sowa_hu_hu Re: SZUKAM DENTYSTY W KRAKOWIE 24.06.05, 10:21 jak byłam na manicure przedwczoraj to mi manicurzystka mówiła (bo ma gabinet swój w dentystyce) że tam super robią trzej dentyści - nawet na fundusz... to jest na ulicy kieleckiej - przy rondzie mogilskim... pewnie mają strone w necie - to sie nazywa dentystyka... ale na sobie nie sprawdzałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Polecam Klinike na Montelupich 24.06.05, 11:23 Koło więzienia jest klinika stomatologiczna robią odpłatnie i na fundusz. Świetni lekarze, robią też studenci pod okiem fachowców( ceny niższe)świetna aparatura wszystko na miejscu Polecam robiłąm tam jedynkę i zrobiono mi super i fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: SZUKAM DENTYSTY W KRAKOWIE 26.06.05, 21:34 Ja polecam dr Iwonę Malarz. Przyjmuje na Wolskiej (przestanek przed Kozłówkiem jak się jedzie z centrum), w tym samym budynku co Diagnostyka (widać z daleka napis). Ma długie terminy, ale myslę że warto. Ceny chyba w normie, a w porównaniu z innynmi gabinetami niższe. Jest bardzo sympatyczna, a przy tym ma pewną rękę - jest przy okazji chirurgiem stomatologiem. Widać że lubi swoją pracę, do pacjentów odnosi się z dużą sympatią no i dobrze leczy. Ja polecam! Odpowiedz Link Zgłoś