mamkakai1 13.06.05, 21:04 Proszę polećcie mi dobrego alergologa dziecięcego. Może być prywatnie lub państwowo, najlepiej rejon krowodrzy. Proszę o adresy, nazwiska, ewentualnie ceny. Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajko Re: Alergolog- Kraków-pilne 14.06.05, 08:36 Anna Konieczna,przyjmuje na Kieleckiej prywatnie,laryngolog dziec.-alerg.Przyjmuje w pon.,śr.,piatki od 17-19,nie ma zapisów,ale są tłumy.Najlepiej podejść duzo wcześniej.Wizyta 50 zł.Aha,Kielecka 7.Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: Alergolog Szpital na strzeleckiej 24.06.05, 19:48 tam przyjmuje dr REMBIASZ MARIA trzeba miec skierowanie super Pani doktor testy za darmo polecam my jestesmy od jej opieka jako lekarza pierwszego kontaktu od urodzenia teraz druga dzidzia tez tam chodzi polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monika2927 Re: Alergolog Szpital na strzeleckiej 28.06.05, 23:55 Ja polecam p.dr Urszulę Nowotny, ul.FryczaModrzewskiego 3/1, cena wizyty 50 zł. ( + konsultacje przez tydzień od wizyty - bezpłatne). Jest to lekarz - homeopata, Co daje rewelacyjne wyniki, tylko trzeba cierpliwie poczekać na efekty. Moja 5 letnia córka od dwóch lat obywa się bez antybiotyków. Tel do gabinetu 416-34-00. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dzastina2 polecam dok. Świerczek 30.06.05, 16:19 przyjmuje na aleji pokoju , jeśli chcesz do niej iść prytwanie wtedy Cię tam tez przyjmie , wtedy w okienku w przychodni płacisz . bardzo ją polecam , chodze z moimi dziećmi już do niej którys rok z kolei . Doktor Świerczek (kobieta) , jęśli chcesz telefony do napisz do mnie na priva. Odpowiedz Link Zgłoś