mama_hipka 13.01.05, 09:17 Szukam ginekologa dobrego z Galla najlepiej. Nie dr Garlickiego. Taki który poprowadzi ciążę najlepiej w ramach kasy, albo nie zbyt drogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka444 Re: ginekolog z Galla 13.01.05, 11:10 nie polecam dr romanka szczegoly na priv Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: ginekolog z Galla 14.01.05, 13:53 a już miałam nadzieję, że do nas dołączysz. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: ginekolog z Galla 15.01.05, 22:48 nie polecam natomiast dr Góreckiej - jest bardzo oschła, traktuje ciężarna tak...bez żadnych emocji - to nie tylko moja opinia... Chodziłam do niej prywatnie i na moje pytanie przy jednej z pierwszych wizyt - pod jakim numerem telefonu mogę się z nią kontaktować w razie, gdyby działo się coś niepokojącego - odpowiedziała, że poda mi swoją komórke, ale TYLKO na wypadek czegos BARDZO POWAŻNEGO... Przez całą ciążę nie zadzoniłam do niej. Obawiam si "zakłócać jej spokój" Odpowiedz Link Zgłoś
beata214 Re: ginekolog z Galla 20.01.05, 14:42 Romanek ponoc panicznie boi sie cesarek! Mnie prowadzila dr Glinka i jestem bardzo zadowolona!! Odpowiedz Link Zgłoś
pecja Re: ginekolog z Galla 20.01.05, 16:56 NIe rodziłam wprawdzie na Galla, ale chodziłam do lekarki która tam pracuje. Moim zdaniem swietna fachowa i miła. Dr Kwiatkowska. CHodziłam do Niej właśnie w ramach funduszu za darmo do niepublicznej przychodni "Gemini" na Olszańskiej. Jeden duzy minus - długasne kolejki, trzeba się dużo wcześniej rejestrować i pod gabinetem zawsze czeka się godzinami(( Odpowiedz Link Zgłoś
manioibasia Re: ginekolog z Galla 21.01.05, 21:50 Polecamy szczerze dr ROMANKA.Przyjmuje prywatnie też na Madalińskiego(koło rynku Dębnickiego).Naprawdę świetny fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
justa75 Re: ginekolog z Galla 28.01.05, 09:45 A ja wlasnie polecilabym dr Gorecka jako naprawde dobrego fachowca. Twierdzi tak wiele moich kolezanek, ktore prowadza u niej juz kolejne ciaze. Moja ciaza byla ciazą wysokiego ryzyka, poprowadzona tak ze urodzilam dwa zdrowe 3 kg blizniaki. Moim zdaniem doktor pamieta pacjentki, moze i ma taki oschly ton ale na kazde pytanie, watpliwosc udziela szczegolowych informacji. A ja pytan mialam wiele odnosnie mojej ciazy.. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś