Dodaj do ulubionych

Przedszkola w Krakowie

IP: 212.160.172.* 08.02.05, 14:05
Dzień Dobry,

szukam informacji na temat przedszkola na Sudolskiej - Prądnik Czerwony.
Chodzi mi o dane których nie ma w Gazecie - atmosfera, stosunek do dzieci,
Wasze odczucia jako rodziców???? Bardzo proszę o info!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mila Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:32
      nie jestem rodzicoem smile ale dziecko moich znajomych chodzi tam wlasnie do
      przeczkola i jest naprawde zadowolone z tego jaka panuje tam atmosfera, panie
      przedszkolanki sa bardzo serdecznie nastawione do dzieci i orgaznuja im czas
      tak zeby nikt sie nie nudzil a wyniosl z przeczkola nie tylko umiejetenosc
      komunikowania sie ale i pewna okreslona wiedze.
      • Gość: tez mama Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.streamcn.pl / *.streamcn.pl 03.03.05, 11:00
        Goroco polecam niepracujacym mamom Chatke 4 i 5 latka w MDK Dom Harcerza.Jest
        wspaniale!Atmosfera rodzinna, kazda insruktorka to ciocia, program bogaty, a
        dzieci zadowolone. Nie chca isc do domu!
    • Gość: mama Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.streamcn.pl / *.streamcn.pl 03.03.05, 10:45
      Odradzam przedszkole prywatne Krasnoludki!
      • diti1 Re: Przedszkola w Krakowie 21.03.05, 14:02
        dlaczego odradzasz to przedszkole? prosze o więcej nformacji - zastanawiałam
        się nad tym przedszkolem.
      • Gość: kinga Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.nfz-krakow.pl 27.05.05, 12:25
        Ja również odradzam przedszkole Krasnoludki. Poznałam, rozczarowałam się i
        zrezygnowałam. Wszędzie tylko nie tam. Przereklamowane zdecydowanie. Brak placu
        zabaw, małe i ciemne sale (cały dzień świecące jarzeniówki), duże opłaty, marne
        jedzenie. Nienajlepsza opieka dla dzieci...
        • Gość: Justyna Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 16:59
          Przedszkole Krasnoludki jest bardzo dobre. Moje dziecko chodzi tam od września.
          Dzieci są zadbane, sale jasne i ciepłe. Moja córcia jest bardzo zadowolona z
          kuchnia zwłaszcza z podwieczorków.Opłaty za wszystkie zajęcia z wyżywieniem to
          ok.300zł. Moje dziecko zapisałam na następny rok.
          Justyna
          • Gość: gość Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.bphpbk.pl 23.08.05, 14:23
            Ale zależy gdzie.
            Na Kurdwanowie - dramat !!!
            • burczga28 Re: Przedszkola w Krakowie 15.03.06, 20:28
              Popieram!!! Przedszkole "Krasnoludki" Na Kurdwanowie to nieporozumienie. Na
              pozur ładne i spokojne przedszkole jest "kołchozem" w największym tego słowa
              znaczeniu. Dzieją się tam rzeczy, które są niedopuszczalne w przedszkolu. Jestem
              matką jednego z dzieci i wiem co mówie. Tak więc odmawiam wszystkim!!!
          • Gość: thessi Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 10:36
            HEjka smile
            Ja chce zapisac malego do tego przedszkola ale na ul. Kosciuszki
            Bardzo proszę o więcej info na maila thessi@poczta.internetdsl.pl
        • Gość: L. Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.chello.pl 09.09.05, 23:13
          Małe sale?Sale są duże i jasne, chyba że są zasłonięte żaluzje pionowe gdy
          świeci słonce lub dzieci odpoczywają po obiedzie.Panie są miłe i
          uśmiechnięte.Os sprzątaczki po wychowawczynie.Jedzenie-jak to w przedszkolu.Na
          pewno nie ma co dzień na obiad cielęcinki.Jedynym minusem jest brak własnego
          placu zabaw, ale w odległości 150m są 2 dość fajne, a nieco dalej trzeci.
      • Gość: Mama 3-latki Re: Przedszkola w Krakowie IP: 213.17.128.* 11.03.07, 22:37
        Drogie Mamy,
        Miałam nieprzyjemne doświadczenie przedszkolne mojej córuni (lat 3) w
        przedszkolu poza Krakowem, zmieniłam placówkę na Przedszkole Nr 40 imienia
        Córek Miłości Bożej na ulicy Pędzichów i z całego serca polecam!! Przedszkole
        wspaniałe, panie i siostry kochające dzieci, wiele zajęć rozwojowych, opieka
        logopedy, zajęcia dodatkowe: taniec, rytmika -bezpłatnie, angielski-odpłatnie,
        rygor chorobowy-żadnego przetrzymywania chorych dzieci zarażających resztę
        grupy i pań podających antybiotyki, bardzo dobre jedzenie, niewielkie opłaty-
        komplet(czesne+jedzenie ok 160PLN!), dzieci traktowane indywidualnie, wiele
        spotkań intergacyjnych przy różnych okazjach z rodzicami.. POLECAM SERDECZNIE!
    • agatas5 Przedszkola w Krakowie 10.03.05, 18:08
      Witajcie, chciałabym poznać Wasze opinie na temat przedszkoli znajdujące się na
      ulicy Ludwinowskiej, niedaleko hotelu Forum, albo znajdujących się w tej
      okolicy na przyład na ulicy Kutrzeby. Pozdrawiam.
      • agatas5 Żłobek nr 1 w Krakowie 10.03.05, 18:30
        Mój synek chodzi tam od roku, jestesmy bardzo zadowoleni, gorąco polecam, panie
        są zawsze uśmiechnięte, jest to mały żłobek i dlatego sympatyczny. Jedzenie
        smaczne. Dość szybko zaczął siadać na nocniczek dobra opieka. Pozdrawiam.
        • Gość: mama Agatki Re: Żłobek nr 1 w Krakowie IP: *.szuwarowa.krakow.pl / 62.233.211.* 04.07.05, 16:16
          Gdzie jest ten żłobek? jest prywatny czy państwowy i jakie są opłaty?
          • agatas5 Re: Żłobek nr 1 w Krakowie 26.09.05, 09:42
            Żłobek ten znadjuje się koło Wawelu w budynku koło którego stoi Krzyż Ofiar
            Katynia. Jest to mały żłobek publiczny ale bardzo przyjemny, mój maluszek który
            tam już nie chodzi (skończył 3 latka) cały czas wspomina swoje Ciocie z Żłobka.
            Warto tam pójść i się przekonać. Niedawno słyszałam że jeszcze są tam wolne
            miejsca. Pozdrawiam
    • biedna Re: Przedszkola w Krakowie 14.01.06, 22:22
      a jak jest z przedszkolem nr 43 przy ul Mazowieckiej? czyjes dziecko tam
      uczeszcza?
      • Gość: joanna Re: Przedszkola w Krakowie IP: 109.243.51.* 26.02.10, 14:38
        Witam!
        Odwiedzilam przedszkole na ul.Mazowieckiej i zdecydowanie odradzam -
        dyrekcja niedostepna, panuje duza hierarchia, nie chca pokazac sal i
        generalnie sa malo rozmowni.
        Pozdrawiam
    • biedna Przedszkole nr 43 16.01.06, 21:40
      czy ktoras z was poslala tam dziecko,jak tam jest?
      • biedna Re: Przedszkole nr 43 16.01.06, 21:40
        biedna napisała:

> czy ktoras z was poslala tam dziecko,jak tam jest?
        dodam ze to jest przedszkole na ul.Mazowieckiej
    • Gość: tatul Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.devs.futuro.pl 13.03.06, 18:43
      Uwaga uwazajcie na przedszkole Scherzo na ul Korzeniaka w Olszanicy. Prywatne
      tzn drogie i niespecjalnie w zamian cos daje, poza potworna arogancja i
      bezczelnością włascicielki Pani Dyrektor.
      • Gość: jolka Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.mofnet.gov.pl 29.01.09, 16:37
        tez myslalam o tym przedszkolu dla moich blizniaków dlaczego jest
        takie beznadziejne? a co polecałabyś w tej okolicy? moze przedszkole
        w kryspinowie?
    • Gość: worek Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.chello.pl 15.03.06, 13:21
      w tym roku widzę nie będzie zestawienia?
    • Gość: atdk Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.crowley.pl 16.03.06, 16:28
      chciałabym sie czegoś dowiedzieć na temat przedszkola nr 130 przy Krowoderskich
      Zuchów. Prosze mamy o opinię i własne odczucia.
      • dadgam Re: Przedszkola w Krakowie 09.10.06, 22:18
        witam

Bardzo chciałabym się czegoś dowiedziec o przedszkolu prywatnym przy ul. KACZEJ

Czy ktoraś z Was ma jakies doświadczenia?
    • Gość: ewwwik Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.08, 09:10
      witam, a co możecie powiedziec o przedszkolu nr 87 na
      spółdzielców "Lajkonik"?
    • Gość: jolka Re: Przedszkola w Krakowie IP: *.mofnet.gov.pl 29.01.09, 16:32
      poszukuje dobrego przedszkola w gminie liszki zastanawiałam sie nad
      przedszkolem w kryspinowie. Prosze jesli któras ma tam dzieci
      wypowiedzcie sie!
    • Gość: 404alfa odradzam prywatne nr.11 IP: *.134.148.193.static.crowley.pl 17.02.09, 22:42
      Odradzam przedszkole prywatne nr. 11 przy al. Solidarnosci.
      Zadufana w sobie pani dyrektor, umie jedynie krzyczec na dzieci, szarpac je jak
      czegos nie wiedza i usmiechac sie do rodzicow. To tak w wielkim skrocie, koszmar
      o ktorym nie moge zapomniecsad((
      • Gość: Aniołek Re: odradzam prywatne nr.11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.09, 19:07
        Bardzo złe jest przedszkole prywatne nr 11 w Krakowie, nie wiem
        czemu rodzice nie ufają swoim dzieciom, ale są zapatrzeni w
        oszczerstwa dyrektorki. Alfa 404, ciekawe czyją jesteś mamą, i kiedy
        to odkryłaś, że tam tak jest. Pozdrawiam.
        • Gość: orka Re: odradzam prywatne nr.11 IP: *.malopolska.uw.gov.pl 02.01.12, 14:15
          witam,
          zastanawiam się nad przedszkolem nr 11 przy zalewie w Nowej Hucie... bardzo prosze o aktualne opinie, nie ukrywam, ze wcześniejsze nieco mnie zniechecają, ale są sprzed paru lat, wiec może coś sie zmieniło?
          • Gość: gosc Re: odradzam prywatne nr.11 IP: *.malopolska.uw.gov.pl 02.01.12, 14:17
            ooo... ja tez poprosze o opinie na temat tego przedszkola....
            • Gość: 29 Re: odradzam prywatne nr.11 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.12, 20:44
              Odradzam Prywatne Przedszkolne nr 11 w Krakowie. Nie wiem wprawdzie kto tam obecnie pracuje jeśli chodzi o nauczyciela, natomiast dyrektorka się nie zmieniła, bo to jej przedszkole. Wszelkie negatywne opinie dotyczą głównie dyrektorki, a człowiek w ciągu trzech lat, przy wypracowanym schemacie pracy raczej się nie zmienia.
    • Gość: kinia Re: Przedszkola w Krakowie IP: 193.24.198.* 11.03.09, 11:48
      Chciałabym się coś dowiedzieć na temat przedszkola nr 14 na Młyńskiej Bocznej!
      Lub jakiegoś w okolicy!
      • ania_kate Re: Przedszkola w Krakowie 11.03.09, 19:06
        Moja sąsiadka tam ma córkę. Jest już 6-ciolatką, ale ona sobie chwali.
        Sama zastanawiam się nad zapisaniem tam córki.
    • Gość: joanna przedszkole mali przyjaciele IP: 109.243.51.* 26.02.10, 14:41
      Witam!
      Czy ktos z Was slyszal o przedszkolu Mali Przyjaciele na
      ul.Michałowskiego? Mysle o zapisaniu tam mojego synka.
      Jesli ktos ma tez jakies info o przedszkolu Montessori na ul.Prochowej
      tudziez przedszkolu samorzadowym na ul. Sienkiewicza prosze o opinie!
      Juz za niedlugo zapisy a jestem ciagle niezdecydowana
      Pozdrawiam
      • Gość: coda Re: przedszkole mali przyjaciele IP: *.ghnet.pl 27.02.10, 20:10
        a moze ktos posyła dziecko do któregos zprzedszkolina Tysiaclecia (
        nr 125 lub 148) Prosiłabym barzo o opinie
        • Gość: kate Re: przedszkole mali przyjaciele IP: *.ghnet.pl 27.02.10, 20:18
          J mogę polecić filie przedszkola Bajka ( prywatne przedszkole) na
          ulicy Skośniej na Ruczju. Bardzo sympatyczna Pani dyrektor, miłe
          panie w grupach, ogólnie bardzo miła atmosfera panuje w przedskzolu.
          Jedzenie tezjest dobre. dzieci maja zajecia twórcze, rytmike.
          gimnastyke korekcujną i jezyk angielski. Mają tez własny plac zabaw
          i ogródek.
          • Gość: rodzic Re: przedszkole prywatne nr 4 Odradzam IP: *.prz.com.pl 03.03.10, 13:15
            Drodzy rodzice moje dziecko chodziło do tego przedszkola u maluszków i
            średniaków było wszystko ok natomiast przechodząc do grupy starszaków zaczęły
            się problemy.Pani z grupy starszaków jak i również właścicielka przedszkola mają
            wielki problem z dostosowaniem się prośby rodzica do dziecka a poziom nauczania
            w tym momencie jest nijaki.Dziecko chodziło znerwicowane,płakało.Po to dałam
            dziecko do PRYWATNEGO przedszkola żeby pani mogła się dzieckiem zająć ale to
            była wielka pomyłka.Dziecko siedziało w przedszkolu prawie cały dzień a jak
            przychodziłam to niczego nie mogłam się dowiedzieć co moje dziecko dzisiaj
            robiło,czy było grzeczne nic!!!!!! Zero jakiejkolwiek inicjatywy pani z grupy
            starszaków o przekazanie jakiejkolwiek informacji na temat dziecka.Ta pani tylko
            wytyka błędy rodzicom że żle wychowują dzieci albo nie są przystosowane do bycia
            w szkole to ja się pytam co ta pani robi przez cały dzień z dzieciakami????? Nie
            polecam tego przedszkola i ostrzegam rodziców..... ODRADZAM
          • patrium Re: przedszkole mali przyjaciele 21.10.10, 14:51
            Z tego co wiem, to Akademia Elfów ma bardzo ciekawa ofertę, wręcz bym rzekła ze taka kompleksową, bo i dużo zabawy i dzieci mają ułożony ciekawy program edukacyjny, są zajęcia językowe - wydaje się to całkiem konkretna i atrakcyjna oferta. Z tego co wiem, to nawet teraz można iść zapisać dziecko do tego przedszkola, ale trzeba by ta informacje zweryfikować, bo ja o niej słyszałam jakiś czas temu. W kazdym razie warto wziąć pod uwagę to przedszkole.
            • mamaa08 Re: przedszkole Akademia Elfow 13.01.11, 12:04
              Stanowczo odradzam tą placówkę. To raczej żłobek niż przedszkole. Program wogóle nierazlizowany wręcz można powiedzić, że programu poprostu brak! a papier przyjmie wszystko. Wszystko czcze obietnice i nic poza tym. Dzieci się nudzą no chyba, że się same sobą zajmą! Nie polecam!!!
              • Gość: yogin Re: Bajka - odradzam IP: 77.236.26.* 15.01.11, 18:35
                Odradzam to przedszkole - jedyny plus: niskie czesne. Grupy przepełnione, brak materiałów plastycznych dla dzieci, zresztą prace wykonują w domu panie, nie dzieci na zajęciach, marny poziom dydaktczny. Zwykła przechowalnia.
                • Gość: beta Re: Bajka - odradzam IP: *.ghnet.pl 01.02.11, 21:50
                  A który punkt Bajki masz na myśli N Uroczym, kuczkowskiego, Skosniej czy Piastów?
              • Gość: NET Re: przedszkole Akademia Elfow IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.13, 09:51
                Syn chodził do Akademii Elfów - jako żłobek może i ok ale dla starszych nie polecam -dzieci się nudzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka