, 10:06 Czy są tu może pacjentkidr Franczaka, które niedawno rodziły? Czekam na kontakt. żabeczka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frantiki Re: pacjentki dr Franczaka 14.07.04, 11:13 Hej, ja rodzilam pol roku temu. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka73 Re: pacjentki dr Franczaka 14.07.04, 11:22 To daj mi prosze jakiś kontakt prywatny na siebie. Moze jakiegoś maila? zabeczka I czekam na następne. Odpowiedz Link Zgłoś
frantiki Re: pacjentki dr Franczaka 14.07.04, 11:51 Mozesz pisac na: marlejka@wp.pl Chetnie podziele sie wrazeniami. Pozdroofka, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
olaania Re: pacjentki dr Franczaka 14.07.04, 11:26 ja też jestem pacjentką dr Franczaka, rodziłam rok temu i trzy lata temu... możesz pisać do mnie na gazetowego priva pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: pacjentki dr Franczaka 14.07.04, 11:42 czesc, ja tez jestem pacjentka Franczaka i urodzilam pierwsze dziecko 8 mies temu Chetnie podziele sie wrazeniami. Napisz na priva jessia Odpowiedz Link Zgłoś
frantiki Re: pacjentki dr Franczaka - do jessia 14.07.04, 11:49 hahahha, no i kogo my tu mamy?! Wielkie "hej" dla Ciebie i corci!!! Milego dzionka, Aga z Emciem Odpowiedz Link Zgłoś
jessia Re: pacjentki dr Franczaka - do jessia 14.07.04, 16:27 no, wielki dzien jak ja mam czas cos pisac... calusy Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: pacjentki dr Franczaka - do jessia 15.07.04, 19:22 rodziłam 14 mies temu... chodziłam do dr franczaka do medicover i med-all... teraz tez miała prowadzić moją ciąże ale poroniłam musze jechac na wizyte kontrolną do niego ale zebrać sie nie moge... Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka73 Re: pacjentki dr Franczaka - do jessia 16.07.04, 13:54 A mogę dostać od Ciebie jakiś namiar mailowy, bo chcę się o coś spytać... zabeczka Odpowiedz Link Zgłoś
olaania Re: pacjentki dr Franczaka 16.07.04, 15:23 zabeczka73! przyznam się, że nie rozmumiem, co masz na myśli, prosząc nas o dokładny adres mailowy do każdej (każdego z nas na tym forum można napisać na adres "gazetowy", tzn. na konto założone "przymusowo" na portalu gazeta.pl przy logowaniu się na forum. dla jasności podaję ci np. dokładny adres do mnie: olaania@poczta.gazeta.pl pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś