gato.domestico 17.01.13, 21:10 czy ktos ma moze info na podstawie ubieglych lat...do kt przedszkola w krk ( bierzanów, podgórze , ewentualnie stare miasto) najlatwiej sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamoskr76 Re: przedszkole kraków 09.06.13, 23:06 nie ma reguły, dobre przedszkola np 79 są obstawione juz dość wcześnie Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: przedszkole kraków 10.06.13, 08:38 a co to znacvzy obstawione doswc wczesnie przeciez to samorzadowe placówki Odpowiedz Link Zgłoś
adamoskr76 Re: przedszkole kraków 10.06.13, 20:17 zostańmy przy tym że jest bardzo dobre , przedszkola 79 i 90 to prostu moje typy Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: przedszkole kraków 10.06.13, 22:09 hmmm ok w takim razie interesuje mnie jak wczesnie obstawic Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: przedszkole kraków 11.06.13, 14:15 gato.domestico napisała: > hmmm ok w takim razie interesuje mnie jak wczesnie obstawic ale co ci da "obstawianie"? Przecież o przyjęciu dziecka do przedszkola decydują zapisy prowadzone z wykorzystaniem elektronicznego systemu wspomagania rekrutacji. Z tego co się orientuję to można było wybrać max. 3 przedszkola, do których czy dziecko się dostanie decydowała ilość punktów wyznaczona zgodnie z zasadami rekrutacji w województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiowamama-2 Re: przedszkole kraków 11.06.13, 14:16 i w terminie wyznaczonym "odgórnie"... Odpowiedz Link Zgłoś
gato.domestico Re: przedszkole kraków 11.06.13, 15:01 no wlkasnie tez tak mi sie zdaje ale pisalas o obstawianiu wiec myslalam ze masz cos innego na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
asia123449 [...] 16.08.13, 10:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomy1dudek1 Re: przedszkole kraków 16.09.13, 21:10 Witam!!! Tak może i mają dużo miejsc, ale mają bardzo drogo i nie adekwatne warunki dla dzieci co do ceny.To są oszuści więc oddawanie tam dzieci to raczej nie jest dobry pomysł. No chyba, że nie ma wyjścia to płacisz nie za opiekę nad dzieckiem ale za to, że dziecko Twoje jest w koszmarnych warunkach z nieodpowiedzialnymi ludźmi. Ja już się przekonałam i wiem jak moje dziecko teraz cierpi i ile czasu będzie potrzebowało na wyjście z tego stanu. Pozdrawiam i odradzam przedszkola na Krawieckiej. To raczej nie przedszkole a raczej wielkie oszustwo i przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
k.niewiadomy Re: przedszkole kraków 24.09.13, 16:08 Witam serdecznie. W odpowiedzi na nieprawdziwy post dotyczący naszego przedszkola Chatka Niedźwiadka na Krawieckiej uprzejmie informuję, iż nie mieliśmy dotąd sytuacji, aby jakiekolwiek dziecko, które zostało zapisane do naszego przedszkola nie kontynuowało edukacji do tej pory. Zarówno ten fragment postu, jak i pozostałe są nieprawdziwe, więc jedyne co w tej sytuacji pozostaje to szczerze pozdrowić konkurencję i przypomnieć o zasadach fair play. K.Niewiadomy Odpowiedz Link Zgłoś
wai-ss Re: przedszkole kraków 24.09.13, 16:44 jest takie przysłowie konkurencja nie śpi muszę stanąć w obronie bo to co pani napisała to wiem ze jest nie prawda gdyż przedszkole się otwarło 3tygodnie temu i moja córka jest bardzo zadowolona gdyż poprzednio jak chodziła do przedszkola to już po pierwszym tygodniu w żyrafce na wspólnej zaczęła płakać zeby tylko tam nie szła jak ja zawoziłem a tu już chodzi trzy tygodnie i zawsze z uśmiechem na twarzy ,a co do programu to nie ukrywam ze sam jestem zdziwiony ze tak kładą na szkolenie dzieci i nie biorą dodatkowych opłat naprawdę ciężko znaleść takie przedszkole najlepiej forumowicze polecam to przedszkole a wystarczy zobaczyć i pogadać z dyrektorką jest podglad z kamer robią indywidualne dni adaptacyjne dziecka wraz z rodzicem przedszkole na krawieckiej naprawdę warto !!! Odpowiedz Link Zgłoś
box1111 Re: przedszkole kraków 24.09.13, 16:54 My z mężem jesteśmy zbulwersowani tym wpisem, jak ktoś może takie bzdury wypisywać. Nasza córka chodzi do chatki niedźwiadka od początku września i nie damy sobie złego słowa powiedzieć na temat przedszkola. Dziecko wraca uśmiechniete i nie może się doczekać następnego dnia w przedszkolu. Poza tym mają monitoring i można zobaczyć wszystko wstecz bez żadnego problemu . Tak więc gratulujemy przedmówcy kłamliwego wpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
wai-ss Re: przedszkole kraków 24.09.13, 17:12 hehe dobre przedszkole jest od dwóch tygodni otwarte sam mam tam córeczkę i bardzo jestem zadowolony ,to co maja w programie to mało kto ma mogę się wypowiedzieć bo wcześniej mialem dziecko w zyrafce i jak odprowadzałem dziecko to płakało żeby tam nie iść już po pierwszych dniach a tu na krawieckiej jesteśmy od początku i dziecko w uśmiechem na twarzy idzie do przedszkola po drugie tu płace tylko czesne i nic mnie nie interesuje zadne dodatkowe koszty a w zyrafce ciągle teatrzyk wyjście do zoo i wiele innych kosztów dramat a tu ich program za ta kasę naprawdę warto i to realizuje bo sprawdzam to na bieżąco,widać ze inwestują w dzieci oczywiście mówie o tym nowym przedszkolu niepublicznym bo wiem ze na krawieckiej tez miała pani przechowalnie dzieci na 12 dzieci ale tego juz nie ma pozdrawiam forumowiczów (na zakończenie w zyrafce w te upały dzieci rozbierali do pampersa zakładali kotary na okna robili przeciąg i dzieci w pokoju się smażyli mowie w te upały jak przeszłym i zapytałem czy nie ma na to rozwiązanie panie rozkładały ręce ,a jak dziecko dostało katar to panie powiedziały ze jak dziecko nie chodzi to jest rabat 30% dramat na krawieckiej na wszystko maja rozwiązanie klima widać ze zainwestowali w dobro dziecka) Odpowiedz Link Zgłoś
wai-ss Re: przedszkole kraków 24.09.13, 17:15 pamiętaj oddawaj dziecko do samorządowych przedszkoli jak nie ma miejsca to do niepublicznych gdy w obu przypadkach oświata trzyma rękę i nie ma lipy i żartów Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-32 Re: przedszkole kraków 07.04.15, 14:49 Polecam Centrum wczesnej Edukacji Publiczne Przedszkole przy ul.Wandejskiej 4 Cena 390 zł na cały miesiąc z obiadem. www.przedszkolekrakow.com/ Duży ogród, dzieci dużo czasu są na powietrzu, panie są bardzo przyjazne, ciepłe i opiekuńcze. Jest dużo zajęć dodatkowych - rytmika, język angielski, język włoski, logopeda i inne. Dzieci realizują podstawę programową tak jak w przedszkolu samorządowym, dużo malują, rysują, panie dużo czytają bajek dzieciom. Przedszkole oddalone jest od głównej drogi, nie ma tu miejskiego zgiełku, hałasu aut i zapachu spalin. Dzieci pięknie się rozwijają, potwierdzeniem są moje pociechy Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
yog-men Re: przedszkole kraków 27.04.15, 21:14 390zł miesięcznie jest oszustwem... przedszkole jest utrzymywane przez miasto i Pani nie ma prawa pobierać opłaty w takiej formie. W naszym przypadku zaufanie na które pracowała przez długi czas zniszczyła w 15minut. Przedszkole obowiązuje stawka żywieniowa według tego co przedszkole ustali plus 1zł za godzinę powyzej 5 i to jeszcze wtedy kiedy dziecko chodzi do przedszkola. Kwota o której mowa 390zł miała nawet nie być wpisana na umowę. Radzę uważać a ewentualne podobne sprawy zgłaszać do wydziału edukacji m. Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota-32 Re: przedszkole kraków 21.01.15, 16:15 Polecam przedszkole przy ul. Wandejskiej 4 www.przedszkolekrakow.com/ Ogromny ogród - dzieci dużo czasu są na powietrzu, dobra opieka, miłe panie, rytmika, gimnastyka korekcyjna, angielski codziennie, wiele gier i ciekawych zabaw, nauka poprzez zabawę. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
wai-ss [...] 24.09.13, 17:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niewiadomy1dudek1 [...] 24.09.13, 18:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
julka.mama Re: przedszkole kraków 23.04.16, 17:43 Ja od razu zrezygonowałam z państwowego przedszkola bo wiedziałam ze tam się nie dostanę. Dla mojego synka wybrałam wspaniałą prywatną placówkę na Ruczaju: www.przedszkolembb.pl/, szczerze razem z synkiem polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
sandflower5 Re: przedszkole kraków 21.06.16, 06:13 Mam dziecko w tym prywatne przedszkolu na Ruczaju w Krakowie i najbardiej podoba mi się tu świetna opieka na dziećmi i duża różnorodność dodatkowych zajęć. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia0803 Re: przedszkole kraków 06.07.16, 15:40 Witam. Przedszkole prywatne LENKOWO w Wrząsowicach zapraszana na turnusy wakacyjne. Jesteśmy czynni cały rok ! Mamy własną kuchnię duży ogród, codzienny angieslki, zajęcia tematyczne, zajęcia z Nativem. Polecam ! www.lenkowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
liszok008 Re: przedszkole kraków 28.02.19, 19:43 Znalazłam informację że w Tarnowie Fair Play otwiera nowe przedszkole i są zapisy, zna ktoś tę sieć bo ponoć mają świetny program zajęć, ale nie wiem jak z obłożeniem Odpowiedz Link Zgłoś
maczuu Re: przedszkole kraków 01.04.19, 21:19 Ja raczej jestem zwolenniczką niepublicznych. szybko zrezygnowałam z publicznych. Mam dzieci w Fair Play i to nasze ostatnie przedszkole, tzn przedostatnie, bo się przenoszę do Tarnowa, ale zmieniamy tylko placówkę, bo w Tarnowie jest nabór więc się zapisaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś
magggddda Re: przedszkole kraków 10.09.19, 10:07 Ja i mój synek bardzo jesteśmy zadowoleni z przedszkola www.malutkowo.pl/. Jestem spokojna że jest pod dobra opieką.Panie przedszkolanki są bardzo miłe i świetnie prowadzą dzieciaki. Mają głowy pełne ciekawych pomysłów na zabawę i poznawanie świata. Samo przedszkole jest komfortowe i ładne (duże sale, mnóstwo fajnych zabawek) Mogę spokojnie polecić to przedszkole Odpowiedz Link Zgłoś